- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Ben de onu kullanıyorum cnm bir de hamilelik+ diye bir uygulama var bebek simülasyonu aşırı gerçekçi dokunabiliyorsun oynatabiliyorsun ben ikisini de kullanıyorumHappy mom uygulaması güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu kullanıyorum cnm bir de hamilelik+ diye bir uygulama var bebek simülasyonu aşırı gerçekçi dokunabiliyorsun oynatabiliyorsun ben ikisini de kullanıyorumHappy mom uygulaması güzel
Cok güzelmiş vallah sağol kuzum amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız.Kendine özel Bi tığı var cnm , kasnağa kumaşı geçirip batırıp çıkartıyorsun , istersen kendin desen çizip yapabiliyorsun istersen hazır desenden kopya kağıdı ile deseni çıkartabiliyorsun çok keyifli yapılışı , sonucu da güzel oluyor . örnekte ekledim ben yapmadım İnternet'ten bir örnek youtube da yapım videoları da var
Bu arada Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Aminn inş kuzumCok güzelmiş vallah sağol kuzum amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız.
Bebişi görünce onu da indiririm o zamanBen de onu kullanıyorum cnm bir de hamilelik+ diye bir uygulama var bebek simülasyonu aşırı gerçekçi dokunabiliyorsun oynatabiliyorsun ben ikisini de kullanıyorum
Randevun ne zaman cnm ? Ben nasipse yarın kese için gidiyorum.Bebişi görünce onu da indiririm o zaman
Pazartesi kalp ve kese için gidicem canım direkRandevun ne zaman cnm ? Ben nasipse yarın kese için gidiyorum.
Vallahi bu gece uyku yok bana , kan testinden beri de 10 gün geçti hayatımın en uzun 10 günüydü sanırım inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz hastanedenPazartesi kalp ve kese için gidicem canım direk
Ayyyy hadi bakalım çok heyecanlı
Ooo çok şükür canım hayırlı olsunKızlar 12. Gün değerim 678.65
Ah canim sgk karşılıyor bu kan sulandirici iğneleri. Ben aile.hekimine yazdırıyor um. Devlet hastanesinden randevu alacağım rapor çıkartmak için. Ücretli fiyatı 1 tanesinin 180 sanırım, sgk ile 35 tl den aldım bugunDevlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Tebrikler canım gözün aydın olsunKızlar 12. Gün değerim 678.65
Mersiiii cnmmmmTebrikler canım gözün aydın olsun
Merhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsnMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran @selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran @Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran E Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite 19 ekim 7 temmuz F fadih 6. Gün embriyosu 11 ekim 26 haziran
İnşallah duyulur ya şimdi de buna stres olduk bakalım hayırlısı artıkBen bugün gittim kontrole daha bebek 7 haftalık sata göre 7+2yim karından duyulmadı ama vajinal baktı ben görebiliyorum duyuyorum dedi daha küçük diye karından duyulmaması normal drdi ki ultrason cihazının ses yerini bulamadılar yoksa bana da dinleteceklerdi
Bende 10 gün sonra çağrıldım demekki aynı ilerliyoruz cnm....Merhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsn
Bende rapor cikarticam ama saglik ocaklari da yasiyor ben simdilik oyle yapiyorimDevlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Hayırlı haberler getirelm inşallah ya rabbimBende 10 gün sonra çağrıldım demekki aynı ilerliyoruz cnm....
Aminnnnnn cnmmmm aminnnnnnHayırlı haberler getirelm inşallah ya rabbim
Rabbim güzel sağlıklı geçirmeyi nasip etsinMerhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsn
Naptın canımmmVallahi bu gece uyku yok bana , kan testinden beri de 10 gün geçti hayatımın en uzun 10 günüydü sanırım inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz hastaneden