Ben bugün keseyi görmek için gideceğim inşallahDoktora gelip giden var mi bugün? Ben yarın normalde randevum ama sabirsızlıktan bugün gidebilirim. Çokk çokkk heycanlıyım. Kalp atısı icin gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün keseyi görmek için gideceğim inşallahDoktora gelip giden var mi bugün? Ben yarın normalde randevum ama sabirsızlıktan bugün gidebilirim. Çokk çokkk heycanlıyım. Kalp atısı icin gitmeyi düşünüyorum
Bende öyleyim. Öğrendiğim hafta karnım ağrıyordu. Şuan hiç bir belirti yokKızlar benim gibi belirtileri birden yok olan var mı? Önceden kasık ağrısı vardı şimdi yok mide bulantısı yok. Çok korkuyorum acaba kötü bir şey mi oldu
Arada oluyor öyle ilk hamileliğimden biliyorum. Bunlar tatlı korkular. Stres yapmayın. Allah'ın izniyle sağlıklı kucağınıza alın inşallahKızlar benim gibi belirtileri birden yok olan var mı? Önceden kasık ağrısı vardı şimdi yok mide bulantısı yok. Çok korkuyorum acaba kötü bir şey mi oldu
Çok saolun. Kas ağrısı dediler ama ben de,değilNe dediler peki, geçmiş olsun
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlereArada oluyor öyle ilk hamileliğimden biliyorum. Bunlar tatlı korkular. Stres yapmayın. Allah'ın izniyle sağlıklı kucağınıza alın inşallah
gördüm canım :)İlk sayfaya git canım orda var tablo
Enfeksiyon olabilir canım doktoruna görün birde bol su içMerhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz ? Sat 1 Eylül beklenen doğum tarihi 8 Haziran henüz doktora gitmedim perşembe randevum var. Sizlere bir şey sormak istiyorum dün geceden beri afedersiniz iki kez çok yoğun kirli sarımsı akıntım oldu acaba normal midir ? Öncesinde iki gebelik kaybım olduğu için insan ister istemez tedirgin oluyorum Arianaa
İçini karartma hemen geç döllenme olabilir belki beta çıksın belli olur durum zatenŞuan doktordan geliyorum kese gözükmedi 5+5 teyim, hcg bakılacak tekrar, 1 hafta önce 500 idi. Benim gibi gidip kese göremeyen var mı? Sonuç 2 saate çıkacak içim içimi yiyor
İnşallah canım ya, sizinki karından mı göründüİçini karartma hemen geç döllenme olabilir belki beta çıksın belli olur durum zaten
evet benim 5+4 te karından göründü senin vajinadan baktı mı yoksa direk karından bakıp mı göremediİnşallah canım ya, sizinki karından mı göründü
Karından baktı banaevet benim 5+4 te karından göründü senin vajinadan baktı mı yoksa direk karından bakıp mı göremedi
evet benim 5+4 te karından göründü senin vajinadan baktı mı yoksa direk karından bakıp mı göremedi
3000 den yukarı olunca karından görünüyo betan çıksın duruma göre tekrar bakarKarından baktı bana
Haftaya pazartesi randevu aldım ilk defa hastaya gidicem muayeneye
gözünüz aydın. darısı bizlere :)))Merhaba beybiler nihayet ben de bugün kalp atışını duyabildim, şu anlık hiçbir sorun yokmuş
6+2’de kalp atışını duymuş olduk. Arianaa
sizinle aynı günmüş sat. bizde 5+3te gördük abdominal ultrasonda. pazartesi kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz.gördüm canım :)
bat 31 ağustos beklene doğum 07.06.2022
5+6 kese gördük
kalp atışı henüz duyulmadı :)
yaş 29
Evet 5000 dedi sonucu bekliyorum3000 den yukarı olunca karından görünüyo betan çıksın duruma göre tekrar bakar