2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

11 hafta 3 güncük oldum :) sağol canım cok teşekkür ederim. Dikiş atıldı mı nasılsın iyi misin
Maşallah canım büyümüş Benim de dikiş geçen cuma atıldı , salı günü kontrole gittim çok şükür yolunda herşey ama geçmek bilmeyen Bi idrar yolu enfeksiyonum var dr şase ve antibiyotik yazdı . İnş atlatırım korkuyorum erken doğuma falan sebebiyet verir diye . Bu arada cinsiyetlerimiz de belli oldu biri kız biri erkek

3 tane ikiz gebeyiz bebelerin cinsiyetleri de aynı olmuş maşallah maşallah

Selamlar bende bu gün cinsiyetlerini öğrendim bir kızım bir oğlum olacak 15. Haftalıkkar Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba enfeksiyon için sık sık su iç bide iç çamaşırını ütüle ve günlük değiştir o zaman daha çabuk geçer inşallah. Geçmiş olsun

Merhaba enfeksiyon için sık sık su iç bide iç çamaşırını ütüle ve günlük değiştir o zaman daha çabuk geçer inşallah. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim . İç çamaşırlarımın hepsini ütülüyorum ve günde en az 2-3 kez değiştiriyorum zaten ama kusmalarım bitmediği için sanırım içtiğim su da gidiyor 13+6 bugün hâlâ hiç kesilmedi ne yesem çıkartıyorum buna su da dahil. Ama mecburum bol su içmeye artık içeride kalan kârdır . Yoksa erken doğum ihtimali oluyormuş ve ben daha önce 20 haftalık rahim ağzı yetmezliği sebebi üçüz bebeklerimi kaybettim. Çok korkuyorum ikizlerim inş benimle kalır

Rica ederim canım içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın. Doktorundan daha etkili ilaç iste istersen. Suyu da limonlu içince o kadar bulandırmıyor. Bende kusmamak için elimden geleni yapıyorum. İnşallah herşey gönlünce olur. Bu gün doktoruma sordum mide bulantısı ne zaman geçer diye O da sık sık ye ama az ye dedi.

Güzel düşünelim güzel olsun hersey inşallah. Doktorun bulantilarinla ilgili ne söylüyor. 14de baya azaliyormus. İnşallah az kaldı diyorum hep

Evet ben gördüm ki doktorun sayfasında tahmin ettim senin olduğunu sahaneydiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım ya nie oluor ki enfeksiyon en güzeli bol su gerçekten umarım ilaçlarda hemen işe yarar

Kizlar progesteronlari ne zaman biraktinit
Ben hala kullanıyorum influenza olunca keseye yakın kanama alanlarım oluştu öksürmekten hapşırmaktan kaynakli ultrasonda görünce kesemedi doktor. Ama influenza olmasaydım 11. Haftada kesmiş olacaktı.

Az kalmış canım az daha sabret bizde erken öğrendik ama herkes kafamızı karıstırıyor bazen değişiyor diye sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor o kadar emek verdik

Az kalmış canım az daha sabret bizde erken öğrendik ama herkes kafamızı karıstırıyor bazen değişiyor diye sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor o kadar emek verdik
Aynen öyle en önemlisi yavrularımız sağlıklı olsun,bizler süreci sağlıkla tamamlayalım gerisi boş şu devirde hala daha cinsiyete takılanların olduğunu duymak cok saçma geliyor

A bu arada canım anneler şimdiden yeni yılınız kutlu,mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol gün saymalı,bebelere alışverişli,çokça gaz çıkartmalı,oh bugünde kaka yaptılı geçsin 2023 tüm güzelliklerini getirsin hepimize

Ben hala kullanıyorum influenza olunca keseye yakın kanama alanlarım oluştu öksürmekten hapşırmaktan kaynakli ultrasonda görünce kesemedi doktor. Ama influenza olmasaydım 11. Haftada kesmiş olacaktı.
Olsun canım sıkıntı yapma, önemlı olan senın ıyılesmen.

Vallahi sık sık az az yiyorum cnm ama inan yedikten sonra hepsini çıkartıyorum dün akşam arkadaştaydık o da hamile ama beni görünce şoka girdi nasıl olur hiç içinde bişey kalmıyor diye Bi de işin kötüsü migren var bende çıkarınca acıkıyorum ve baş ağrısı başlıyor. İnş bu günler geçecek öyle dua ediyorum ne yapalım her zorluğun bir kolaylığı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…