- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
Selamm bende yeni katıldım bir hafta önce bende gebe olduğumı öğrendimmMerhaba gözünüz aydın 2022 kasım annelerindenim bende bize de 21 kasım anneleri gelmiştş duygulandık diye gerçekten öyle oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm bende yeni katıldım bir hafta önce bende gebe olduğumı öğrendimmMerhaba gözünüz aydın 2022 kasım annelerindenim bende bize de 21 kasım anneleri gelmiştş duygulandık diye gerçekten öyle oluyormuş
Hayırlı olsun canım beta değerin kaçken gözüktü kesenKızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce
Sağlıkla atsın da inşallah gönlümüz bulantısız geçirmekten yana tabikiAtıyordur kalbi için rahat olsun.. ben de iki gün önce duydum kalp atışını. Her gebelik nir değil. Belki bu hafta başlar bilemeyiz
Benim de tam olarak belirtim yok, arada midem bulanıyor. O da genelde akşamları yemekten sonra. Belki böyle geçecektir 8 haftalığım ben deMerhaba ben de 7. Haftadan aranıza katılmak istedim. Sağlıkla hayirlisyla kucagmiza almak nasip olsun inşallah ben hala ne kusma ne baş dönmesi yaşamıyorum. Benim gibi olan var mı. Elhamdülillah kalp atışını da duydum ama nasıl anlicaz böyle kafamda bı sürü sey dönüyor
Hayırlı olsun canım beta değerin kaçken gözüktü kesen
hoş geldinMerhaba ben de 7. Haftadan aranıza katılmak istedim. Sağlıkla hayirlisyla kucagmiza almak nasip olsun inşallah ben hala ne kusma ne baş dönmesi yaşamıyorum. Benim gibi olan var mı. Elhamdülillah kalp atışını da duydum ama nasıl anlicaz böyle kafamda bı sürü sey dönüyor
Geçen hafta 2 gün progestanı gündüz kullandım. Sadece o zaman oldu. Tansiyonun düşüyordur belki, gebelikte normal diyorlarKizlar iki gündür acayip başım dönüyor bu saatlerde kızımda hiç yaşamadım böyle olan varmi yazıları bile tuhaf okuyorum ya
İyi pazarlar, ben 2 gündür berbatım. Sürekli bir mide bulantısı. Mutfağa giremiyorum, kokuyor her şey. Bu sefer de açlıktan daha çok midem bulanıyor. Saçma sapan bir döngüKızlar iyi pazarlar nasılsıniz? Belirtileriniz nasıl.
Ben hamile olduğumu bilmesem hiç belirtim yok hiç biri kalmadı
Doktorum yatmadan önce kullan demişti, akşama alınca bir daha yaşamadım baş dönmesi. Benim de tansiyonum genelde düşüktür, belki de o yüzden etkiliyordur bilmiyorumAa evrt bende progesteron kullanıyorum acaba ondan mı oldu bilemedim canım benim tansiyon hep düşük zaten 9 5 yada 6
Ben belirtinin b si dahi yok bulantıyı geçtim bugün tam 7 haftalık kalp atışını duyduk şükürler olsunMerhaba ben de 7. Haftadan aranıza katılmak istedim. Sağlıkla hayirlisyla kucagmiza almak nasip olsun inşallah ben hala ne kusma ne baş dönmesi yaşamıyorum. Benim gibi olan var mı. Elhamdülillah kalp atışını da duydum ama nasıl anlicaz böyle kafamda bı sürü sey dönüyor
Şükürler olsun benimle aynı birini buldumKızlar iyi pazarlar nasılsıniz? Belirtileriniz nasıl.
Ben hamile olduğumu bilmesem hiç belirtim yok hiç biri kalmadı
Şükürler olsun benimle aynı birini buldum
Benimde hiç belirtim yok en başından beri böyle
İyi pazarlar, ben 2 gündür berbatım. Sürekli bir mide bulantısı. Mutfağa giremiyorum, kokuyor her şey. Bu sefer de açlıktan daha çok midem bulanıyor. Saçma sapan bir döngü
Evet olabiliyormuş inşallah sağlıkla devam eder canımInsan tedirgin oluyor di mi neyse içim rahatladı olabiliyor demekki
Bende dünden beri mahvoldum dün 2 kere kusma yaşadım bugün hele hasta gibiyim yataktan çıkmadım aşırı derecede midem bulanıyor ve başım dönüyor iştahım düne kadar açıktı bir anda azaldı mide bulantısı berbat bişeyİyi pazarlar, ben 2 gündür berbatım. Sürekli bir mide bulantısı. Mutfağa giremiyorum, kokuyor her şey. Bu sefer de açlıktan daha çok midem bulanıyor. Saçma sapan bir döngü
Benimde tansiyon 9a 6 çıkar hep başım felaket dönüyor perogestan dün yazdı bana da doktor o mu yapmıştır beni böyle acabaAa evrt bende progesteron kullanıyorum acaba ondan mı oldu bilemedim canım benim tansiyon hep düşük zaten 9 5 yada 6