2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Güzel düşünelim güzel olsun hersey inşallah. Doktorun bulantilarinla ilgili ne söylüyor. 14de baya azaliyormus. İnşallah az kaldı diyorum hep
Yani adamın da yapacağı bişey kalmadı cnm prilam ve zofer migrenimi tetikledi o yüzden içemedim. Dramamine verdi o migreni tetiklemedi ama bulantılarımı da kesmedi . Ben de 14. Haftada geçer diye umutluydum ama inan kendi adıma umudum kalmadı çünkü 14+2 bugün sanırım anneme çekmişim ben . Annem de 9 ay boyunca çıkarmış

Ay sağol canım amin inş hepimiz sağlıkla kucaklayalım en önemlisi o enfeksiyon bence çok istifra ettiğim için susuzluktan dolayı tetikledi zaten hamilelerde çok sık rastlanan da bişeymiş. Kendimi öyle zorluyorum ki su içmek için o günden beri ama iyi hissediyorum şu an. Çünkü alt karnım taş gibiydi çok şükür o his kalmadı inş geçmiştir

Çok geçmiş olsun canım yeni yılda hepsi geçer inşallah 5. Aylık olduktan sonra rahatlarsın zamanla azalıyor.

Canım mide asiti de çok yükseldiği için bulantiyi arttırıyor. Mide koruyucu aç karnına Bi denesen belki faydası olur. Doktoruna Bi sor istersen

Canım mide asiti de çok yükseldiği için bulantiyi arttırıyor. Mide koruyucu aç karnına Bi denesen belki faydası olur. Doktoruna Bi sor istersen
Var canım verdi mide koruyucu çok hap içmeyi Seven birisi değilim ondan önemsemedim ama yarın başlayayım doğru diyorsun faydası olur mutlaka çok sağol

Kizlar progesteronlari ne zaman biraktinit
12+1 haftalık oldum halen sabah progestan iğne ve sonrasındada 8 saat arayla fitil kullanıyorum...estrofemi doktorum 1 hafta ara ile azaltarak kesme kararı aldı... Önümüzdeki hafta estrofem bitiyor...progestan artık 2-3hafta sonra gitdiğim zaman belli olacak ne olacağı...

Herkese merhaba grubu yeni farkettim ve bende sürecimi paylaşmak istedim.. Öncelikle hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah demek istiyorum :)
Son adet tarihim 18 Ekim, 5 kasımda çift embriyo transferi oldum ve 12 kasımda pozitif sonucumu aldım.. 10 gün sonra doktorum kontrole çağırdı ve çift keseyi gördük.. keselerden bir hafta sonra kalp atışlarını da duyduk ve kalp atışı kontrolümüzden 4-5 gün sonra benim 2 gün süren bir kanamam oldu.. doktorum mevcut ilaçlarıma devam ederek sabırlı ve sakin olup beklememi önerdi.. ilaçlarım günde 3 estrofem,6 progestan,1 vagifem,1 progestan dex,1 oksapar ve 1 duphaston şeklindeydi.. ayrıca kanama olduğu dönem 1 hafta aralıkla 2 defa proluton depot vuruldum. 1 hafta sonra yine kontrole gittiğimde doktorum keselerden birisinin bozulduğunu ve gelişiminin durduğunu söyledi diğer kalan kese çok sağlıklıydı.. müdahale etmeyeceğini ve o kesenin kendi kendine yok olacağını söyledi.. çoğul gebeliklerde 10. Haftaya kadar bu durumla karşılaşabiliyoruz demişti.. ve bunu yaşadığımızda biz 8. Haftamızdaydık.. 3 hafta sonra kontrole çağırdı o da 7 ocağa denk geliyor inşallah gidip bizimle kalan yavrumuzu bir kere daha göreceğiz.. ayrıca ilaçlarımı 30 Aralık itibariyle kestim şimdi sadece gyno gerek sanol isminde bir demir hapı kullanıyorum..bu arada doğum inşallah 25 Temmuz olarak görünüyor
ayrıca bende fetal DNA testi yaptıracağım doktorum ikili testi önermedi kafa karışıklığına sebebiyet vermemek için.. ankara için bu testi yeni yaptıran ve yer,fiyat bilgisi paylaşabilecek olan arkadaşlarım varsa memnun olurum

Maşallah canım ilaçları hiç kafana takma, hersey güzel ilerliyor

Benim bugün kontrolüm vardi, oğlumuz 100 gr kızımız 106 gr olmuşlar çok şükür hersey yolunda. 20 gün sonra tekrar kontrol me gideceğiz. Bugün idrar tahlili ve kan tahlili verdim.
Oy maşallah tombiş kız isim düşünmeye başladınız mı cnm ? Benim de 10 unda kontrol çok özledim onları sabırsızlanıyorum halbuki daha geçen salı gitmiştik

Oy maşallah tombiş kız isim düşünmeye başladınız mı cnm ? Benim de 10 unda kontrol çok özledim onları sabırsızlanıyorum halbuki daha geçen salı gitmiştik
Eşim bi ara eve ultrason cihazı alalım sen günlük bak rahatlarsın diyordu. Her kontrole gittiğimde durumlarının iyi olduğunu öğrenince çok rahatlıyordum bidaki kontrolü iple çekiyorum isim olarakta baş harflerinin aynı olacağı isimlere bakıyoruz.

Ben Burak Betül düşünüyorum ama nasip artık, sağsağlim bi dünyaya gelsinler de, birşey soracam ben gece 4 de sürekli kalkıyorum sizde de oluyor mu?

Ben Burak Betül düşünüyorum ama nasip artık, sağsağlim bi dünyaya gelsinler de, birşey soracam ben gece 4 de sürekli kalkıyorum sizde de oluyor mu?
Güzelmiş doğana kadar isim çok değişiyor. Bende kalkıyorum ihtiyaçtan canım bide çok uykum geliyor habire uyumak istiyorum özellikle de yemek yedikten sonra üzerime ağırlık çöküyor sende de oluyor mu

Resmen benim durumumu anlattın. Aynısını yaşıyorum 7-9 arası ben yokum resmen uyuyorum. Gece de 4de hep wc ye sıkısarak kalkıyorum ama sonra uyumak cok zor oluyor

Resmen benim durumumu anlattın. Aynısını yaşıyorum 7-9 arası ben yokum resmen uyuyorum. Gece de 4de hep wc ye sıkısarak kalkıyorum ama sonra uyumak cok zor oluyor
Arada şekerlemeler iyi oluyor. canım kalkmışken su içmeyi de ihmal etme. Ben zorlanmıyorum kalktığımda kesinlikle su içip geri uyuyorum çünkü eşim de geç kalkıyor kahvaltıyı geç yaptığımızdan bazen bişeyler atıştırıp uyuduğumda oluyor.

Ah ne güzel , biz farklı harfle de olsa razıyız ama isim konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle ne yapıcaz bakalım Allah kerim gerçekten ultrason cihazı tek çare olur sanırım keşke 24 saat izleyebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…