- 14 Eylül 2022
- 37
- 48
- 33
Hayırlı olsun.Sizinle ayniymisiz yaş 31 sat 5 Eylül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun.Sizinle ayniymisiz yaş 31 sat 5 Eylül
Ayy herkeste farklı oluyor demekkki hayırlısı olsun ne kuzuTam tersi kızımda hiç midem bulanmadi oğlumda ilk 4 ay sadece serumla ayakta durabiliyodum
İnşaallah2. Gebelik Biri cennet kuşu diğeride inşallah sağlıkla gelir
Benim de yarın kontrolüm daha hiç ultrasonla bakmadılar kese bile görmedim o yüzden çok tedirginimKesinlikle rahatlıyor insan, dünden beri bulutların üstündeyim sanki
Ya ben de görmedim keseyi şu an sadece beta hcg var o yüzden tam sevinemiyorum bile hamileyim moduna giremedim yarın gideceğim inşallahayyy ben daha keseyi bile görmedim inşallahhh, ne zamana randevun var
Bel ağrısı en başından beri var bende hatta tek belirtim de o diyebilirim bazen geceleri uyutmuyo tam belimin ortasında bi ağrıKızlarr günaydın bel ağrısı yaşayan var mı aranızda bir kaç gündür karın ağrımdan ziyade bel ağrım olmaya başladı
İki üç gündürde bende var oturup kalkarken zorluyo benide umarım sıkıntılı bir durum değildirBel ağrısı en başından beri var bende hatta tek belirtim de o diyebilirim bazen geceleri uyutmuyo tam belimin ortasında bi ağrı
Kütletesim geliyo belimi ama yapamıyorum tabi ki şöyle bi kütlese rahatlayacak aslında
Yani sanmam sıkıntılı bi durum olduğunu ilk üç ayında ve son üç ayında ağrır derler ama evet oturup kalkmak hatta bazen yatmak bile eziyet olabiliyoİki üç gündürde bende var oturup kalkarken zorluyo benide umarım sıkıntılı bir durum değildir
Kız istediğim doğrudur ama bunu duymamıştım kız kardeşime annem hamileykende 9 ay bel ağrısı yaşamış görümcemde hamile benim 1 ayı var doğuma erkek onunki belinde çatlak olmasına rağmen ağrı yaşamamış hiç dediğin doğru olabilir şimdi bunları düşününceKız yükü tuz yükü derler genelde kız bebeklerde annede bel ağrısı oluyor
Hadi insallhMerhaba kızlar sizler ogrenmissiniz biz daha geriden gelioz adet tarihine daha var umarm benimde bu ay olur geçen ay kısmet olmadı Mayıs annesi olmaya inşallah Haziran annesi olurum hayırlısı ile
ayy inşallah duyarsınız bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah duyabilirimsizinle aynı günmüş sat. bizde 5+3te gördük abdominal ultrasonda. pazartesi kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.
Ben yaşıyorumKızlar merhaba benim göbek deliğim ve çevresi kramp gibi ağrıyor iki gündür böyle bir şey yaşayan var mı?
Kızlar merhaba benim göbek deliğim ve çevresi kramp gibi ağrıyor iki gündür böyle bir şey yaşayan var mı?
Slm benim sat 4 eylül ve şuan 6 haftalık hamileyimKızlar herkes sat yazsın bakalım benim 8 Eylül ve henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum
Hayırlı haberle gelirsin inşallah canımGünaydın kizlar bugün kese görmeye gidicem dualarınızı bekliyorum