- 4 Haziran 2022
- 113
- 129
- 33
AA geçmiş olsun canim . Bende 10 gün sonra yaptırcam ve korkuyorum çünkü bizde genetik. İnsülin mü başladın yoksa sadece yediklerine mi dikkat et dediler. Bende şu an 72.5 kiloyum 67 ile hamile kalmıştım.Ben ilk tedavi başlangıcında 3 ay kortizon ve iğne kullandığım dönemde 5,5-6 kilo almıştım sonradan her ay 1 ya da 1,5 kilo artıyorum 65,5 ile başlamıştım şuan 72,5 kiloyum. Geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı bende hayatımın en az tatlı yediğim ve aslında iştahımın azaldığı bi döneminde çıkması üzdü. Diyetistene yönlendirdiler artık ona göre beslenicem. Normalde öğle yemeği yemiyordum iki öğün yiyordum şimdi ara öğünler + 3 öğün oldu. Sabah 8’e alarm kurup kalkıp kahvaltı yapıyorum her gün çizelgeye göre şekerime bakıyorum. Asker gibi düzene soktum kendimi yani bebiş olmasa aman der geçerdim ama söz konusu o olunca her şeyi yapıyorum seve seve
O tamemen vucuda bagli aslında cnm ben ilk hamileligimde son aylarda fazla almadim ilk aylarda cok hizli almistim sonra da alacagimi dusunuyoduma ama 13 kg almistim toplamda. Bakalim simdi ne olacak. 15 kg falan ideal bence tabii yine de bilemeyiz.Oh maşallah birde ikiz gebelik çok iyi :)) benim de hedefim 12 kg ile tamamlamak ama son aylarda çok alırsın diyorlar
Çok şükür insüline gerek kalmadı. Endokronoloji doktoruna gittim ve her ay gidicem çizelge yapıyo ona göre cihaz aldım evde bakıyorum aç-tok bi de diyet ve ayda bir kan testi onlarda olumsuz bişiy olursa mecbur insülin dedi ama şu an gayet iyi gidiyo değerler dikkat ediyorum. Maalesef benim de genetik.AA geçmiş olsun canim . Bende 10 gün sonra yaptırcam ve korkuyorum çünkü bizde genetik. İnsülin mü başladın yoksa sadece yediklerine mi dikkat et dediler. Bende şu an 72.5 kiloyum 67 ile hamile kalmıştım.
Bende 24. Haftalık 5 kilo aldım ikizlerle yolculuğa devamSelam güzel annelerne kadar kilo aldınız bu dönemde. Benim oğluşum 23 haftalık 5 kilo almışım. Onun çoğunu da ilk haftalarda aldım. 2 haftadır kilo alımım yok. Siz de durumlar nasıl
İnşallah böyle devam eder insülin e gerek olmadanÇok şükür insüline gerek kalmadı. Endokronoloji doktoruna gittim ve her ay gidicem çizelge yapıyo ona göre cihaz aldım evde bakıyorum aç-tok bi de diyet ve ayda bir kan testi onlarda olumsuz bişiy olursa mecbur insülin dedi ama şu an gayet iyi gidiyo değerler dikkat ediyorum. Maalesef benim de genetik.
Evet bence de ideal i 12 15 arası ama bünye meselesi tabi ki :) senin çok iyiymis darısı bana.biz kilo almayalım bebisler alsın:)O tamemen vucuda bagli aslında cnm ben ilk hamileligimde son aylarda fazla almadim ilk aylarda cok hizli almistim sonra da alacagimi dusunuyoduma ama 13 kg almistim toplamda. Bakalim simdi ne olacak. 15 kg falan ideal bence tabii yine de bilemeyiz.
Geçmiş olsun canım ayakta çok durduğumda karnımda ağrı oluyor uzanınca dinlenince geçiyorKızlar benim gibi karnınız cok acıyıp sızlıyor mu
Geçmiş olsun canım. Benim karnımın içi değil ama alt taraflarım sızlıyor kasık kısımlarinKızlar benim gibi karnınız cok acıyıp sızlıyor mu
Benim de kaşıntı oluyor asiri gergin zaten. Bi de bebekleri biraz is yapinca asagida hissediyorum sanki alt tarafa baski yapiyolar dinlenince geciyor.Kızlar benim gibi karnınız cok acıyıp sızlıyor mu
Benim karnımda yırtılma yok ama yinede ağrı oluyor. En çok ağrı göbeğim büyüdükçe göbek deliğimde oluyor.Hani karnımız büyüdükçe yırtılır ya benim ki öyle acı oluyor
Anladım ben bel ağrısı da çok çekiyorum.Benim ilk gebelikten çatlaklarım vardi zaten şimdi onlar mı acıdı yeni catlak mi anlayamadım. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.
Krem de yağ da sürüyorum ama niye bu kadar acıdı bilemedim.
Nasıl geçiyor günleriniz, hazırlıklara başladınız mı
Beğendiğiniz şeyleri tavsiye de bulunun kızlar fikir alışverişi iyi oluyor
Canım doktor bana bel ağırlığı taşırken bu tarz ağrılar olabilir demisti.Anladım ben bel ağrısı da çok çekiyorum.
Ben çoğunluk eşyalarını aldım. Yenidoğan kıyafetlerini ilk giyecek kıyafetlerini de hepsini yıkayıp ütüledim. Beşik olarak park yatak beşikten aldım. İki tane de anakacuğı pusetten aldım. Battaniyelerini, ufak tefek lazım olacakları da aldım.
Hastane çıkışlarını 2 tane 10'lu 2 tane yedek 5'li aldım. Zıbınlardan çok aldım ama boy boy aldım çabuk büyüyecekleri için. Zıbınlarda uzun kol da sıfır kolda var. Bornoz havlusunu aldım.Canım doktor bana bel ağırlığı taşırken bu tarz ağrılar olabilir demisti.
Oo maşallah çoğunu halletmissin, bende nasipse yarın alışverişi yapacağım. Bizim bebisler şimdi ilk 3 ay yazlık mi guyecekler, uzun kolluda nasıl aldiniz.
Bak iyiki yazdın bornoz küvet unutmuştum onlarida ekledim. Lohusa takımını da ben aldimHastane çıkışlarını 2 tane 10'lu 2 tane yedek 5'li aldım. Zıbınlardan çok aldım ama boy boy aldım çabuk büyüyecekleri için. Zıbınlarda uzun kol da sıfır kolda var. Bornoz havlusunu aldım.
Tulum aldım. Alt üst takımlardan aldım onlarda uzun kollu zaten ilk giyecekleri kıyafetleri uzun kollu Anneannesi ve babaannesi de yelekler çeketler ördüler ördürttüler kışa giyerler.
Anneannesi küvetini kovasını filan aldı.
Yazlık uzun kollu alabilirsin ben öyle yaptım.
Çokta küçük almamanı öneririm çabuk büyüyorlar. Bide hayırlı olsuna gelenler de getirir.
Bi kendim kaldım☺ kendime lohusa takımı alacağım
Bunları da yazayım o zaman ☺şampuanı, bakım yağı, pudrasını da kardeşimin nişanlısı aldı sağolsun yanında kıyafet, çorap filan da almış onları benim almama gerek kalmadı☺Bak iyiki yazdın bornoz küvet unutmuştum onlarida ekledim. Lohusa takımını da ben aldimpembik pembik, 3 tane emzirme sutyeni aldim
Canım doktorun doğum zamanıyla ilgili hiç bisey söylüyor mu? Bizde hiç konusu geçmesi ama çok da merak ediyorumBunları da yazayım o zaman ☺şampuanı, bakım yağı, pudrasını da kardeşimin nişanlısı aldı sağolsun yanında kıyafet, çorap filan da almış onları benim almama gerek kalmadı☺
Güzelmiş canımgüle güle giy bende internetten almayı düşünüyorum.
Emzirme sütyeni daha almadım çünkü beden konusunda emin değilim onu elden alabileceğim yerlerden alırım.
Tüp bebek doktorum Haziran demişti. Ama ben kontrollerime devlette devam ettiğim için oradaki doktorlar bişey demedi. Beklemedeyim kontrollerime gidip geliyorum çok şükür şuanlık bir risk yok inşallah böyle de devam eder.Canım doktorun doğum zamanıyla ilgili hiç bisey söylüyor mu? Bizde hiç konusu geçmesi ama çok da merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?