23+3 Günlük canım miden bulanmıyorsa azaltmanın tavsiye ederim. Maden suyunu arada içiyorum.Kacinci haftadasin cnm? Evt bol su onemli ben tuz icin henüz bi azaltma yapmadim. Günde 1 tane maden suyu iciyorum aksamlari cok hararetim oluyor
Ohh masallah ben de 19+3 bugün. Bulantim yok aslinda cnm da mide hazimsizligim var cikariyorum hala biraz duzelmisti doktor gyno ferro vitamin verdi rahatsiz etti midemi baya yine başa döndük. Sen ne kullaniyorsun vitamin olarak23+3 Günlük canım miden bulanmıyorsa azaltmanın tavsiye ederim. Maden suyunu arada içiyorum.
Teşekkür ederimOhh masallah ben de 19+3 bugün. Bulantim yok aslinda cnm da mide hazimsizligim var cikariyorum hala biraz duzelmisti doktor gyno ferro vitamin verdi rahatsiz etti midemi baya yine başa döndük. Sen ne kullaniyorsun vitamin olarak
Canım hiç sıkma canını daha çok erken, büyüyecek yavrularMasallah cnm senvindim senin adına. Bi doktorumla konusayim olmassa vaktim gecmeden gidecegim tekrardan ayrintiliya şu an 19+2 deyim. 24 haftaya kadar bakilıyormuş sanirim.
Sagol cnm bilgiler icin aklimda olsun cunku bu vitamini birakacagim doktora da soyleyecegım bi daha gidince belki bunlardan birini verirTeşekkür ederimimom kullanıyorum içinde balık yağı var oda hafif midemi bulandırıyor. Ekstra da Ferrum kullanıyorum saçlarım çok döküldüğü için.
Benim vitaminide tavsiye ederim doğumdan sonra da imom markasının emziren anneler içinde var.
Yok cnm yok bana bisey soylemedi ozeldeki doktor masallah agzindan lafi zorla aliyorsunCanım hiç sıkma canını daha çok erken, büyüyecek yavrularbunların hepsi düzelecek inşallah. 23. Haftada yaptırdım. Bende detayliyi.
Bu detaylıca bakan doktor, yağlı tuzlu hamur işi kesinlikle azalt dedi. Yeşillik et tavuk balık protein ağırlıklı olsun, sut yoğurt kefir kuruyemis yemeye dikkat et dedi.
Bunları sizlere de söylemiştir. Benim daha öncesinde gebelik şekeri ve tansiyon çıkmıştı. Yediklerime dikkat etmeye başladım.
İnşallah hepimizin hamileliği güzel ve rahat geçer
Rica ederim Ferrumu cildiye doktoru verdi canımSagol cnm bilgiler icin aklimda olsun cunku bu vitamini birakacagim doktora da soyleyecegım bi daha gidince belki bunlardan birini verir
Canım inşallah en kısa sürede bu durumun geçer.İkiz hamile arkadaşlarım benim bugün 22+6 ama hâlâ midem çok kötü ne yesem çıkartıyorum anca makarna , ve kuru yiyecekler gibi yediğim şeyleri çıkartmıyorum. Ve onları yedikten sonra da en az 2 saat sonra sıvı tüketebiliyorum . Hamile kalmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inanın çok üzülüyorum inatla faydalı şeyler de tüketiyorum ama yediğim gibi çıkıyor. İstifra ederken rahim ağzı zorlanıyor diye de korkuyorum çünkü rahim ağzı yetmezliğim var ve serklaj yapıldı . Hem mide bulantısı hem de hazımsızlıkla başım dertte sizde durumlar nasıl ?
Çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah limonlu su öneririm canım limon da mide bulantısına iyi geliyor ama aşrı tüketme şeker oranı yüksekmiş. Nohut leblebi de çok iyi oluyor ben hala yiyorum. Tuz ödem yapmasa oda iyi geliyor mesela tuzlu ayrandaİkiz hamile arkadaşlarım benim bugün 22+6 ama hâlâ midem çok kötü ne yesem çıkartıyorum anca makarna , ve kuru yiyecekler gibi yediğim şeyleri çıkartmıyorum. Ve onları yedikten sonra da en az 2 saat sonra sıvı tüketebiliyorum . Hamile kalmadan önce daha sağlıklı besleniyordum inanın çok üzülüyorum inatla faydalı şeyler de tüketiyorum ama yediğim gibi çıkıyor. İstifra ederken rahim ağzı zorlanıyor diye de korkuyorum çünkü rahim ağzı yetmezliğim var ve serklaj yapıldı . Hem mide bulantısı hem de hazımsızlıkla başım dertte sizde durumlar nasıl ?
Arada takılıyor cnm ama her zaman her zaman mümkün olmuyor işte . Mide bulantısı için olan hapların hepsi migrenimi tetikledi onları da o yüzden kullanamadım.Mide yanmam da çok oluyordu ama nexium mide koruyucu verdi doktorum o direk yanmayı kesti her sabah aç karnına içiyorum istersen bir doktoruna sor cnm sen de.Canım inşallah en kısa sürede bu durumun geçer.
Doktor Bi serum felan mi taksa böyle vitaminli felan hem bağışıklığı kuvvetlendirmek hemde mide bulantisini azaltmak için
Benin sabah bulantilarim oluyor ama kusmam eskiye göre azaldi.
Mide yanmam baya oluyor bu aralar.
Temiz hava çok iyi olur cnm ama benim rahim ağzı yetmezliği olduğu için serklaj yapıldı o yüzden hep evdeyim dışarıya çıkmıyorum. Limonlu su benim eskiden beri hep midemi bulandırır onu içemem ama ayrı olarak limon içiyorum cnm . Tuzu baya kesmek durumunda kaldım çünkü daha bu haftalarda ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Sahi ödem durumların ne durumda cnm senin başladı mı ?Çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah limonlu su öneririm canım limon da mide bulantısına iyi geliyor ama aşrı tüketme şeker oranı yüksekmiş. Nohut leblebi de çok iyi oluyor ben hala yiyorum. Tuz ödem yapmasa oda iyi geliyor mesela tuzlu ayranda
Temiz hava da öneririm ben genel olarak dışarı çıkıyorum hava alıyorum mis gibi oluyor.
Hazımsızlığa kefir öneririm. İnşallah daha iyi olursun
Anladım canım tez zamanda geçer inşallah öyle şişkinliğim ödemim yok ben bacaklarda basen kısmından kilolar aldım. Belden uzun olduğum için göbeğimde çok büyük değil. Göğüslerde büyüme ağırlık ve ağrılarım oluyor ondan şikayetçiyim.Temiz hava çok iyi olur cnm ama benim rahim ağzı yetmezliği olduğu için serklaj yapıldı o yüzden hep evdeyim dışarıya çıkmıyorum. Limonlu su benim eskiden beri hep midemi bulandırır onu içemem ama ayrı olarak limon içiyorum cnm . Tuzu baya kesmek durumunda kaldım çünkü daha bu haftalarda ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Sahi ödem durumların ne durumda cnm senin başladı mı ?
Ben de 9 kilo aldım vallahi . Ama ilk zaten 12 haftada kortizon kullandığım dönemde 5 kilo almıştım ki o zaman her yediğimi anında çıkartıyordum ona rağmen 5 kilo almamın sebebi kortizon diye tahmin ediyorum. Aman sağlıklı olsun bebişler de takmıyorum . Göğüslerim benim de büyüdü hiçbir sütyenim olmuyor. Ben de emzirme sütyeni aldım onları kullanıyorum çok rahat ettim :) ama sırt ağrıları oluyor tabi ki kuzum ama bir çaresi yok gibi sanki. Doğumdan sonra da emzirirken çekeriz sırt ağrısı uzun bir süre böyle gidecek gibiAnladım canım tez zamanda geçer inşallah öyle şişkinliğim ödemim yok ben bacaklarda basen kısmından kilolar aldım. Belden uzun olduğum için göbeğimde çok büyük değil. Göğüslerde büyüme ağırlık ve ağrılarım oluyor ondan şikayetçiyim.
Ben alışverişleri tamamladım sayılır cnm . Son 2-3 takım kıyafet daha alıcam ve anne yanı beşiğini de alınca bitmiş olacak inş . Erken doğum riski olduğu için biraz acele ettik biz. Sen alışverişlere başladın mı ?Kizlar coktandir aktiv degildim nasilsiniz? Alisverislere basladiniz mi
Ben iki takim kiyafet haric baslamadim:) resmen ayni günler transfer olmustum :) 23+5deyim zaman su gibi akiyor ben 30lari bekleyecem hayirlisiylaBen alışverişleri tamamladım sayılır cnm . Son 2-3 takım kıyafet daha alıcam ve anne yanı beşiğini de alınca bitmiş olacak inş . Erken doğum riski olduğu için biraz acele ettik biz. Sen alışverişlere başladın mı ?
Bende hastane çıkışlarını, yenidoğan kıyafetlerini, zıbın ilk giyeceği kıyafetleri aldım. Sen naptın aldın mı bişeylerKizlar coktandir aktiv degildim nasilsiniz? Alisverislere basladiniz mi
Amin Allahım hepimize kolaylık geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi bende 10 kilo aldım son zamanlarda daha çok yiyorumBen de 9 kilo aldım vallahi . Ama ilk zaten 12 haftada kortizon kullandığım dönemde 5 kilo almıştım ki o zaman her yediğimi anında çıkartıyordum ona rağmen 5 kilo almamın sebebi kortizon diye tahmin ediyorum. Aman sağlıklı olsun bebişler de takmıyorum . Göğüslerim benim de büyüdü hiçbir sütyenim olmuyor. Ben de emzirme sütyeni aldım onları kullanıyorum çok rahat ettim :) ama sırt ağrıları oluyor tabi ki kuzum ama bir çaresi yok gibi sanki. Doğumdan sonra da emzirirken çekeriz sırt ağrısı uzun bir süre böyle gidecek gibi
Aman sağlık olsun hepsi hallolur zaten geç olması daha iyi aslında. Benim erken doğum riski olmasa ben de bu kadar acele etmezdim. Benim de bugün tam 24+0 evet 1 gün varmış aramızdaBen iki takim kiyafet haric baslamadim:) resmen ayni günler transfer olmustum :) 23+5deyim zaman su gibi akiyor ben 30lari bekleyecem hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?