• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kendine özel Bi tığı var cnm , kasnağa kumaşı geçirip batırıp çıkartıyorsun , istersen kendin desen çizip yapabiliyorsun istersen hazır desenden kopya kağıdı ile deseni çıkartabiliyorsun çok keyifli yapılışı , sonucu da güzel oluyor . 😊 örnekte ekledim ben yapmadım İnternet'ten bir örnek😊 youtube da yapım videoları da var 🥰
Bu arada Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🤲💗
Cok güzelmiş vallah sağol kuzum amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız.😊

Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Ah canim sgk karşılıyor bu kan sulandirici iğneleri. Ben aile.hekimine yazdırıyor um. Devlet hastanesinden randevu alacağım rapor çıkartmak için. Ücretli fiyatı 1 tanesinin 180 sanırım, sgk ile 35 tl den aldım bugun

Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Transfer tarihiTahmini doğum tarihiCinsiyet
Senahmet Senahmet 5. Gün orta kalite11 ekim26 Haziran
@Lavinia585. Gün çift iyi kalite7 ekim25 Haziran
@selin akkaya4. Gün iyi kalite7 ekim26 Haziran
@Gulummmm5. Gün iyi kalite5 ekim28 Haziran
sezenosman sezenosman 5. Gün çift orta kalite11 ekim29 haziran
@serraaslan4. Gün iyi kalite7 ekim28 Haziran
E Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite19 ekim7 temmuz
F fadih 6. Gün embriyosu11 ekim26 haziran
Merhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 🤲🏻🥰 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsn 🤲🏻

Ben bugün gittim kontrole daha bebek 7 haftalık sata göre 7+2yim karından duyulmadı ama vajinal baktı ben görebiliyorum duyuyorum dedi daha küçük diye karından duyulmaması normal drdi ki ultrason cihazının ses yerini bulamadılar yoksa bana da dinleteceklerdi
İnşallah duyulur ya şimdi de buna stres olduk bakalım hayırlısı artık

Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Bende rapor cikarticam ama saglik ocaklari da yasiyor ben simdilik oyle yapiyorim

Back