2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Geçmiş olsun canım , çabucak atlatırsın inşallah

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet migren aşırı kötü oluyor can sıkıcı biraz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli değil aslında
Aynen canım en önemlisi o zaten hangi cinsiyet olurlarsa olsunlar hepsine sevinicez ama sadece belirsizlik olduğu için merak oluyor

Vallahi cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bütün bedenimizde yaşanan ağrı stres te bebekleri etkiliyor benim mesela geçende 5 gün birden ağrıdı . Aynı anda 2 tane parol içebilirsin demişti doktorum bazı günler öyle içtim biraz hafifledi bazı gün dayanamadım gittim parolun serumu takıldı. Zaten 12 haftadan sonra da ilaçlar çok etkilemiyormuş günde 4 taneye kadar da parol içilebiliyor. Kendini çok kötü duruma sokma bence. Bir de migren tuttuğunda aşırı bir kusma oluyor o da bebekleri zorluyor. Rabbim kolaylık versin inş cnm

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin . Evet ben de duyuyorum etrafımda çok var yakalanan. Hastaneye ve kapalı alanlara girdiğimde mutlaka maske kullanıyorum inş koruyordur. Sen Şimdi kaç haftalık oldun kuzum ?

Merhaba çok çok geçmiş olsun!! şimdi nasılsın? her şey yolunda mı, nasıl gidiyor?

İntergen firmasına gideceğim. Yarın için randevu aldım. Umarım sizinde bir şey cikmaz
Ebru hanım bende genoks firmasından randevu aldım hepsi dahil fiyatı 5600 verdi intergeni arıyorum ulaşamıyorum acaba ne kadar fiyat verdi. Ayrıca evden gelip alacaklar kanı

Ebru hanım bende genoks firmasından randevu aldım hepsi dahil fiyatı 5600 verdi intergeni arıyorum ulaşamıyorum acaba ne kadar fiyat verdi. Ayrıca evden gelip alacaklar kanı
Ben sadece trisomi 13,18 ,21 için test yaptırdım. Ben gittim firmaya . 5200.

Merhabalar bende Haziran annesiyim acaba Ankarada gittiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz özel hastane ve Dr varmı

11 hafta 3 güncük oldum :) sağol canım cok teşekkür ederim. Dikiş atıldı mı nasılsın iyi misin

@
Kızlar selam bende 12+3 de erkek olduğunu öğrendim . Doktorum çok net söyledi benimde rüyalarım çıkmış oldu Sizde durumlar nedir ?
Gözünüz aydın sağlıklı,ailenize hayırlı evlat olsun henüz 11 deyim bir sonraki kontrolüm 14 ocakta 13 sonuna gelmis olucam artık öğreniriz kız erkek farketmezde adını koyup yavas yavas alınacakları sıraya koymak icin heyecanlanıyorum

Merhaba güzel anneler bugün tüp bebekte ki son kontrolumuz de cinsiyetleri teyidledik biri kız biri erkek nasipse 14+3-14+6 ile yolumuza hayırlısı ile devam ediyoruz.
Kusmaktan boğazlarım tahriş oldu. KBB gittim muayene oldum temiz çıktı.
Mide asidi için Mide koruyucu verdi. Beslenme aralığını çok açma bulantin bundan da artar dedi.
Hepinize güzel hamilelikler diliyorum

Ben dayanamadim kizima corap aldim

Eklentiler

• IMG-20221229-WA0014.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…