- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Düşük artmış ama inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunur bu süreci güzel atlatırsınEvet aynı arada 1 hafta var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük artmış ama inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunur bu süreci güzel atlatırsınEvet aynı arada 1 hafta var
Sizin ilk gebelik mi.Bu belirtiler kız bebeğe işaret gibi geldi banaBu arada bulantıyla ilgili yazmışsınız ben günlerdir berbat haldeyim valla hiçbir şey yiyemiyorum hayattan soğudum ağzımın tadı çok kötü, sürekli mide bulantısı. Karın ağrısı da oluyor. Doktor bugün bulantı için ilaç verdi folik asit hapını da değiştirdi bakalım inşallah rahatlarım.
Benim bu 3 gebelik 4 bebek ilk ikizleri 10. Haftada ve ikinci gebeliğimi 6 haftada kaybettim inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırımKizlar kaçıncı gebelikleriniz
Ayniymisiz benimde 4. Gebelik iki yaşayan var çok şükür4. gebelik. :) 2 yaşayan evlat, bir cennet kuşu.
İnşaallah dua edin rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ne gelirse ondanEvet 1100 çikti. Dr düşük dedi. Az gelişmiş maalesef cuma tekrar gideceğim, inşallah kötüye gitmez
Benim 4. NasipseKizlar kaçıncı gebelikleriniz
Amin inşallahDüşük artmış ama inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunur bu süreci güzel atlatırsın
Tam tersi kızımda hiç midem bulanmadi oğlumda ilk 4 ay sadece serumla ayakta durabiliyodumSizin ilk gebelik mi.Bu belirtiler kız bebeğe işaret gibi geldi bana
Amin inşallahİnsallh bir an önce olumlu sonuçlar alırsın
İnşallah güzel olurYarın bakalım duyacak mıyım kalp atışını. Benim için çok gergin bir gün olcak. inşallah duyabilirim.
Sat tarihim yok adet olmadım çatlama tarihini biliyorum sadece oda 23 Eylül ne olacak heyecanla bekliyorum inşallah bebeğide görürüzAlttan bakarsa evet keseyi büyük ihtimal görebilir ama bir haftaya erken de olabilir bebek icin. Yinede bebeğin suanlık daha çok çok kücük seni çagırdığında muhemelen 4+dan gidecek günün. Alttan hiç muayene deneyimim olmadı. Bilen bir arkadaş daha yazar.
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim 6.gebeliğimBenim 4. Nasipse
Evet ilk gebeliğim ama erkekte de kızda da bulantı yaşayan çok bilemedim hepimizinki hayırla sağlıkla gelsin de cinsiyet önemli değilSizin ilk gebelik mi.Bu belirtiler kız bebeğe işaret gibi geldi bana
bennnnBen de perşembe gideceğim kalp atışı için 6+3 oluyorum o zaman inşallah duyabilirim günler de geçmiyo sanki
Tüp bebek gebesi var mı grupta
Kalp atışını görsek de biraz rahatlasakbennnn
2. Gebelik Biri cennet kuşu diğeride inşallah sağlıkla gelirKizlar kaçıncı gebelikleriniz
Kesinlikle rahatlıyor insan, dünden beri bulutların üstündeyim sankiKalp atışını görsek de biraz rahatlasak
ayyy ben daha keseyi bile görmedim inşallahhh, ne zamana randevun varKalp atışını görsek de biraz rahatlasak