- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
Ne dediler peki, geçmiş olsunSirtimdan koluna vuran sancı vardi. Gün boyu geçmedi o yüzden gitmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dediler peki, geçmiş olsunSirtimdan koluna vuran sancı vardi. Gün boyu geçmedi o yüzden gitmistim
canım tabloyu nasıl görüyoruz ben pek bilmiyorum da :)Tabloya eklenmek isteyen olursa yaş sat kese kalp atışı hafta bilgisi ve beklenen doğum tarihiyle beraber beni etiketleyen kızlar
İlk sayfaya git canım orda var tablocanım tabloyu nasıl görüyoruz ben pek bilmiyorum da :)
benimde aksine daha yumuşak ve parlak olduKızlar hamile kaldıktan sonra saçlarım mahfoldu keçe gibi oldu yumuşacık saçlarım kurudu resmen. Hiç böyle bir şey başina gelen varmı? Uzadı aslında boydan ama cok yıpranmış görünüyor matlaştı.
Çok değişik bişey ya kussam tamam dicem boş boş öğürmebu sabah biraz öksürdüm hemen peşine öğürme bendede oldu öyle çıkan bişey yok gözümden yaş geldi benimde geçti sonra
Sağlıklınolsun da yaramaz olsun miniğimBiraz yaramaz olcak galiba
Ben de çok acıkıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum 6+3 teyimHanımlar be çok acıkmaya başladım size de oluyor mu? 5+5 teyim. Acaba psikolojik mi yoksa bu haftalarda olabilir mi ki?
Yaş:30 bat:07.09.2022 beklenen doğum: 14.06.2022 doktora gitmedim o yüzden kalp atışı bilgim yokTabloya eklenmek isteyen olursa yaş sat kese kalp atışı hafta bilgisi ve beklenen doğum tarihiyle beraber beni etiketleyen kızlar
inşallah çok kilo almayızBen de çok acıkıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum 6+3 teyim
Keseyi gördün müYaş:30 bat:07.09.2022 beklenen doğum: 14.06.2022 doktora gitmedim o yüzden kalp atışı bilgim yok
Haftaya pazartesi randevu aldım ilk defa hastaya gidicem muayeneyeKeseyi gördün mü
beni pazartesi çağırdı. bugün sağlık ocağında kan verdim bazı tahliller istedi. yine beta hcg baktırdım. 4440 çıkmış. kese haftasıyla uyumlu değil demişti doktor.Doktora gelip giden var mi bugün? Ben yarın normalde randevum ama sabirsızlıktan bugün gidebilirim. Çokk çokkk heycanlıyım. Kalp atısı icin gitmeyi düşünüyorum
Birde benim ilk cocugumda kalp atışı alamamıştım o yüzden çok fazla tedirginimBugün kalp atışını inşallah duyabilirim kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim. Suan 6+2 falan olması lazım en az. Duyabilirim dimi. Geç döllenme yok geçen hafta keseyi de icinde bebegi de gormustuk carsamba günü 5+3 gibi birseydi o zamanlar. Karindan ultrason baktıracağım.
İnşallah duyarsınız. Allah'ım sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin bekleyen herkeseeBugün kalp atışını inşallah duyabilirim kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim. Suan 6+2 falan olması lazım en az. Duyabilirim dimi. Geç döllenme yok geçen hafta keseyi de icinde bebegi de gormustuk carsamba günü 5+3 gibi birseydi o zamanlar. Karindan ultrason baktıracağım.