- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Doyasıya yemek yemeyi özledim vallahi insanın sağlığı olsun yemek yemek çok güzel bir şey cnm . Yiyebiliryorken ye. Ben ne yesem ya çıkartıyorum ya hazmedemiyorum sürekli ağzıma geliyor vallahi doğsunlar doyasıya yemek yemek istiyorumAmin Allahım hepimize kolaylık geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi bende 10 kilo aldım son zamanlarda daha çok yiyorum
Ay inşallah yediklerin de bebişlerine süt olsunDoyasıya yemek yemeyi özledim vallahi insanın sağlığı olsun yemek yemek çok güzel bir şey cnm . Yiyebiliryorken ye. Ben ne yesem ya çıkartıyorum ya hazmedemiyorum sürekli ağzıma geliyor vallahi doğsunlar doyasıya yemek yemek istiyorum
Ay inş cnm hepimizin sütleri bol olsunAy inşallah yediklerin de bebişlerine süt olsun
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki daha önce bir hamilelik gecirmis biri olarak şükür bi oglum var, tek gebelik ikiz gebeligin yanında cok cok kolaymis. Ben 19+6 yim o kadar zor gecirdim ki hazimsizlik ozellikle mahvetti 3 kez zorlanmaktan midem kanadi, 1 kez gozlerimin beyaz bolümleri kirmiziya döndu kan oturdu 10 gunde ancak iyilesti yine zorlanmaktan. Ve hala kusmalarim devam ediyor hazimsizliktan. Eskiye göre biraz duzelme var ama onceden aksamlari artik aglardim kusmaktan. Yine de bebeisler iyi olsun bu günler gececek diyorum. Ben de senin gibi yemekten sonra saat tutuyorum 2 saat su icmiyorum. Bi de ara ögün yapmiyorum ben me kadar doldurursam o kadar kötü oluyor midem dinlenmesine izin veriyorum. Cok yememeye calisiyorum arti siskinlik de var bende cünkü. Sen de dikkat et cnm 28 haftaya az kalmis 28 hafta olunca insan biraz rahatliyor cunku ciger gelisimleri 28 haftada kendilerime yetecek duzeye geliyor. Insallah hepimiz saglikla geciririz bu süreci saglikli dogumlar yaparizİkiz hamile arkadaşlarım benim bugün 22+6 ama hâlâ midem çok kötü ne yesem çıkartıyorum anca makarna , ve kuru yiyecekler gibi yediğim şeyleri çıkartmıyorum. Ve onları yedikten sonra da en az 2 saat sonra sıvı tüketebiliyorum . Hamile kalmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inanın çok üzülüyorum inatla faydalı şeyler de tüketiyorum ama yediğim gibi çıkıyor. İstifra ederken rahim ağzı zorlanıyor diye de korkuyorum çünkü rahim ağzı yetmezliğim var ve serklaj yapıldı . Hem mide bulantısı hem de hazımsızlıkla başım dertte sizde durumlar nasıl ?
Beni anlatmissin resmen yemek yemeyi ve acikmayi özledim ben de 4 aydir acikma hissi yok kesinlikle acikmiyorum acikmayi ve yemek yemeyi ozledim. Meger kiymet bilmiyormusum da acikmak da bir nimetmis.Doyasıya yemek yemeyi özledim vallahi insanın sağlığı olsun yemek yemek çok güzel bir şey cnm . Yiyebiliryorken ye. Ben ne yesem ya çıkartıyorum ya hazmedemiyorum sürekli ağzıma geliyor vallahi doğsunlar doyasıya yemek yemek istiyorum
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki daha önce bir hamilelik gecirmis biri olarak şükür bi oglum var, tek gebelik ikiz gebeligin yanında cok cok kolaymis. Ben 19+6 yim o kadar zor gecirdim ki hazimsizlik ozellikle mahvetti 3 kez zorlanmaktan midem kanadi, 1 kez gozlerimin beyaz bolümleri kirmiziya döndu kan oturdu 10 gunde ancak iyilesti yine zorlanmaktan. Ve hala kusmalarim devam ediyor hazimsizliktan. Eskiye göre biraz duzelme var ama onceden aksamlari artik aglardim kusmaktan. Yine de bebeisler iyi olsun bu günler gececek diyorum. Ben de senin gibi yemekten sonra saat tutuyorum 2 saat su icmiyorum. Bi de ara ögün yapmiyorum ben me kadar doldurursam o kadar kötü oluyor midem dinlenmesine izin veriyorum. Cok yememeye calisiyorum arti siskinlik de var bende cünkü. Sen de dikkat et cnm 28 haftaya az kalmis 28 hafta olunca insan biraz rahatliyor cunku ciger gelisimleri 28 haftada kendilerime yetecek duzeye geliyor. Insallah hepimiz saglikla geciririz bu süreci saglikli dogumlar yapariz
Zaten hep bişeyler hayatımızda yolunda gitmediğinde anlıyoruz aslında sağlıklı olmanın ne büyük nimet olduğunu. Olsun en azından bebişlerimiz için sayılı zaman geçecek ve sağlıkla onlara kavuşalım da . Benim üzüldüğüm konu faydalı şeyler tüketemiyor olmam , evet ben de ara öğün asla yapamıyorum cnm zaten ana öğünde yediğim şeyleri eğer ki çıkarmasam hazmetme sürem diğer ana öğüne kadar olan süre. Mesela dün öğle 3 buçukta yemiştim bir daha midem kötü olduğu için bişey yiyemedim sabaha kadar. Evet allahın izniyle 28 hafta olsun gerçekten Bi oh diycem sanırım . Rabbim göstersin inş o günleri ve daha fazlasını hepimizeBeni anlatmissin resmen yemek yemeyi ve acikmayi özledim ben de 4 aydir acikma hissi yok kesinlikle acikmiyorum acikmayi ve yemek yemeyi ozledim. Meger kiymet bilmiyormusum da acikmak da bir nimetmis.
Aminn cnm aminn. Evt insallah elimizdeki nimetlerin farkına varip şükrünü yapabilirz.Zaten hep bişeyler hayatımızda yolunda gitmediğinde anlıyoruz aslında sağlıklı olmanın ne büyük nimet olduğunu. Olsun en azından bebişlerimiz için sayılı zaman geçecek ve sağlıkla onlara kavuşalım da . Benim üzüldüğüm konu faydalı şeyler tüketemiyor olmam , evet ben de ara öğün asla yapamıyorum cnm zaten ana öğünde yediğim şeyleri eğer ki çıkarmasam hazmetme sürem diğer ana öğüne kadar olan süre. Mesela dün öğle 3 buçukta yemiştim bir daha midem kötü olduğu için bişey yiyemedim sabaha kadar. Evet allahın izniyle 28 hafta olsun gerçekten Bi oh diycem sanırım . Rabbim göstersin inş o günleri ve daha fazlasını hepimize
Yumurta zoraki yiyorum cnm. Maden suyu midemi daha da şişirdiği için içemiyorum . Ama her gün 1 tane magnezyum hapı içiyorum . Muz , kaşar , kuruyemiş falan da yemeye özen gösteriyorum. Vitamin hapına ve demir hapına da devam ediyorum . Bakalım cuma günü kontrolümüz var heyecanla bekliyorum çok özlüyorum onlarıAminn cnm aminn. Evt insallah elimizdeki nimetlerin farkına varip şükrünü yapabilirz.
Ayni sekilde ben de aksam 6 da yesem gece 3 gibi ancak biraz rahatliyorum yeni hazmediyor. Onceden cay icerdim yemek sonrasi falan tamamen biraktim canim da istemiyor. Ben sebze de yiyemiyorum hazmi zor oluyor cünkü. Önceden sebze yesem direkt cikariyirdum. Simdi bi tık daha iyi ama yine yemiyorum pek. Her gün 1 maden suyu iciyorum. Yumurta yiyebiliyorsan eger onu ihmal etme hergün 1 tane mutlaka ye cnm cok faydalı.
Sezencim Merhaba, Daha önce seninle konuşmuştuk hatırlarsın belki Eylül ayında ilk denemem kimyasal olmuştu .2 Mart da çift embryo trasnferi oldum .Genelde hep senin yorumlarını açıp okuyorum iyi geliyor bana yazdıklarınYumurta zoraki yiyorum cnm. Maden suyu midemi daha da şişirdiği için içemiyorum . Ama her gün 1 tane magnezyum hapı içiyorum . Muz , kaşar , kuruyemiş falan da yemeye özen gösteriyorum. Vitamin hapına ve demir hapına da devam ediyorum . Bakalım cuma günü kontrolümüz var heyecanla bekliyorum çok özlüyorum onları
Merhaba canım hatırlıyorum tabi kiSezencim Merhaba, Daha önce seninle konuşmuştuk hatırlarsın belki Eylül ayında ilk denemem kimyasal olmuştu .2 Mart da çift embryo trasnferi oldum .Genelde hep senin yorumlarını açıp okuyorum iyi geliyor bana yazdıklarınBenim içinde dua eder misin.İnşallah hayırlısıyla 14 Mart da bende senin gibi güzel haberler alırım
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim Amin inşallahMerhaba canım hatırlıyorum tabi kiinş sen de çifte sevinç yaşarsın kuzum rabbim sevindirsin bu kez sağlıkla kucağına alacağın Bi hamilelik nasip etsin inş. Bak bu akşam berat kandili . Birbirimize ettiğimiz dualar da çok makbul . İnş kabul olsun tüm dualarımız amin çoook güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
Ne demek kuzum inşCanım benim çok ama çok teşekkür ederim Amin inşallahİnşallah güzel haberler verip tecrübelerini almak nasip olur bana da çok teşekkür ederim
Evet kuzum 6. Gün .Yapmıycam canım ya negatif çıkarsa çok üzülürüm biliyorum kendimi.Direkt 14 Mart a odaklandım.Neyse sonuç o gün öğreniyimNe demek kuzum inşbugün 6. Gün dimi? İdrar testi yapacak mısın kan testinden önce cnm ?
Hadi hayırlısı ile çok güzel Bi sonuç görelim inş kuzum çok heyecanlıEvet kuzum 6. Gün .Yapmıycam canım ya negatif çıkarsa çok üzülürüm biliyorum kendimi.Direkt 14 Mart a odaklandım.Neyse sonuç o gün öğreniyim
Amin canım benim inşallah sana güzel haberlerle gelirimHadi hayırlısı ile çok güzel Bi sonuç görelim inş kuzum çok heyecanlı
Ben de 5 kg aldım cnm ikiz gebeyim ama 20+4 deyim. Daha alirim diye dusunuyorum. 10 kg daha alsam yeter banaSelam güzel annelerne kadar kilo aldınız bu dönemde. Benim oğluşum 23 haftalık 5 kilo almışım. Onun çoğunu da ilk haftalarda aldım. 2 haftadır kilo alımım yok. Siz de durumlar nasıl
Oh maşallah birde ikiz gebelik çok iyi :)) benim de hedefim 12 kg ile tamamlamak ama son aylarda çok alırsın diyorlarBen de 5 kg aldım cnm ikiz gebeyim ama 20+4 deyim. Daha alirim diye dusunuyorum. 10 kg daha alsam yeter bana
Ben ilk tedavi başlangıcında 3 ay kortizon ve iğne kullandığım dönemde 5,5-6 kilo almıştım sonradan her ay 1 ya da 1,5 kilo artıyorum 65,5 ile başlamıştım şuan 72,5 kiloyum. Geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı bende hayatımın en az tatlı yediğim ve aslında iştahımın azaldığı bi döneminde çıkması üzdü. Diyetistene yönlendirdiler artık ona göre beslenicem. Normalde öğle yemeği yemiyordum iki öğün yiyordum şimdi ara öğünler + 3 öğün oldu. Sabah 8’e alarm kurup kalkıp kahvaltı yapıyorum her gün çizelgeye göre şekerime bakıyorum. Asker gibi düzene soktum kendimi yani bebiş olmasa aman der geçerdim ama söz konusu o olunca her şeyi yapıyorum seve seveSelam güzel annelerne kadar kilo aldınız bu dönemde. Benim oğluşum 23 haftalık 5 kilo almışım. Onun çoğunu da ilk haftalarda aldım. 2 haftadır kilo alımım yok. Siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?