- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 32
Buyuk ihtimal canım ama benim sabah akşam muhtemelen ondan yarın randevum var bakalım artikDoktorum yatmadan önce kullan demişti, akşama alınca bir daha yaşamadım baş dönmesi. Benim de tansiyonum genelde düşüktür, belki de o yüzden etkiliyordur bilmiyorum
Galiba öyle canım bu hap yapıyormuş sabah akşam mi kullanıyorsunBenimde tansiyon 9a 6 çıkar hep başım felaket dönüyor perogestan dün yazdı bana da doktor o mu yapmıştır beni böyle acaba
Evet doktor sabah akşam vajinal yoldan al dedi dün başladım kullanmaya ama bugün sersem gibiyim yarın nasıl işe giderim bilmiyorumGaliba öyle canım bu hap yapıyormuş sabah akşam mi kullanıyorsun
Gözünüz aydınBenbelirtinin b si dahi yok bulantıyı geçtim bugün tam 7 haftalık kalp atışını duyduk şükürler olsun
Belirti olmaması benide korkutuyor açıkçası
Akşam yatmadan kullan, o zaman ondan kaynaklı değil mi anlamış olursun. Ben o sayede anladım. Zaten doktorum demişti akşm kullan diye ama ben de bi aksaklık olmuştuBenimde tansiyon 9a 6 çıkar hep başım felaket dönüyor perogestan dün yazdı bana da doktor o mu yapmıştır beni böyle acaba
Baş dönmesi değil ama hasta gibi halsizlik koku, bulantı vs. Yarın okul açılsın da evde kendimi dinlemeyeyim diye bakıyorum artıkBende dünden beri mahvoldum dün 2 kere kusma yaşadım bugün hele hasta gibiyim yataktan çıkmadım aşırı derecede midem bulanıyor ve başım dönüyoriştahım düne kadar açıktı bir anda azaldı mide bulantısı berbat bişey
Cuma gideceğim kontrole inşallahPrilamdi sanirim.mide ilacı var canım gebeler için Dr una sor istersen
BanadaMerhaba, Dün öğrendim, 4 hafta 5 gündür hamileymişimDoktor doğal yollarla hamile kalmama zor demişti kendiliğinden hamile kaldım çok değişik bir duygu
Maşaallah Allahın taktiriMerhaba, Dün öğrendim, 4 hafta 5 gündür hamileymişimDoktor doğal yollarla hamile kalmama zor demişti kendiliğinden hamile kaldım çok değişik bir duygu
Benimde o zaman başladı prilamla yoluma devam ediyorumHanımlar 5+6 haftasımdayım bu haftalarda bulantısı olan varmı aranızda. Yada erkenmi
Benim de 5+4 dün başladı mide bulantım hele bugün gün boyu devam etti baş dönmesi de cabası yataktan hiç kalkamadım yaniHanımlar 5+6 haftasımdayım bu haftalarda bulantısı olan varmı aranızda. Yada erkenmi
Progestan kullanıyormusun ? Bende aksam yatmadan almaya basladım fitil olarak alanlarda daha az etkı yapıyo agızdan daha cok uyutuyor başım çok dönüyorduKizlar iki gündür acayip başım dönüyor bu saatlerde kızımda hiç yaşamadım böyle olan varmi yazıları bile tuhaf okuyorum ya
Maşallah .. imkansız diye birşey yok künfeyekün Allah ol der ve olurMerhaba, Dün öğrendim, 4 hafta 5 gündür hamileymişimDoktor doğal yollarla hamile kalmama zor demişti kendiliğinden hamile kaldım çok değişik bir duygu
Bende öyleyim . Bi ara soyunuyoruz ıkı dk sonra üşüyüp gitiniyorum . İğne kullanıyorum iğneyi yapınca da bi üşüme geliyor donuyorum . Tam menepoza girenler gibiyimKızlar beni ara ara bir sıcak basıyor ateşim çıkmış gibi sonra geçiyor sonra yine oluyor sizdede oluyor mu ateşim çıkıyor sanki
Evt canım kullanıyrum sabah akşam ondan oldu galiba başım donuyor çünkü baya uyku yapıyor sanirimbasladım