Benimde ultrason bulgularında bişey çıkmadı ama kan sonuçlarına göre riskim yüksek çıktı çok üzgünümMerhaba kızlar, bu konuya yeni katıldım. Benim de kısmetse haziranda doğumum. Geçen hafta yaptırdığımız ikili taramada malesef ultrason bulguları iyi olduğu halde biyokimyasal riskim yüksek çıktı..nipt test için kan gönderdik sonuç bekliyoruz çok zor ve stresli bir süreç..aranızda bu süreci yaşayan var mı?
İntergen firmasına gideceğim. Yarın için randevu aldım. Umarım sizinde bir şey cikmazCanım benimde ikili taranam riskli çıktı Ankara dayım bende nerde yaptırmayı düşünüyorsun fetal dna testini
Canım benim de aynı senin gibi ultrason iyi kan değerleri kötüydü. Bugün nipt testim sonucumu aldım binlerce kez şükür, temiz geldi. Sen de içini ferah tut inşallah birşey çıkmazBenimde ultrason bulgularında bişey çıkmadı ama kan sonuçlarına göre riskim yüksek çıktı çok üzgünümbebekten eş alacaklarını söylediler kabul etmicem
Bir de sonuca ne karar vereceksiniz o önemli galiba. Gebeliği sonlandırmak misin devam edecek misnizBenimde ultrason bulgularında bişey çıkmadı ama kan sonuçlarına göre riskim yüksek çıktı çok üzgünümbebekten eş alacaklarını söylediler kabul etmicem
İkili testlerde kesin sonuç çıkmıyor stres yapma kesin sonuç diğerinde ben hiç risk almadan pahalı olanı yaptırmaya karar verdm.Merhabalar benim trisomi 21 riskli çıktı. Ben daha önce arastirmistim. Bilgim vardı bugün laboratuvar araştırdım. Haftaya gidip kan vereceğim. Ankaradayım ben 4500 ile 7500 arası fiyat verdiler.
Bende yarın kan vereceğim. Seçerken bilindik bir yer olmasını tercih ettim.İkili testlerde kesin sonuç çıkmıyor stres yapma kesin sonuç diğerinde ben hiç risk almadan pahalı olanı yaptırmaya karar verdm.
Gözünüz Aydın olsun canım çok sevindim bende hemen yaptırcağım testten darısı bana ve benim gibi olan arkadaşlarımıza inşallahCanım benim de aynı senin gibi ultrason iyi kan değerleri kötüydü. Bugün nipt testim sonucumu aldım binlerce kez şükür, temiz geldi. Sen de içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz
Ne yaparım bilemiyorum ama sanırım kıyamam onu aldırmaya rabbim ne verirse razıyım. Bir kızım var. Kendimizi her türlüsüne alıştırmak için öğrenmek istiyorum fetal DNA testi ile hayırlısı olsunBir de sonuca ne karar vereceksiniz o önemli galiba. Gebeliği sonlandırmak misin devam edecek misniz
Hayırlısı olsun. Strese sokmayın kendiniziNe yaparım bilemiyorum ama sanırım kıyamam onu aldırmaya rabbim ne verirse razıyım. Bir kızım var. Kendimizi her türlüsüne alıştırmak için öğrenmek istiyorum fetal DNA testi ile hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç ve temiz havaya çık. En son da karanlık odada uyumaya çalış umarım geçerKızlar baş ağrısına ilaç içmeden yapılacak bir öneriniz var mı? Sabah sol tarafımda baş ağrısı başladı gözüm, boynum bütün kafam zonkluyo buz falan koyuyorum ama bana mısın demedi. Normalde migrenim de var maalesef. İlaç içmeyi en son ihtimal olarak düşünmek istiyorum. Var mıdır hamileyken yapılacak bir çözüm?
Sağlıkla dünyaya gelsin inşBugün tam 13haftalık doktorun dediğine göre herşey iyi gidiyor cinsiyet erkek ikili taramaya girdim sonucu çıkmadı daha Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende de çıkmıştı bu merhemi kullandım geçti. Ruj da kullanabilirsin ruj da geçiriyorMerhaba arkadaşlar. Benim dudağımda uçuk çıktı. Doktorum cenazesi olduğu için danışamadım kendisine. Hamileyken uçuk çıkaranınız oldu mu? Ne yapmam gerekir aceba ?
Teşekkür ederim cevabınız içinBende de çıkmıştı bu merhemi kullandım geçti. Ruj da kullanabilirsin ruj da geçiriyor
Canım bende 5 gündür sağdan ağrı çekiyorum malesef benimde migrenim var dayanılmaz bi ağrı olduğı için parol içiyorum doktorum yazdı. Tereddütte kaldım ama içince bi nebze rahatlattı. Ayrıca viks sürüyordum ama oda geçici çözüm buhar banyosu da iyi geliyorKızlar baş ağrısına ilaç içmeden yapılacak bir öneriniz var mı? Sabah sol tarafımda baş ağrısı başladı gözüm, boynum bütün kafam zonkluyo buz falan koyuyorum ama bana mısın demedi. Normalde migrenim de var maalesef. İlaç içmeyi en son ihtimal olarak düşünmek istiyorum. Var mıdır hamileyken yapılacak bir çözüm?
Sağlıkla dünyaya gelsin inşbenim de dün serklaj işlemim oldu migrenim falan da tuttu istemedim cinsiyeti öğrenmek o modda değildim salı günü kontrolüm var cinsiyetleri o zaman söyleyecek nasipse
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet migren aşırı kötü oluyor can sıkıcı biraz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli değil aslındaSağlıkla dünyaya gelsin inşbenim de dün serklaj işlemim oldu migrenim falan da tuttu istemedim cinsiyeti öğrenmek o modda değildim salı günü kontrolüm var cinsiyetleri o zaman söyleyecek nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?