- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Yani adamın da yapacağı bişey kalmadı cnm prilam ve zofer migrenimi tetikledi o yüzden içemedim. Dramamine verdi o migreni tetiklemedi ama bulantılarımı da kesmedi . Ben de 14. Haftada geçer diye umutluydum ama inan kendi adıma umudum kalmadı çünkü 14+2 bugün sanırım anneme çekmişim ben . Annem de 9 ay boyunca çıkarmışGüzel düşünelim güzel olsun hersey inşallah. Doktorun bulantilarinla ilgili ne söylüyor. 14de baya azaliyormus. İnşallah az kaldı diyorum hep
Ay sağol canım amin inş hepimiz sağlıkla kucaklayalım en önemlisi oEvet ben gördüm ki doktorun sayfasında tahmin ettim senin olduğunu sahaneydinizsağlıkla kucağınıza alın inşallah canım ya nie oluor ki enfeksiyon en güzeli bol su gerçekten umarım ilaçlarda hemen işe yarar
Çok geçmiş olsun canım yeni yılda hepsi geçer inşallah 5. Aylık olduktan sonra rahatlarsın zamanla azalıyor.Vallahi sık sık az az yiyorum cnm ama inan yedikten sonra hepsini çıkartıyorum dün akşam arkadaştaydık o da hamile ama beni görünce şoka girdi nasıl olur hiç içinde bişey kalmıyor diye Bi de işin kötüsü migren var bende çıkarınca acıkıyorum ve baş ağrısı başlıyor. İnş bu günler geçecek öyle dua ediyorum ne yapalım her zorluğun bir kolaylığı olur
Canım mide asiti de çok yükseldiği için bulantiyi arttırıyor. Mide koruyucu aç karnına Bi denesen belki faydası olur. Doktoruna Bi sor istersenAy sağol canım amin inş hepimiz sağlıkla kucaklayalım en önemlisi oenfeksiyon bence çok istifra ettiğim için susuzluktan dolayı tetikledi zaten hamilelerde çok sık rastlanan da bişeymiş. Kendimi öyle zorluyorum ki su içmek için o günden beri ama iyi hissediyorum şu an. Çünkü alt karnım taş gibiydi çok şükür o his kalmadı inş geçmiştir
Aminn canım Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım yeni yılda hepsi geçer inşallah 5. Aylık olduktan sonra rahatlarsın zamanla azalıyor.
Var canım verdi mide koruyucu çok hap içmeyi Seven birisi değilim ondan önemsemedim ama yarın başlayayım doğru diyorsun faydası olur mutlaka çok sağolCanım mide asiti de çok yükseldiği için bulantiyi arttırıyor. Mide koruyucu aç karnına Bi denesen belki faydası olur. Doktoruna Bi sor istersen
12+1 haftalık oldum halen sabah progestan iğne ve sonrasındada 8 saat arayla fitil kullanıyorum...estrofemi doktorum 1 hafta ara ile azaltarak kesme kararı aldı... Önümüzdeki hafta estrofem bitiyor...progestan artık 2-3hafta sonra gitdiğim zaman belli olacak ne olacağı...Kizlar progesteronlari ne zaman biraktinit
Maşallah canım ilaçları hiç kafana takma, hersey güzel ilerliyor12+1 haftalık oldum halen sabah progestan iğne ve sonrasındada 8 saat arayla fitil kullanıyorum...estrofemi doktorum 1 hafta ara ile azaltarak kesme kararı aldı... Önümüzdeki hafta estrofem bitiyor...progestan artık 2-3hafta sonra gitdiğim zaman belli olacak ne olacağı...
İlk zamanlar iğneden rahatsız olurdum yani ama alıştım onada artıkMaşallah canım ilaçları hiç kafana takma, hersey güzel ilerliyor
Oy maşallah tombiş kızBenim bugün kontrolüm vardi, oğlumuz 100 gr kızımız 106 gr olmuşlarçok şükür hersey yolunda. 20 gün sonra tekrar kontrol me gideceğiz. Bugün idrar tahlili ve kan tahlili verdim.
Oy maşallah tombiş kızisim düşünmeye başladınız mı cnm ? Benim de 10 unda kontrol çok özledim onları sabırsızlanıyorum halbuki daha geçen salı gitmiştik
Ben Burak Betül düşünüyorum ama nasip artık, sağsağlim bi dünyaya gelsinler de, birşey soracam ben gece 4 de sürekli kalkıyorum sizde de oluyor mu?Oy maşallah tombiş kızisim düşünmeye başladınız mı cnm ? Benim de 10 unda kontrol çok özledim onları sabırsızlanıyorum halbuki daha geçen salı gitmiştik
Güzelmiş doğana kadar isim çok değişiyor. Bende kalkıyorum ihtiyaçtan canım bide çok uykum geliyor habire uyumak istiyorum özellikle de yemek yedikten sonra üzerime ağırlık çöküyor sende de oluyor muBen Burak Betül düşünüyorum ama nasip artık, sağsağlim bi dünyaya gelsinler de, birşey soracam ben gece 4 de sürekli kalkıyorum sizde de oluyor mu?
Resmen benim durumumu anlattın. Aynısını yaşıyorum 7-9 arası ben yokum resmen uyuyorum. Gece de 4de hep wc ye sıkısarak kalkıyorum ama sonra uyumak cok zor oluyorGüzelmiş doğana kadar isim çok değişiyor. Bende kalkıyorum ihtiyaçtan canım bide çok uykum geliyor habire uyumak istiyorum özellikle de yemek yedikten sonra üzerime ağırlık çöküyor sende de oluyor mu
Resmen benim durumumu anlattın. Aynısını yaşıyorum 7-9 arası ben yokum resmen uyuyorum. Gece de 4de hep wc ye sıkısarak kalkıyorum ama sonra uyumak cok zor oluyor
Ah ne güzel , biz farklı harfle de olsa razıyız ama isim konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle ne yapıcaz bakalım Allah kerimEşim bi ara eve ultrason cihazı alalım sen günlük bak rahatlarsın diyordu. Her kontrole gittiğimde durumlarının iyi olduğunu öğrenince çok rahatlıyordum bidaki kontrolü iple çekiyorum isim olarakta baş harflerinin aynı olacağı isimlere bakıyoruz.
Ben de 3 civarı uyanıyorum cnm oluyor . Çok nadir deliksiz uyuyorum.Ben Burak Betül düşünüyorum ama nasip artık, sağsağlim bi dünyaya gelsinler de, birşey soracam ben gece 4 de sürekli kalkıyorum sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?