- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Sorma zaten cnm o gaz yüzünden karnım tef gibi oluyor . Progesteron hormonundan oluyormuş ne yapalım geçecek bunlar daAminn cnm inşallahbende henüz bulantı yok çok şükür yani ilk haftalarımda vardı şimdi sadece ağır kokularda oluyor... Sadece arada gaz sıkıntım oluyor...
Canım inşallah hayirlisi olur, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Benim çok fazla bulantı ve kusmalarim oluyordu, artık boş çıkarmaktan ikinmaktan kanamalarim arttı. Son gittiğim kontrolde doktorum bulantin bitmesi lazım kanamanın bitmesi için dedi. Kanamaları bitsin ki kan sulandiricilara basliyacam dedi. Bana zoren adında Bi ilaç verdi ve şıp diye kesti bulantilarimi kusmalarimi günde bir tane alıyorum bütün gün miss gibiyim. Doktoruna bi sor istersen , ben tavsiye ederim. Prilam banada pek fayda etmedi.Kızlar neler yapıyorsunuz ? F fadih kuzum iki bebeğine de rabbim sağlık versin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Ben daha önce üçüz hamilelik geçirdim ve kaybettim ve bu yeni doktorum dedi bu da üçüz olsaydı mutlaka birini dondurmamız lazımdı üçüz olup sağlıkla dünyaya gelen doğum sayısı çok az dedi. O yüzden hakkında hayırlısı olmuş gerçektenE Emineemine89 canım hayırlı olsun inş 2. Kese de arkadan sağlıkla gelir ve ikisini de sağlıkla kucağına alırsın inş. Hakkında gerçi hayırlısı ne ise o olsun Ben çok fazla giremiyorum artık çok yoğun derecede bulantı ve kusmalarım var . Sık sık ta migrenim tutuyor biraz zulüm gibi geçiyor günler ama şükür ki lekelenmelerim kesildi . Sizin bulantılarınız ne durumda nasıl başa çıkıyorsunuz ? Prilam falan fayda etmiyor bana .
Benim bu konularda pek fazla bilgim yok. Haftaya çarşamba kontrole gidince sorayimSelam kızlar benim de cumartesi kontrolüm var iki hafta önce kalp atışı duyduk bir de şimdi gidicem bakalım ne durumda bebişBenim şükür hiç mide bulantım olmadı fakat ne yersem yiyim hazımsızlık ve gaz yapıyor. Bakliyat falan neredeyse hiç yemiyorum korkudan ama salata bile yesem patlayacak gibi oluyorum doktorum normal dedi Bir de önümüzdeki hafta 10. Haftaya giricem Fetal Dna (Nifty, nipt) testini yaptıran oldu mu aranızda? İkili, üçlü testler yerine onu yaptırmaya karar verdim ama fiyatlarını ve neresi iyi hiç bilmiyorum. Önerileriniz var mıdır?
Evet öyleymiş iğnesi fitili derken gaz bombası olduk sıkıntım yoktu ama pazar günü bayağı zorladıSorma zaten cnm o gaz yüzünden karnım tef gibi oluyor . Progesteron hormonundan oluyormuş ne yapalım geçecek bunlar da
Bende seni çok merak etmiştim. İyi olmana sevindim canımSorma zaten cnm o gaz yüzünden karnım tef gibi oluyor . Progesteron hormonundan oluyormuş ne yapalım geçecek bunlar da
Ay çok sağol cnm sorayım mutlaka , çünkü prilam hem mide bulantımı kesmedi hem de migren ataklarımı sıklaştırdı hakikaten yan etkilerine baktım migren ağrısı diyor . Direk kestim zaten faydası yok zararı bari olmasın dedim. Benim de bi 10 gün önce 1 hafta boyunca istifra ettikçe hep lekelenmem geldi cnm . Çok şükür şimdi istifra etsem de gelmiyor ama bazen kasıklarımda çok sıkışma hissediyorum korkuyorum. Bu zoren inş bana da fayda eder çok sağol kuzum tekrarCanım inşallah hayirlisi olur, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Benim çok fazla bulantı ve kusmalarim oluyordu, artık boş çıkarmaktan ikinmaktan kanamalarim arttı. Son gittiğim kontrolde doktorum bulantin bitmesi lazım kanamanın bitmesi için dedi. Kanamaları bitsin ki kan sulandiricilara basliyacam dedi. Bana zoren adında Bi ilaç verdi ve şıp diye kesti bulantilarimi kusmalarimi günde bir tane alıyorum bütün gün miss gibiyim. Doktoruna bi sor istersen , ben tavsiye ederim. Prilam banada pek fayda etmedi.
İnşallah senin de hersey yolunda sağlıkla büyürler
Evet evet cnm olsun 12. Haftada iğneler falan bitecek inş bulantılarımız da bitecek . Rahat edicez allahın izniyleEvet öyleymiş iğnesi fitili derken gaz bombası olduk sıkıntım yoktu ama pazar günü bayağı zorladı
Ay canım benim çok sağolBende seni çok merak etmiştim. İyi olmana sevindim canım
Mide bulantıları bende hiç yok , çok rahatım o yüzden.
Allah yardımcın olsun canım
Bizim çoğul gebelik olduğu için o tarama testleri bizde doğru sonuç vermiyor cnm . Sadece isteğe bağlı amniyon sıvısından örnek alınıp bakılabiliyor. Ama riskli baya bence. Bir de benim embriyolar genetiğe gidip transfer edildi onun için gerek kalmıyor diye biliyorum . Ama genetik yaptırmasam bile amniyon sıvısından örnek aldırmazdım ki üçüzlerde aldırmamıştım da . Ve o zaman da doktorum demişti Bi bebeğin sağlıklı olup olmadığı iç organlarının gelişimi olsun , burun kemiğinin gelişimi olsun , ense kalınlığı olsun , beyin görüntüsü olsun detaylı ultrasonda belli oluyor o yüzden ekstra testlere ben gerek görmüyorum demişti.Benim bu konularda pek fazla bilgim yok. Haftaya çarşamba kontrole gidince sorayim
Amin inşallah canım içini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın zaman çabuk geçiyor 4. Aydan sonra rahat edersin tehlikesi de kalmazKızlar selam her birinizin yazdıklarını okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun sıkıntılı günlerimiz çabucak geçer ve hamileliğin tadını çıkaracağımız günlerimize geliriz biran önce
Bende çarşamba kontrole gittim önce merkezdeki doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi kanama alanım da duruyordu hergün proluton depot yaptırmama rağmen çok da fayda etmemiş ama öyle çok karamsar olacak şeylerde söylemedi oradan çıktıktan sonra asıl hamileliğimde tercih edeceğim doktoruma gittim ilk kez aynı zamanda riskli gebelikler doktoru kendisi bebeği gayet iyi degerlendirdi kanama alanının üzerinde öyle çok durmadı olabilecek şeyler dedi aldığım ilaçların bir çoğunu aslında anlamsız buldu 8+1 dik çarşamba günü 2 hafta sonra 7 sinde tekrar gideceğim hatta 21 aralığa da şimdiden detaylı ultrason randevusu bile olusturduk. 10. haftada daha rahat oluruz 12. haftada ise artık düz zemine çıkarız zaten dedi 12. hafta itibari ile ilaçları keseceğiz clexanı bırakıp coraspine gececeğiz sadece dedi . İşe gidebilirsin sorun yok dedi evde zaten bişey yapmıyorum yemek dısında sağolsun herşeyi eşim yapıyor sadece gezmeye izin yok hala 15 dk lık kısa yürüyüş dedi sadece . Ben Allahın izni ile birşey olacağını hiç düşünmüyorum bebeğimin her hafta böylesine uyumlu ve güzel gelişimi bana güç veriyorBizde durumlar böyle .
Bence bu taramalar önemli ya bunları atlamamak lazım neden girmek istemiyorsun canımGünaydın kızlar bu ikili testlere giren var mı tecrübesi olan ben çok kararsızım hatta girmekte istemiyorum
İnşallah canımAy canım benim çok sağolvallahi bulantın olmamasına çok sevindim cnm inş hep böyle devam eder. Ben de zoren hapı sorucam doktoruma o baya etkiliymiş. Şaka maka bebişlerimiz de baya büyüdü dimi
İnşallahhhh cnm 6 haftam daha varEvet evet cnm olsun 12. Haftada iğneler falan bitecek inş bulantılarımız da bitecek . Rahat edicez allahın izniyle
Olsun cnm sayılı zaman geçiyorİnşallahhhh cnm 6 haftam daha var
Masallaah ne guzelKızlar bende bugün tüp doktoruma gittim son adetime göre 6+5 ama ultrasonda 7.hafta başı gibi dedi kalp atışını carsamba gittiğim doktorda duymustuk bugün tekrar duyduk. Çok sağlam yerde tutunmuş kendini güvenceye almış kanamalardan korkmana gerek yok dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı son kez ilaçları revize edip yollarımızı ayıracağız. Bi kalbim sızladı sanki orada ne cok bekledik kimi zaman heyecanlı kimi zaman gergin mutlu son oluyor bizim ki Allahım bekleyen tüm arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin ️
Alıştım zaten sağlıklı olsunda gitmesi gereken yere kadar kullanırız sağlık olsunOlsun cnm sayılı zaman geçiyor
Yarın seninde güzel haberlerini bekliyorumMasallaah ne guzelcok sevindim benim de yarin randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?