2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Ah keşke geç kalksam bende 7.30da kalkıyorum ise gidiyorum. Bundan zor geliyor baya

Tek olmadığıma sevindim gerçekten, eşim diyor o kadar uyuyorsun ki vücut Bi yerde yeter diyip uyaniyorsun
Bence değil ya ben mesela gece 12 gibi uyuyorum sabah 8 de uyandığımda bir daha gün içinde uyumuyorum ama gece yine de genelde 3 te bazen de 5 te illa uyanıyorum. Ama vücudun dinlenmiş olması ile de alakası olabilir bir de idrara daha sık sıkıştığımızdan da uyanabiliyoruz

Ah ne güzel , biz farklı harfle de olsa razıyız ama isim konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle ne yapıcaz bakalım Allah kerim gerçekten ultrason cihazı tek çare olur sanırım keşke 24 saat izleyebilsek
Maşallah tek derdimiz bu olsun. İsim konusunda eşimle anlaşıyorumda büyüklerde isim koymak istiyor. O bizi biraz sıkıyor ama sonumda bizim dediğimiz olur.

Ah keşke geç kalksam bende 7.30da kalkıyorum ise gidiyorum. Bundan zor geliyor baya
Ben çalışmadığım için sıkıntı çekmiyorum istediğim zaman uyuyorum bide rüya görmesem çok iyi olacak zaten normalde de rüya görürdüm. Şimdi saçma sapan rüyalar bile görüyorum geçen gün rüyamda yemek yiyordum bu aralar herşeyi de yiyesim var

Ay hanımlar bende asla deliksiz uyuyamıyorum dön sağa dön sola birde gece tuvalete kalkarsam ki 5 e kdr zor dayanıyorum kalkarsam yatamicam diye vay halime ya birde sey var sol tarafa yatınca kan akışı daha iyi oluyormuş bebeğe onuda asla beceremiorum hayatım boyunca sol tarafıma yatamadım

sezenosman Sizin de migreniniz var diye aklımda kalmış ben de yine kaç gündür beyin zonklamalarındayım parol içmek istemediğim zamanlar için yine migren mağduru birinin önerisini denedim bir örtüye ya da bandana içine karabiber üzerine kolonya döküp başıma sardım biraz yakıyo ama iyi geldi iki gündür yapıyorum sizin de aklınızda olsun belki işe yarar

Selam herkese hayırlı sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum ben de diğer gruptayım normalde benim gebeliğim tüp bebek değil ama daha önce 3 kere tüp bebek yaptırdık başarısız sonuçlanınca bu sürpriz bi şekilde geldi
sezenosman serklaj işlemin nasıldı acaba sonrası ağrı sızı oluyor mu kanama durumları falan nasıldı? Ben de olacağım tedbir amaçlı çünkü yarım rahimliyim ilerleyen haftalarda rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş

Maşallah tek derdimiz bu olsun. İsim konusunda eşimle anlaşıyorumda büyüklerde isim koymak istiyor. O bizi biraz sıkıyor ama sonumda bizim dediğimiz olur.
Herkes Bi isim söylüyor hııı güzelmiş diyorum geçiyorum ben de gerçekten sağlıkla kucaklayalım da inş tek derdimiz bu olsun

Çok teşekkür ederim beni de düşündüğünüz için Yalnız kolonyağı kokusu benim migrenimi daha da tetikliyor . Çok sık migrenim tutuyor diye doktorum magnezyum yazdı onun çok faydasını gördüm ben isterseniz bir doktorunuza sorun gerçekten hem çok nadir ağrımaya başladı hem ağrıyınca artık hafif geçiyor.

Benim çok rahat geçti , ilk 2 gün sadece lavaboda peçeteye pembe renk lekelenme şeklinde geldi sonra geçti. İlk gün de sanki hafif rahim ağzında regl ağrısı gibiydi 2. Günü o da kalmamıştı . Kesinlikle önlem amaçlı tavsiye ederim başarı oranı %90-95 civarı .

Merhaba canım benimde migrenim var çocuk şurubu olan pedifeni hiç denedin mi ? Bir arkadasım benden çok daha kötü migren konusunda onun doktoru tavsiye etmiş bana da iletti ve gercekten etkisini gördüm eger gebeliğe bir sıkıntı yoksa bir kaşık dene bence ama tabi sen bilirsin

Merhaba canım ben de muayenede oldum. Karından ultrason ile 27 mm ölçüldü sınırda dedi. İleri zamanlarda dikiş atılabilir şimdilik takip edilecek ama tedirginim.. senin uzunluk kaç mm di

Kizlar Tahlil sonuçlarım temiz ama tiroid ilacına dahiliye kontrolünde devam dedi. Tiroid ilacı kullanan varmi aramizda

Merhaba canım ben de muayenede oldum. Karından ultrason ile 27 mm ölçüldü sınırda dedi. İleri zamanlarda dikiş atılabilir şimdilik takip edilecek ama tedirginim.. senin uzunluk kaç mm di
Benim 38 mm di vajinal ve karından ölçüldü ama benim durumum yarım rahim olduğu için riske atmak istemedi doktorum. İsterseniz bir de perinatolog ile iletişimde olun biraz riskli bir durum

Benim 38 mm di vajinal ve karından ölçüldü ama benim durumum yarım rahim olduğu için riske atmak istemedi doktorum. İsterseniz bir de perinatolog ile iletişimde olun biraz riskli bir durum
Başka doktora daha gittim. O vajinal ultrason yaptı. Karindan ölçüm iletişim karar verilemez dedi 44 mm ölçtü çok şükür sıkıntı yokmuş ama plasenta önde gelişiyor dikiş atmak da sıkıntılı o yüzden... Stres bitmiyor bebeklerimizi sağlıkli ve zamanında doğururuz inşallah

Anladım canım çok şükür sevindim kısalma olmamasına inşallah sağ salim alırız kucağımıza gerçekten

Kizlar Tahlil sonuçlarım temiz ama tiroid ilacına dahiliye kontrolünde devam dedi. Tiroid ilacı kullanan varmi aramizda
Bende kullanıyorum cnm her sabah 50 mcg. Aslında son kontrolde 2,34 gelmişti 2,50 nin altında istiyoruz demişlerdi ilaca baslarken ama yine de devam dedi doktorum.

Ben de kullaniyorum, hafta ici 50, haftasonu 75 mg. Transfer oncesi 5 kusurdu, simdi 0.90 larda. Ultrasonda temiz, buyuk ihtimalle gebelik sonrasi devam etmeme gerek kalmayacakmis, her ay duzenli kontrole gidiyorum. Simdi 12. Haftadayim.

Üçünüzün de gözü aydın. Dördüncü olarak bskalım benimkilerin cinsiyeti ne olacak ?
F fadih G Gulummmm sezenosman merhaba kızlar ben de hafta içi ikili tarama testine gittim. Ultrasonda herşey iyi idi çok şükür. Ense kalınlıkları iyi dedi doktor. Bir deee biri kız biri erkek olabilir dedi. Kesin konuşmadı. Size sormak istediğim birşey var. Kan sonucu pappa 4.70, free beta HCG 287 çıkmış. Sistemde gördüm. Ancak ikili tarama raporu görünmüyor tabi sistemde. Salı günü gideceğim doktora. Ama bu kan sonuçları şimdiye kadar duyduklarıma hiç benzemiyor ve içim içimi yiyor. Sizlerin nasıldı sonuçlarınız. İkiz olduğu için mi böyle. Sizce bu sonuçlar nasıl? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…