Benimkiler ne ince ne de kalın normal benim hastane çıkışlarım aynı kalınlıkta hiç öyle dikkat etmemiştim. Bence Kıyafet konusunda çok küçük alma çabuk büyüyorlar. Bide yaşadığın yere göre değişir benim yaşadığım yer yazları serin olur.Hastane cikısı alan kizlar yazlik kıslik farkediyor mu bugün baktim biraz sanki kalın gibi geldi bana dogum yaza gelecegi icin acaba nasil olur hic bilmiyorum. Bi arkadasim yaz bebeklerini oyle cok giydirmiyorsun fazla bisey alma sakın dedi ben de kararsiz kaldım cok. Alsam mi almasam mi diye
Haklısın cnm cok bisey almamak en iyisi basta cok cabuk büyüyolar. Ben istanbul dayim yazları sicak ve nemli oluyor. Biraz daha bekliyeyim dedim ama sonra da yürümemiz dolasmamiz zorlanacak ikiz hamilelik cok farkliymis.Benimkiler ne ince ne de kalın normal benim hastane çıkışlarım aynı kalınlıkta hiç öyle dikkat etmemiştim. Bence Kıyafet konusunda çok küçük alma çabuk büyüyorlar. Bide yaşadığın yere göre değişir benim yaşadığım yer yazları serin olur.
Sen bilirsin ben hastane çıkışlarını bir kaç kıyafetlerini mağaza dan geri kalan kıyafetlerini de internetten aldım.Haklısın cnm cok bisey almamak en iyisi basta cok cabuk büyüyolar. Ben istanbul dayim yazları sicak ve nemli oluyor. Biraz daha bekliyeyim dedim ama sonra da yürümemiz dolasmamiz zorlanacak ikiz hamilelik cok farkliymis.
Benim bi oglum var cnm o da tüp bebek simdi de 2 kızım olacak insallah.Sen bilirsin ben hastane çıkışlarını bir kaç kıyafetlerini mağaza dan geri kalan kıyafetlerini de internetten aldım.
Aynen öyle canım benim ilk hamileliğim biri sağdan biri soldan vuruyor bazen aynı anda oynuyorlarbenim kızım ve oğlum olacak seninkileri cinsiyeti ne
Bana Bu kan düşüklüğü olacağını sağlık ocağında söylemişti Dut pekmezi( bir su bardağı suya Bir kaşık koyup üstüne limon sıkıp ic) siyah kuru üzüm yememi de söylemişti. 1 ay önce 11 di benim deBenim bi oglum var cnm o da tüp bebek simdi de 2 kızım olacak insallah.Ah tek hamilelik hic birseymiş diyorum. Mide sorunlarimda cok fazla oldu. Ya ne guzel ilk hamilelik ve bi kız bi erkek saglıkla dogsunlar insallah.
Bu arada kan tahlili yaptiran ikiz anneleri kanınız kac cikti gecen hafta yaptirdim daha doktora gostermedim ama 13.5 dan 8.3 e düşmüş siz de durunlar nedir. Cok fazla duşmuş gibi geldi bana
Deneyeyim cnm limonla daha iyi olur gibi geldi bana da. Yoksa cok seker de yüklemek istemem bebekler irileşmesin diye.Bana Bu kan düşüklüğü olacağını sağlık ocağında söylemişti Dut pekmezi( bir su bardağı suya Bir kaşık koyup üstüne limon sıkıp ic) siyah kuru üzüm yememi de söylemişti. 1 ay önce 11 di benim de
Ben de hastane çıkışı gibi ama hepsini neredeyse 5li takım aldım cnm. Battaniyelerini ayrı aldım . Kumaşları normal çok kalın ya da çok ince değil. Ama sıcak olacağı için zaten tek kat giydiririz. 1- 2 aylık falan olduklarında evin içinde Bi kısa kollu zıbın Bi alt yeter . Çok aşırı alışveriş yapmadım ben her çocuğun büyüme derecesi de farklı hemen de büyüyorlar gelişimlerine göre ihtiyaç olursa yine alırız dedim cnmHastane cikısı alan kizlar yazlik kıslik farkediyor mu bugün baktim biraz sanki kalın gibi geldi bana dogum yaza gelecegi icin acaba nasil olur hic bilmiyorum. Bi arkadasim yaz bebeklerini oyle cok giydirmiyorsun fazla bisey alma sakın dedi ben de kararsiz kaldım cok. Alsam mi almasam mi diye
Biraz fazla düşmüş cnm ikiz gebeliklerde kan düşmesi daha çok yaşanıyor ben çok uzun zamandır kan hapı içiyorum Ferro senol. Ona rağmen hamileliğimin başında 13.5 tu . Şimdi 10.46 falan olmuş . Sen kan ilacı içiyor musun?Benim bi oglum var cnm o da tüp bebek simdi de 2 kızım olacak insallah.Ah tek hamilelik hic birseymiş diyorum. Mide sorunlarimda cok fazla oldu. Ya ne guzel ilk hamilelik ve bi kız bi erkek saglıkla dogsunlar insallah.
Bu arada kan tahlili yaptiran ikiz anneleri kanınız kac cikti gecen hafta yaptirdim daha doktora gostermedim ama 13.5 dan 8.3 e düşmüş siz de durunlar nedir. Cok fazla duşmuş gibi geldi bana
Cnm bana kan ilacıni gecen ay verdiler daha o da gyno ferro sanol ama malesef benim mideme cok dokundu tikaniklik yapti kustugumda kan geldi o yuzden biraktim. Sadece 3 tane icebildim. Persembe doktora gidecegim bakalım igne verir belki nette baktim baya düşük benim kanım. Aralik ayimda 11.5 mus. Ama zamaninda vermediler kan icin biseyler belki bu kadar düşmezdiBiraz fazla düşmüş cnm ikiz gebeliklerde kan düşmesi daha çok yaşanıyor ben çok uzun zamandır kan hapı içiyorum Ferro senol. Ona rağmen hamileliğimin başında 13.5 tu . Şimdi 10.46 falan olmuş . Sen kan ilacı içiyor musun?
Aynen cnm muadil mutlaka başka kan için verebilecekleri Bi ilaç vardır hatta şuruplar falan daha etkili oluyor belki az zaman kaldığı için daha etkili bişeyler verirler . Doğumda da kan kaybedicez şimdiden depolayalım inşCnm bana kan ilacıni gecen ay verdiler daha o da gyno ferro sanol ama malesef benim mideme cok dokundu tikaniklik yapti kustugumda kan geldi o yuzden biraktim. Sadece 3 tane icebildim. Persembe doktora gidecegim bakalım igne verir belki nette baktim baya düşük benim kanım. Aralik ayimda 11.5 mus. Ama zamaninda vermediler kan icin biseyler belki bu kadar düşmezdi
Evt cnm dogumda kan kaybediliyor bu yüzden cok önemli bir konu 10 un altına düsmemesi gerekiyor. Insallah cnm depolayip sagliklı dogumlar yapalim insallah.Aynen cnm muadil mutlaka başka kan için verebilecekleri Bi ilaç vardır hatta şuruplar falan daha etkili oluyor belki az zaman kaldığı için daha etkili bişeyler verirler . Doğumda da kan kaybedicez şimdiden depolayalım inş
Eczanelerde satılan üzümün çekirdeğinden yapılan bitkisel bir kan şurubu var canım onu bir danış istersen doktorunaCnm bana kan ilacıni gecen ay verdiler daha o da gyno ferro sanol ama malesef benim mideme cok dokundu tikaniklik yapti kustugumda kan geldi o yuzden biraktim. Sadece 3 tane icebildim. Persembe doktora gidecegim bakalım igne verir belki nette baktim baya düşük benim kanım. Aralik ayimda 11.5 mus. Ama zamaninda vermediler kan icin biseyler belki bu kadar düşmezdi
Mutlaka soracağim cnm önemli konu benim icin tesekkür ederim.Eczanelerde satılan üzümün çekirdeğinden yapılan bitkisel bir kan şurubu var canım onu bir danış istersen doktoruna
Bizim tanıdığın ikiz arabası vardı biz almadık cnm arabalarını . Onun dışında bütün eksikleri tamam nasipse bakalım Nisan başı gibi yıkayıp herşeylerini hazır etmeyi düşünüyoruz. Çünkü doktorum ikizlerin sağı solu belli olmuyor dedi . Bavulu da atıcam arabada dursun ne olur ne olmaz tabi ama yine de rabbim hepimize sağlıkla , zamanında doğumlar nasip etsin inşEvt cnm dogumda kan kaybediliyor bu yüzden cok önemli bir konu 10 un altına düsmemesi gerekiyor. Insallah cnm depolayip sagliklı dogumlar yapalim insallah.
Bu arada ben dün ikiz bebek arabasını aldım kızlar chicco ohlala e bebekte indirimdeydi baya araba denedim ama en kucuk ve pratik o gibi geldi bana. 29 marta kadar indirim devam ediyormus bilginiz olsun.
Amin insallah cnm. Yakininizda araba olmasi cok iyi hersey cok pahali cnm zaten. Ben daha pek bisey almadim besik vardi zaten iste hastane cikislari, zibinlar, tulumlar bi de bana anne bebek cantasi ve pijama takımı alinacak. Oglumdan zibin falan da var icten giyilcekleri kullanacagim bos yere fazladan almaya gerek yok diye dusunüyorum. Sen iyi yapmissin cnm masallah halletmissin. Ben de ramazanda evde boyanacak uerler var onlari hallettirio temizligi bitirmek istiyorum. Sonra da bebis camasirlsrini yikar utüler yerlestirrim diye dusunüyorum bakalim.Bizim tanıdığın ikiz arabası vardı biz almadık cnm arabalarını . Onun dışında bütün eksikleri tamam nasipse bakalım Nisan başı gibi yıkayıp herşeylerini hazır etmeyi düşünüyoruz. Çünkü doktorum ikizlerin sağı solu belli olmuyor dedi . Bavulu da atıcam arabada dursun ne olur ne olmaz tabi ama yine de rabbim hepimize sağlıkla , zamanında doğumlar nasip etsin inş
Sen de halletmişsin sağlıkla hepsi hallolur cnm inşAmin insallah cnm. Yakininizda araba olmasi cok iyi hersey cok pahali cnm zaten. Ben daha pek bisey almadim besik vardi zaten iste hastane cikislari, zibinlar, tulumlar bi de bana anne bebek cantasi ve pijama takımı alinacak. Oglumdan zibin falan da var icten giyilcekleri kullanacagim bos yere fazladan almaya gerek yok diye dusunüyorum. Sen iyi yapmissin cnm masallah halletmissin. Ben de ramazanda evde boyanacak uerler var onlari hallettirio temizligi bitirmek istiyorum. Sonra da bebis camasirlsrini yikar utüler yerlestirrim diye dusunüyorum bakalim.
Büyüdükçe çoğalıyor hareketleriKızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?