- 30 Mayıs 2015
- 4.810
- 11.258
- 208
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı şeyi yaşıyorum üç gündür kahveegi lekelenme oluyorMerhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı
kese bakmaya ne zaman gideceksiniz biz sizinle aynıyız benimde 10 bence tahlil sonuçlarımız da çok benzer yarın gideceğim ben perşemve betam 1700 düBende aynı şeyi yaşıyorum üç gündür kahveegi lekelenme oluyor
Çarşamba günü kan verdiğimde 2260 di beta değerim bugün keseyi gördüm çok şükür cnm sen kese görmek icin gitmedin sanırım ayniysak ki değerin yüksek büyük ihtimal kese görünür sende dekese bakmaya ne zaman gideceksiniz biz sizinle aynıyız benimde 10 bence tahlil sonuçlarımız da çok benzer yarın gideceğim ben perşemve betam 1700 dü
Canım çoğu kişi de oluyormuş, uzun sürer veya çok olursa doktoruna sorman lazım, suanki yerleşme kanaması oluyor diyorlar stres yapma dinlenBende aynı şeyi yaşıyorum üç gündür kahveegi lekelenme oluyor
Ay hadi darısı başımıza canim sağlıkla büyüsünkızlar bugün kalbi duydum çok mutluyum darısı hepinize inşallah
çok teşekkür ederim amiiiinnn her isteyen bu duyguyu tatsın inşallah en çok da tüp bebiş anneleriAy hadi darısı başımıza canim sağlıkla büyüsün
Canım beni de ekler misin listeye 3.gün embryosu iki tane 27 eylül transfer doğum 20 haziranMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran @selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran @Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran @Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite 19 ekim 7 temmuz F fadih 6. Gün embriyosu 11 ekim 26 haziran
Canım gittinmi bugün muayeneye keseyi gordunmu merak ettim senikese bakmaya ne zaman gideceksiniz biz sizinle aynıyız benimde 10 bence tahlil sonuçlarımız da çok benzer yarın gideceğim ben perşemve betam 1700 dü
Canım normal hurma yasak ta , cennet hurmasını hiç bilmiyorumKızlar cennet hurması zararlı mı ?
canım gittim çok şükür keseyi gördüm haftaya gel bebeği görelim dedi progestan iğne yaptı kesenin biraz yanında minik bir kanama alanı gördü işe gitme yat dedi (Canım gittinmi bugün muayeneye keseyi gordunmu merak ettim seni
Oluyormu lekelenmen haftaya hangi gün çağırdı kalp atışı icinmi çağırdıcanım gittim çok şükür keseyi gördüm haftaya gel bebeği görelim dedi progestan iğne yaptı kesenin biraz yanında minik bir kanama alanı gördü işe gitme yat dedi (
Ya bende de lekelenme oluyor ama bende bişi demedi doktorum kanama artmadigi taktirde sıkıntı yok demişti şimdi tedirgin oldum bendecanım gittim çok şükür keseyi gördüm haftaya gel bebeği görelim dedi progestan iğne yaptı kesenin biraz yanında minik bir kanama alanı gördü işe gitme yat dedi (
canım hiç tedirgin olma kanama 9 ay geçirip sapasağlam bebekleri olsn da var hiç kanaması olmadığı halde ne yazık ki kötü sonuçlanan da var…. kanamayı vücut emiyor ya da rahimden akıyormuş esas olay bebek sağlıklıysa doğuyır değilse olmuyor gerisi teferruat tüp bebek tedavisinde işe yaramakla beraber onun dışında progestanın bile yaradığı şüpheliYa bende de lekelenme oluyor ama bende bişi demedi doktorum kanama artmadigi taktirde sıkıntı yok demişti şimdi tedirgin oldum bende
İnşallah cnm kalp atışı icin ne zaman çağırdı seni muayenecanım hiç tedirgin olma kanama 9 ay geçirip sapasağlam bebekleri olsn da var hiç kanaması olmadığı halde ne yazık ki kötü sonuçlanan da var…. kanamayı vücut emiyor ya da rahimden akıyormuş esas olay bebek sağlıklıysa doğuyır değilse olmuyor gerisi teferruat tüp bebek tedavisinde işe yaramakla beraber onun dışında progestanın bile yaradığı şüpheli
Merhaba, 28 ekim 2ab ve 2cc 5.gün grade 2 taransfer yapıldı. Fakat o kadar umutsuzum ki içime biraz olsun umut tomurcuğu oldun. Kalitesi düşük ve umudum yok. Moralim bozuk . Henüz çok erken belki ama hiçbir belirtim yok açıkçası . Sizin nasıl ilerledi süreç? Her gün dua ediyorum umarım sizin gibi güzel sonuçlar alabilirim.Benim 2ab ve 2bb idi cnm kaliteleri
Bence umudunu hiç kaybetme o kadar çok yazı okudum ki nasip olduğunda düşük kalite ile tutan , bazen de 5aa olup sebepsiz tutmayan . Ben mesela en başında hiç kalitesinden bahsetmemiştim bile herkes kadar umudum vardı ve çok şükür de tuttu sonra söyledim hatta kalitesini çünkü hiçbişeyin moralimi bozmasına izin veremezdim yani bu durumu dillendirmek bile kötüyü çekmek gibi geleceği için söylemedim .bence bu süreçte en önemli şey stres olmamak ve olacağına inanmak . Bol bol dua etmek , elimizden geldiğince sağlıklı beslenmek . Gerisi rabbimin takdiri şükürler olsun bugün 5+3 oldum salı keseyi görmeye gidicem Umarım senin de pozitif olur ve güzel haberlerini alırızMerhaba, 28 ekim 2ab ve 2cc 5.gün grade 2 taransfer yapıldı. Fakat o kadar umutsuzum ki içime biraz olsun umut tomurcuğu oldun. Kalitesi düşük ve umudum yok. Moralim bozuk . Henüz çok erken belki ama hiçbir belirtim yok açıkçası . Sizin nasıl ilerledi süreç? Her gün dua ediyorum umarım sizin gibi güzel sonuçlar alabilirim.