- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
Sağlıkla gelsin hepsi inşaallahBende Çarşamba gorcem nasip olursa aynen vala bnde ilk gebelikmisim gibi bu daha heycanli ilki cahillikti bunda biraz bilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin hepsi inşaallahBende Çarşamba gorcem nasip olursa aynen vala bnde ilk gebelikmisim gibi bu daha heycanli ilki cahillikti bunda biraz bilgili
Masaallah6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlar Yarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
devlette 8 hafta öncesi 8 hafta sonrası için izin varmış. google a sordum ben de inşallah sizde de en az bu kadar izin vardır. özellikle sonrası için çok lazım oluyormuş ama bizim doğumlar tatile denk geldiği için dertlendimÖğretmenim ama özelde. İzinler falan nasıl oluyor hiç bilmiyorum, okula da daha bir şey söylemedim.
karından mı duydun canım kalp atışını maşallah maşallah bu arada6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlar Yarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Amin canım inşallahSağlıkla gelsin hepsi inşaallah
Hadi gözün aydın masallh6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlar Yarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Aynen tatile denk gelecek sonrası için süt izni falan olacak inşallah. Bakalım hayırlısı olsundevlette 8 hafta öncesi 8 hafta sonrası için izin varmış. google a sordum ben de inşallah sizde de en az bu kadar izin vardır. özellikle sonrası için çok lazım oluyormuş ama bizim doğumlar tatile denk geldiği için dertlendim
çok sevindim bize de nasip olur inşallah6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlar Yarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Sabahları olur genellikle ztn cnmKızlar sabah midem çok bulaniyordu. Şuan bir anda kesildi ama belim agriyor hala. Bir sey olmuşmudur yoksa boyle mi gider cok panik oluyorum ya
Aynı anda büyürler cnm ne güzel hyrlisi olsunMerhaba kızlar sat 7 Eylül bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.. Hiç beklemiyordum bı tane kızım var pazar günü 2 yaşına girecek. Korku sardı beni hazır değildim..
Carsambada bnm hyrlisi bklimKese görenler kalp atışı duyanlar ne güzel bir gün benimde kontrolüm yarın keseyi görmek için gideceğiz çok heycanlıyım
Sıfır bulantı sıfır diskinme normal sanki hamile dglm5+6 da gümbür gümbür bulantı ve öğürme ama sıfır kusma bu nasıl bişey ya sancı girdi karnıma tetikleyen bişey de yok kapıda komşumla konuşurken bir anda oldu sizde durumlar ne kızlar
Ay ne güzel ilkinde benimde öyleydi bunda değişik bir şekilde bulantı geliyo ve kusma yok asla içim çıkana kadar öğürdüm gözümden yaş aktı ve karnım kasıldı bu ikidir oluyo tiksinmede yok durduk yere geliyoSıfır bulantı sıfır diskinme normal sanki hamile dglm
Keşke kullanabilseydik ama maalesef. Ücretsiz izin alınabiliyor sadece, Ücretsiz izine çıkmak da bu devirde biraz zor oluyortüh ya inanamıyorum hala buna gece gördüm aşırı canım sıkıldı keşke öncesinde kullanabilseydik
kesinlikle yaa en azından ertelenebilse ya da önceden kullanılsaydı sonuçta bu verilmiş bir hakKeşke kullanabilseydik ama maalesef. Ücretsiz izin alınabiliyor sadece, Ücretsiz izine çıkmak da bu devirde biraz zor oluyor