Bende bi korktum ateş iyi değil yazmışlar hemen geçiyor gibi ama zararlı mıkiBende öyleyim . Bi ara soyunuyoruz ıkı dk sonra üşüyüp gitiniyorum . İğne kullanıyorum iğneyi yapınca da bi üşüme geliyor donuyorum . Tam menepoza girenler gibiyim
Ben hap olarak yutuyorum canım çok kötü oldum dün iş yerinde gözlerim gitti gitti geldi yani o derece bugünde ayniydim acayip dönüyor başım yarın doktora gidicem bakalim ayy herşey yolunda olsun da herşeye dayanırım yani tekrar kötü şeyler yasamk istemiyorumEvet doktor sabah akşam vajinal yoldan al dedi dün başladım kullanmaya ama bugün sersem gibiyim yarın nasıl işe giderim bilmiyorum
Ya o hastaymış ateşin var mı yazmışlardı korkma canım . Ateşin zararı yok ilaç kullanması gerekir dıye yazdılar. Birde sıcak basması çok normal birşey gebelikte cogu kısıde olurBende bi korktum ateş iyi değil yazmışlar hemen geçiyor gibi ama zararlı mıki
Aynıyım bi üşüyorum bi yanıyorum ortam yok hicKızlar beni ara ara bir sıcak basıyor ateşim çıkmış gibi sonra geçiyor sonra yine oluyor sizdede oluyor mu ateşim çıkıyor sanki
Canım o normal grip ateşi yükselmesi iyi değil yani yine de panik yapılacak bir durum değil cünkü parol kullanabiliyoruz o da ateşi kontrol altında tutarBende bi korktum ateş iyi değil yazmışlar hemen geçiyor gibi ama zararlı mıki
İyi bari rahatladım biraz teşekkür ediyorumCanım o normal grip ateşi yükselmesi iyi değil yani yine de panik yapılacak bir durum değil cünkü parol kullanabiliyoruz o da ateşi kontrol altında tutar
Korkuyoruz herşeydenYa o hastaymış ateşin var mı yazmışlardı korkma canım . Ateşin zararı yok ilaç kullanması gerekir dıye yazdılar. Birde sıcak basması çok normal birşey gebelikte cogu kısıde olur
Benim hiç bulantım yok, sadece ara ara adet ağrısı gibi karnım ağrıyo. Doktor normal dedi.Hanımlar 5+6 haftasımdayım bu haftalarda bulantısı olan varmı aranızda. Yada erkenmi
Ayyy Maşallah sizi o kadar iyi anlıyorum kiBanadasadece tek tarafta yumurtlamam oluyordu orda da kistim vardı. Tam tüp bebeğe karar vermişken Berat kandilinde öğrendim mucizemi. Rabbimin mucizesi hayırlı olsun sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun
Merhaba benim de 3. Günüm 122 çıktı gebeliğiniz nasıl gidiyor değeriniz yükseldi mi?Testin markasın göre değişiyor o kısım bazı testlerde çok kırmızı olmuyor hiç.
1 gün gecikme ile 1000 değer çok çok iyi çıkmış sizinbenim 3 gün gecikme ile bile 115 çıkmıştı kişiden kişiye baya fark ediyor galiba
Progesteron hap olarak alındığında baş dönmesi yaparken fitil olarak alınca bu kadar tesir etmiyor ilacı biraz erken kullanıp dinlenmek sonra kalkmak iyi oluyor ben öyle yaptım haftalarca sorun yaşamadımEvet doktor sabah akşam vajinal yoldan al dedi dün başladım kullanmaya ama bugün sersem gibiyim yarın nasıl işe giderim bilmiyorum
Ben beta takibi yapmadım hiç sonrasında 8+5 günlük olduk bile keseyi de bebeği de gördüm kalp atışını da duydum çoktan darısı başınızaMerhaba benim de 3. Günüm 122 çıktı gebeliğiniz nasıl gidiyor değeriniz yükseldi mi?
Fitil olarak bu kadar tesir etmiyorsa hap olarak alsam baya kötü olacakmışım demek ki. Çünkü beni bugün çok etkiledi yani baş dönmem hiç geçmedi doktor sabah akşam al dedi akşam daha kullanmadım şu an kullanmaya korkuyorum :)Progesteron hap olarak alındığında baş dönmesi yaparken fitil olarak alınca bu kadar tesir etmiyor ilacı biraz erken kullanıp dinlenmek sonra kalkmak iyi oluyor ben öyle yaptım haftalarca sorun yaşamadım
Ben hap olarak kullandığımda şiddetli baş dönmesi uyku hali sersemlik hissi geliyordu ayarlayıp öğlen alıyordum bir saat uzanıyordum. Ama bu sefer fitil yazdı doktor devlet karşılamıyor tabi bu ilacı diğerlerinden farkı ne bilemem ama bariz bir şekilde daha rahat geçirdim süreci.Fitil olarak bu kadar tesir etmiyorsa hap olarak alsam baya kötü olacakmışım demek ki. Çünkü beni bugün çok etkiledi yani baş dönmem hiç geçmedi doktor sabah akşam al dedi akşam daha kullanmadım şu an kullanmaya korkuyorum :)
bende de arada ayni oluyo canim hatta tansiyonum falan dustu saniyorum olcuyorum ama normal.. takmaa :) ben bu bulantilari, bas donmelerini ve diger yasadiklarimizi bebislerimiz henuz daha hareket edip karinlarimizi tekmelemeden "ben burdayim annecim" diyorlarmiscasina yorumluyorum. :)) kendilerini hatirlatmayi iyi biliyorlarr. Boyle dusunursen zaten cok takmicaksin canimmKizlar iki gündür acayip başım dönüyor bu saatlerde kızımda hiç yaşamadım böyle olan varmi yazıları bile tuhaf okuyorum ya
benim avuc iclerim ve ayak tabanlarimi feci ates basiyo. ck rahatsiz olup banyoya kosuyorum soguk suyaKızlar beni ara ara bir sıcak basıyor ateşim çıkmış gibi sonra geçiyor sonra yine oluyor sizdede oluyor mu ateşim çıkıyor sanki
Hayırlı olsun 3000 üstüMerhaba arkadaşlar 2. Hamileliğim bugün kaset test ile öğrendim akşamda kana baktırdım 800 çıktı değerim, göbekten kese kaç haftalıkken görünüyordu unutmuşum