- 31 Mayıs 2022
- 63
- 82
- 36
Günaydın canım. Bende de henüz yok. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Kızlarimda 9 ay dolu dolu yaşamıştım. Oğlumu pek hatilayamiyorum . bunda henüz baslamadiHanımlar günaydın aranizda bulantı yasiyanlar var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım. Bende de henüz yok. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Kızlarimda 9 ay dolu dolu yaşamıştım. Oğlumu pek hatilayamiyorum . bunda henüz baslamadiHanımlar günaydın aranizda bulantı yasiyanlar var mi
Ben 5+5 doktor kontrolüne gittim. Orda kanları ve idrar testi aldı.Günaydın arkadaşlar, gebeliğin başında ayrıntılı bir kan tahlili yapılıyordu, 8-10 tüp kan alınıyormuş o kaçıncı haftada oluyordu?
Ben bugün 6+1 im dün kahve lekelenmem başladı evdeki prpgestanı kullanmaya başladım. Bugün de devam ediyorKahverengi leke gören yok mu aranızda kötü bir şey mi yaşıyorum kızlar
Benim şimdilik yok çok şükür ama kasık ağrısı ve bel ağrısı hiç geçmiyorHanımlar günaydın aranizda bulantı yasiyanlar var mi
Sizin kaçıncı gebelikGünaydın canım. Bende de henüz yok. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Kızlarimda 9 ay dolu dolu yaşamıştım. Oğlumu pek hatilayamiyorum . bunda henüz baslamadi
Erken değil mi o çizgi için karın çıktıkça belirginlwşiyo die biliyorumKizlar göbek altı cizgisi falan diyorlar. Hic yasayan var mi boyle bir sey
Bende çizgi çıkarsa kız diye okudum yanlış mı hatırlıyorum.İlk çocuğum kız,onda çizgi vardı erkekte olusmuyormus sanırım doğru mu annelerYazmışlar vallahi. Bende de kendimde gordüm az once şok oldum. Bu yaziyi gorene kadar hic dikkat etmemistim.
Eki Görüntüle 3142723
Yaş 33 kese5+2 doğum 7haziran canımKızlar bilgilerini yazanları yarın eklicem tabloya merak etmeyin telefondan zor oluyor bilgisayardan iki üç günde bir güncellicem
Bendede başlamadı merak ediyorum bende neden acaba dieGünaydın canım. Bende de henüz yok. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Kızlarimda 9 ay dolu dolu yaşamıştım. Oğlumu pek hatilayamiyorum . bunda henüz baslamadi
Şükür bende kalmadi kaşık ve bel ağrısı mide bulantisina baktım netten de olabiliyormuş genellikle bazen hamilelikler de olmuyormuş bnde de yok şuanBenim şimdilik yok çok şükür ama kasık ağrısı ve bel ağrısı hiç geçmiyor
Aynı merkezde mi yapıldı?Korkutmak istemiyorum ama hemen bir kadın doğumcuya danışınBirşey sormak istiyorum
Perşembe günü beta 226.70 çıktı
Bugün kasık ağrım olduğu için hastaneye gidip test yaptırdık 347 olmuş
3 günde az artmış gibi geldi, bir sorun olabilir mi sizce endişelendim
Hayır aynı yerde yapılmadıAynı merkezde mi yapıldı?Korkutmak istemiyorum ama hemen bir kadın doğumcuya danışın
Laboratuar farklı olabilir az artmış mümkünse iki gün sonra tekrar aynı saatte aynı yerde kan verin yada bir kadın doğumcuyla görüşün takip yaparBirşey sormak istiyorum
Perşembe günü beta 226.70 çıktı
Bugün kasık ağrım olduğu için hastaneye gidip test yaptırdık 347 olmuş
3 günde az artmış gibi geldi, bir sorun olabilir mi sizce endişelendim
Çarşamba günü kadın doğum doktoruna randevum var ama endişeliyim değerim az artmışLaboratuar farklı olabilir az artmış mümkünse iki gün sonra tekrar aynı saatte aynı yerde kan verin yada bir kadın doğumcuyla görüşün takip yapar
Bişey demek için erken takibe göre doktor karar verir araştırıp kendini strese sokma vücudun etkilenmesinÇarşamba günü kadın doğum doktoruna randevum var ama endişeliyim değerim az artmış
İnternetten bakıyorum bir yerde kanama yoksa değerin az artması çok önemli değil yazıyor
Bir yerde 2 kat artmazsa boş gebelik yazıyor anlayamadım
Nasipse 4.Sizin kaçıncı gebelik
Yerleşme olabilir telaşlanmayın. Ama dr danışın yinedeSelam kızlar kahverengi akıntı sizce tehlikeli mi hamilelik belirtisi olarak sadece kasık ve bel ağrım var bu normal mi