Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah yolk neye göre görünüyor ya da görünmüyor acaba?pzt kalp atışını duyar mıyım diye çok heyecanlıyımKızlar bende çıktım şimdi doktordan kesemizi gördük çok şükür 5 haftalığız haftasıyla uyumlu dedi kalp atışı ve bebek için 3 hafta sonraya çağırdı
Bendede görmedi daha erken görünmemesinin normal olduğunu söyledi erken gelmişsin dedi dedim napiyim kimyasalı var dış gebeliği var korkuyoruzMaaşallah yolk neye göre görünüyor ya da görünmüyor acaba?pzt kalp atışını duyar mıyım diye çok heyecanlıyım
Yolk benim şimdi de gözükmedi dedi ki doktor birkaç güne gözükür ama haftaya cuma gel direkt kalp atışını duyacağız dedi inşallahAy yanlışlıkla bakmisim 1.83 cm olmuş teyzeleri pazartesi 7.7 mmydi kesem
Günde 1-1.5 büyüme istiyorlar gayet güzel büyümüş keseniz bende dün 7mmidi yolksacla ilgili bir şey demedi sormadım. haftaya cuma gideceğim i
Ay inş kalp atışı başlar biraz rahatlatırYolk benim şimdi de gözükmedi dedi ki doktor birkaç güne gözükür ama haftaya cuma gel direkt kalp atışını duyacağız dedi inşallah
İnşallahAy inş kalp atışı başlar biraz rahatlatır
Canım ben bu ay deli gibi temizlik yaptım saçımı boyattım çok üzüldüğüm bir olay yaşadım arkadaşımı kaybettim ve yerimde duramayan bi insanım ona rağmen tutunmuş bebek. Belirti olarak hiçbir belirti vermedi bende sadece adetten bir hafta once çok ağrım olur anlardım haftaya kesin adet olacağım bugün derdim o ağrım olmadı. Bir de başım dönüyordu çok hatta beyin cerrahiden randevu aldım herhalde bı sıkıntı var bende bu baş dönmesi normal değil diyeselam kızlar nasılsınız? bebeğin ilk haftalarında neler oluyor sürekli araştırıp duruyorum acaba aranızda çalışmaya devam eden var mı? henüz keseyi bile görmedik eşim beni korkutuyor ya çalışırken bir şey olursa diye
Hatta kayganlastirici kullaniyorduk hamile kalmam herhalde dedim öyle hamile kaldımselam kızlar nasılsınız? bebeğin ilk haftalarında neler oluyor sürekli araştırıp duruyorum acaba aranızda çalışmaya devam eden var mı? henüz keseyi bile görmedik eşim beni korkutuyor ya çalışırken bir şey olursa diye
bende yorgunluk ağızda acı tat ve alt karın ağrısı dışında pek belirti olmadı göğüsler bile yeni yen hassaslaşmaya başladı bende çalışıyorum ama tutacak olan her türlü tutuyor merak etmeselam kızlar nasılsınız? bebeğin ilk haftalarında neler oluyor sürekli araştırıp duruyorum acaba aranızda çalışmaya devam eden var mı? henüz keseyi bile görmedik eşim beni korkutuyor ya çalışırken bir şey olursa diye
2 katı artmış şuan için iyi artışın zaten böyle olması beklenirMerhaba kızlar bat 7 ekim çarşamba günü test yaptırdım 38,35 çıktı bugün tekrar test istedi doktor 78,75 çıktı az mı artmış sizce?
Kimyasal geçirdim çok korkuyorum hemencecik artsın istiyorum2 katı artmış şuan için iyi artışın zaten böyle olması beklenir
tedirginliğiniz anlıyorum benimde 1 kimyasalım var bugün doktora kese için gittim erken geldin dedi napayım tedirgin oluyorum istemeden ama çok şükür keseyi görüp rahatladım biraz iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan vermeye çalış çok yeni senin şuanKimyasal geçirdim çok korkuyorum hemencecik artsın istiyorum
Tam 48 saat olmadan verdim bir dahakine dikkat edeyim o zamantedirginliğiniz anlıyorum benimde 1 kimyasalım var bugün doktora kese için gittim erken geldin dedi napayım tedirgin oluyorum istemeden ama çok şükür keseyi görüp rahatladım biraz iki günde bir aynı yerde aynı saatte kan vermeye çalış çok yeni senin şuan
gayet iyi artmış stres yapmaTam 48 saat olmadan verdim bir dahakine dikkat edeyim o zaman
Bence de yapmalısın kimse üstlenmedi zatenKızlar yapmak isteyen yoksa ben şu admin işini yapayım diyorum böyle kim var kim yok ne durumda herkes listeyle bilelim var mı yapmak isteyen