- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
Benım ablamla aramda tam 18 ay var . Kızımında kardesi erken olsun çok isterdim . Belki zor ama aynı anda buyuyup aynı anda rahata ereceksın. Ablamla ikiz gibiyiz . Diğer ablamla aramızda 4 yaş var o bıze daha cok küçük anne gibi oldu hep. Bence yakın yaş aralıgı hiç kötü birşey değilKızlar merhaba. Normalde 2021 ağustos topiğindeyim. Şuan 19 aylık bir kızım var. 10 şubatta regl olmam gerekirken olmadım. Eğer hamileysem 17 Kasım 2023 görünüyor doğumu. İşin garibi merak edip testte yapmadım. Tabi şuan anneanne ziyaretinde şehir dışındayız kimseye test alır mısın diyemedim kendimde çıkıp alamadım çok uzakta maalesef eczaneler. Kızımda biraz rahatsız. Biraz da ben korktuğumdan sanırım çok üstüne düşmedim.
Korunuyorduk üstelik muhtemelen hamileyim çünkü regl dönemlerim 1 günü bile şaşmaz. Salıya da doktora randevum var. Bebeklerim arası 27 ay olacak. Bu beni aşırı geriyor çok stresliyim planladığımız yaş aralığı en az 3 tü. Şimdi böyle olması beni hem üzüyor hem korkutuyor hem sevindiriyor en azından beraber büyürler diyorum. Eminim her evlat ayrı ve güzeldir ama şuanki kızıma haksızlık ediyorum diye içim içimi yiyor. Bebekleri arası yaş farkı az olanlar var mı? Ne gibi zorluklarla karşılaştınız? İyi tarafları neler?
Tabi hamileysem