Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın bence hemen kadın doğuma git daha garantiÇarşamba günü kadın doğum doktoruna randevum var ama endişeliyim değerim az artmış
İnternetten bakıyorum bir yerde kanama yoksa değerin az artması çok önemli değil yazıyor
Bir yerde 2 kat artmazsa boş gebelik yazıyor anlayamadım
O etkileyebilir, hep aynı yerde 2 günde 1 aynı saatte yaptırmak gerekiyorHayır aynı yerde yapılmadı
Bende var ama gebelikten öncede vardı ben inanmıyorum onaCinsiyet tahmini yapıyotlar ona göre olustuysa erkek diyorlar genelde
Insallah duyarsın, o mutluluğu yasarsın canımmmKızlar yarın 11.40'ta kalp atışı için kontrole gideceğim, dualarınızı eksik etmeyinİnşallah duyarım da derin bir oh çekerim
Valla benim oğlumda çok belirgindi ama kızımda hiç hatırlamıyorumKizlar göbek altı cizgisi falan diyorlar. Hic yasayan var mi boyle bir sey
Masaallah Allah tamamına erdirsin benimde 4. Ama iki çocuğum varNasipse 4.
Aminn, inşallahInsallah duyarsın, o mutluluğu yasarsın canımmm
Göbek altı çizgisi ne oluyor benim bildiğim orta hatta dikey kahve çizgi oluyor gebelikteValla benim oğlumda çok belirgindi ama kızımda hiç hatırlamıyorum
Yerleşme olabilir ama en iyisi doktoruna git danış canım en garantisi oKızlar merhaba aranıza yeni katıldım inşallah Haziran annesi olacağım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalık şu anda ama belim ve boşluklarımda çok şiddetli ağrım var ve kahverengi sümüksü akıntı geldi sabah sizler de de var mı normal mı doktor kontrolüm çarşamba günü tereddüttte kaldım erkenden gitsem mi acaba yoksa normal mi diye
Günaydın canim güzel haberlerini bekliyoruz hadii dualarım seninleKızlar yarın 11.40'ta kalp atışı için kontrole gideceğim, dualarınızı eksik etmeyinİnşallah duyarım da derin bir oh çekerim
Kızlar bilgilerini yazanları yarın eklicem tabloya merak etmeyin telefondan zor oluyor bilgisayardan iki üç günde bir günc
Günaydın canım inşallah iyi haberler alırsın.Kac haftalık oldunKızlar yarın 11.40'ta kalp atışı için kontrole gideceğim, dualarınızı eksik etmeyinİnşallah duyarım da derin bir oh çekerim
canım sat ne zamandıYaş 33 kese5+2 doğum 7haziran canım
Ben 6+2 yim bende de lekelenme var 3 gündür doktora gittim sıkıntı yok dedi progestan verdiKızlar merhaba aranıza yeni katıldım inşallah Haziran annesi olacağım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 5 haftalık şu anda ama belim ve boşluklarımda çok şiddetli ağrım var ve kahverengi sümüksü akıntı geldi sabah sizler de de var mı normal mı doktor kontrolüm çarşamba günü tereddüttte kaldım erkenden gitsem mi acaba yoksa normal mi diye
31agustos en son adet tarihim canımcanım sat ne zamandı
Hayırlı güzel haberlerle donun İnşaallahKızlar yarın 11.40'ta kalp atışı için kontrole gideceğim, dualarınızı eksik etmeyinİnşallah duyarım da derin bir oh çekerim
MasaAllah Rabbim hayırlı ömürler versinMasaallah Allah tamamına erdirsin benimde 4. Ama iki çocuğum var