2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Benimde ultrason bulgularında bişey çıkmadı ama kan sonuçlarına göre riskim yüksek çıktı çok üzgünüm bebekten eş alacaklarını söylediler kabul etmicem

Benimde ultrason bulgularında bişey çıkmadı ama kan sonuçlarına göre riskim yüksek çıktı çok üzgünüm bebekten eş alacaklarını söylediler kabul etmicem
Canım benim de aynı senin gibi ultrason iyi kan değerleri kötüydü. Bugün nipt testim sonucumu aldım binlerce kez şükür, temiz geldi. Sen de içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz

Bir de sonuca ne karar vereceksiniz o önemli galiba. Gebeliği sonlandırmak misin devam edecek misniz

Merhabalar benim trisomi 21 riskli çıktı. Ben daha önce arastirmistim. Bilgim vardı bugün laboratuvar araştırdım. Haftaya gidip kan vereceğim. Ankaradayım ben 4500 ile 7500 arası fiyat verdiler.
İkili testlerde kesin sonuç çıkmıyor stres yapma kesin sonuç diğerinde ben hiç risk almadan pahalı olanı yaptırmaya karar verdm.

Canım benim de aynı senin gibi ultrason iyi kan değerleri kötüydü. Bugün nipt testim sonucumu aldım binlerce kez şükür, temiz geldi. Sen de içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz
Gözünüz Aydın olsun canım çok sevindim bende hemen yaptırcağım testten darısı bana ve benim gibi olan arkadaşlarımıza inşallah

Bir de sonuca ne karar vereceksiniz o önemli galiba. Gebeliği sonlandırmak misin devam edecek misniz
Ne yaparım bilemiyorum ama sanırım kıyamam onu aldırmaya rabbim ne verirse razıyım. Bir kızım var. Kendimizi her türlüsüne alıştırmak için öğrenmek istiyorum fetal DNA testi ile hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun. Strese sokmayın kendinizi

Ay ben hiç test yaptırmadım ultreasonda hiç bir sorun yok gerek yok diyince doktor ama okuyunca da korktum

Kızlar baş ağrısına ilaç içmeden yapılacak bir öneriniz var mı? Sabah sol tarafımda baş ağrısı başladı gözüm, boynum bütün kafam zonkluyo buz falan koyuyorum ama bana mısın demedi. Normalde migrenim de var maalesef. İlaç içmeyi en son ihtimal olarak düşünmek istiyorum. Var mıdır hamileyken yapılacak bir çözüm?

İkili testi riskli çıkan arkadaşlarımın yaşları ve ense kalınlıkları ne acaba ? İnşallahhh sorunsuz gelir diğer sonuçlarınız benim de 10 gün sonra test yaptırmami söyledi doktorum ama yaptırmak istemiyordum okuyunca kararsız kaldım

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç ve temiz havaya çık. En son da karanlık odada uyumaya çalış umarım geçer

Bugün tam 13haftalık doktorun dediğine göre herşey iyi gidiyor cinsiyet erkek ikili taramaya girdim sonucu çıkmadı daha Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağlıkla dünyaya gelsin inş benim de dün serklaj işlemim oldu migrenim falan da tuttu istemedim cinsiyeti öğrenmek o modda değildim salı günü kontrolüm var cinsiyetleri o zaman söyleyecek nasipse

Merhaba arkadaşlar. Benim dudağımda uçuk çıktı. Doktorum cenazesi olduğu için danışamadım kendisine. Hamileyken uçuk çıkaranınız oldu mu? Ne yapmam gerekir aceba ?

Merhaba arkadaşlar. Benim dudağımda uçuk çıktı. Doktorum cenazesi olduğu için danışamadım kendisine. Hamileyken uçuk çıkaranınız oldu mu? Ne yapmam gerekir aceba ?
Bende de çıkmıştı bu merhemi kullandım geçti. Ruj da kullanabilirsin ruj da geçiriyor

Eklentiler

• 20221224_184016.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 22
Canım bende 5 gündür sağdan ağrı çekiyorum malesef benimde migrenim var dayanılmaz bi ağrı olduğı için parol içiyorum doktorum yazdı. Tereddütte kaldım ama içince bi nebze rahatlattı. Ayrıca viks sürüyordum ama oda geçici çözüm buhar banyosu da iyi geliyor

Kızlar merhaba 1 haftadır influenza oldum cok zor geçiriyorum ilac kullanamıyor olmak en zoru. Tek sığınağım parol günde 4 e kadar kullanmaya izin verdiler parol diyip geçmemek lazımmış zor zamanlarımda cok işe yaradı :) cok dikkat edin kendinize ve bence kapalı alanlarda maske takmaya gayret edin inanılmaz cok influenza salgını varmis.

Sağlıkla dünyaya gelsin inş benim de dün serklaj işlemim oldu migrenim falan da tuttu istemedim cinsiyeti öğrenmek o modda değildim salı günü kontrolüm var cinsiyetleri o zaman söyleyecek nasipse

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet migren aşırı kötü oluyor can sıkıcı biraz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…