• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Aynen canım bak oldu olacak derken hayalini kurarken şimdi çok şükür 2 aylık olduk bile şükürler olsun rabbim de inş sonuna kadar sorunsuz götürüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun inş 🤲💗
Bana hala şaka gibi geliyor bir türlü kendime inandıramadım 😂
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları aminnn 🤲🏻🤲🏻hiç olmayacak sanmıştım daha uzun süre bekleyen insanlar var Allahım nasıl sabrını veriyor 🥹❤️

Bana hala şaka gibi geliyor bir türlü kendime inandıramadım 😂
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları aminnn 🤲🏻🤲🏻hiç olmayacak sanmıştım daha uzun süre bekleyen insanlar var Allahım nasıl sabrını veriyor 🥹❤️
Maşallah kuzum maşallah rabbim de nazarlardan korusun inş 🤲isteyen herkese nasip olsun 💗🤲 kuluz işte ümitsizliğe kapıldığımız oluyor vesvese yaptığımız oluyor. Çok şükür ki rabbim yetişiyor 😍💗ben de doktora gittikçe inanıyorum içimde olduklarına yoksa insan normalde inanamıyor 🥰

Arkadaşlar benimde 14 ekimde transferim gerçekleşti 7 kasımda keseyi gördük bugün 17 kasım kalp atışı için gitmiştik bebeği göremedik iki gün sonra gel dediler ama kesenin içi boş sanırım boş gebelik zaten midemde bulanmıyor bugun beta hcg 32000 çıktı düşük zor bi süreçmi acaba yada sonradan kesenin içi dolabilir mi doktor olumlu değil olumsuz da demiyorum dedi

Kese 1 tane 5.7 mm brz küçük olduğunu söyledi doktor iyimi kötü mü anlamadım istirahat gerek dedi sabah akşam progestan iğneye başlıycam popodan 🤦🤦🤦😃
5.7 mm değeri ne zamandı canım? Benim de bugün 5+1 de 5.6 çıktı, biraz kafam karıştı küçük diye

Selam kızlar bugün 8+6 ya 3/4 gündür yumurta akı akıntım var ( normalde yumurtlama dönemi olur) normal mı şüpheye düştüm korkuyorum başına gelen var m

Merhabalar, dun yeni uye oldum. 28 Haziran tahmini dogum tarihim😇 heyecan, endise, nese, huzun hepsi bi arada gecen gunlerimde bu hisleri paylasacak bir platform buldugum icin cok mutluyum. Tum.anne adaylarina hayirli saglikli bi surec diliyorum🥰🥰

Kızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
İnşallah sizlerinde hersey yolundadir.

Kızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
Bende bugun itibari ile 6+1 oldum mide hassasiyeti bende de var cok yoğun degil ama bazen inanılmaz zorluyor,onun dışında 2 kere yoğun lekelenmem oldu ama kesildi. 23 unde normal bir kadin dogum doktorunda randevum var 25inde de tüp bebek doktorumda bakalım süreç nasıl gelisecek bende merak ve heyecanlıyım. Bir yandan da bu prolutexe ne kdr devam edicez ya karnım delik deşik oldu biraz yoruldum ilaç takibinden 🙈

Bende bugun itibari ile 6+1 oldum mide hassasiyeti bende de var cok yoğun degil ama bazen inanılmaz zorluyor,onun dışında 2 kere yoğun lekelenmem oldu ama kesildi. 23 unde normal bir kadin dogum doktorunda randevum var 25inde de tüp bebek doktorumda bakalım süreç nasıl gelisecek bende merak ve heyecanlıyım. Bir yandan da bu prolutexe ne kdr devam edicez ya karnım delik deşik oldu biraz yoruldum ilaç takibinden 🙈

maşallah ne güzel, sağlıkla gelsinler inşallah😊🙏🏼 benim de her şey yolunda çok şükür, cumartesi çok yoğun bir kanamam oldu anlık ve çok korktum, hemen doktora gittik ve gittiğimizde kalp atışını gösterdi doktor çok şükür 🧿 benim tam ne kadar olduğunu bilmiyorum, 6+1 veya 2 sanırım. cumartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz, sanırım o zaman biraz daha fazla şey öğreneceğim. Benim durumumda Prolutexi doktorum ilk trimesterı bitirene dek kullandıracak sanırım

Back
X