- 7 Şubat 2013
- 34
- 53
Kızlar gecen sanki daha yuvarlaktı simdi oval olmuş böyle mi oluyorEki Görüntüle 3141859
Doktora sordun mu şekli neden böyle bir aksilik var mı diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gecen sanki daha yuvarlaktı simdi oval olmuş böyle mi oluyorEki Görüntüle 3141859
Doktor şekli çok iyi sağlıklı dedi de eve gelip bakınca bana bi tuhaf geldi şekliDoktora sordun mu şekli neden böyle bir aksilik var mı diye?
Heh tamam önemli olan buydu kız internetten falan bakıp araştırma boş yere canını sıkma yani. Herkesin yapısı ve yaşadığı şeyler farklı sonuçta, saçma sapan bilgi kirliliği oluyor. Doktor sıkıntı yok dediyse bitmiştir için rahat olsunDoktor şekli çok iyi sağlıklı dedi de eve gelip bakınca bana bi tuhaf geldi şekli
Baktım da şimdi fasulye kese diye geçiyormuş genelde erkek çocukları kesesi böyle olur diye bi teoride üretmişler umarım yuvarlanır kese de sağlıklı bı kızım olurHeh tamam önemli olan buydu kız internetten falan bakıp araştırma boş yere canını sıkma yani. Herkesin yapısı ve yaşadığı şeyler farklı sonuçta, saçma sapan bilgi kirliliği oluyor. Doktor sıkıntı yok dediyse bitmiştir için rahat olsun
Yapsana çok güzel olurKızlar yapmak isteyen yoksa ben şu admin işini yapayım diyorum böyle kim var kim yok ne durumda herkes listeyle bilelim var mı yapmak isteyen
Yapcam yazdım editörlere devretsinlerYapsana çok güzel olur
Güzel yükselmiş canım bugün inşallah keseni görürsünKızlarr merhaba Allah izin verirse bende haziran annesi olucam çarsamba beta 2300 küsür çıktı bugun ilk doktor randevuma gidicem ( 1 sene önce ikizlerimin karnımda kalbi durmus tu bu sebeple igneye basla tır diye erken gidiyorum) sat a göre bugun 5+3 çok heyecanlı ve korku içindeyim ilk kanı pazartesi vermiştim 1225 cıkmıstı 2. Kanla arasında 40 saat var
Hayırlı ve sağlıklı olsun aramıza hoşgeldinKızlarr merhaba Allah izin verirse bende haziran annesi olucam çarsamba beta 2300 küsür çıktı bugun ilk doktor randevuma gidicem ( 1 sene önce ikizlerimin karnımda kalbi durmus tu bu sebeple igneye basla tır diye erken gidiyorum) sat a göre bugun 5+3 çok heyecanlı ve korku içindeyim ilk kanı pazartesi vermiştim 1225 cıkmıstı 2. Kanla arasında 40 saat var
Iyi 3 hafta sonra demiş. Benim doktorum sen simdi sabirsızlanirsın haftaya bakalım gel dediKızlar bende çıktım şimdi doktordan kesemizi gördük çok şükür 5 haftalığız haftasıyla uyumlu dedi kalp atışı ve bebek için 3 hafta sonraya çağırdı
İnşaAllah içimde hem korku hem heyecan var Rabbim tüm hamilelere evlatlarını sagsalim kucagına almayı nasip etsinGüzel yükselmiş canım bugün inşallah keseni görürsün
Hoşbuldum amiiinHayırlı ve sağlıklı olsun aramıza hoşgeldin
Maşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz, güzel haberlerle gelin inşallahBenimde 5+2. Önceki düşüklerden dolayı ben erken gittim doktoruma 2 güne 1 çağırdı takip etti. İlaçlar kullanıyorum.Çok şükür yolk sak göründü bugün artık haftaya gel kalp atışını duyalım dedi inşallah 14 Ekimde güzel haberler veririm
5+4 bugün henüz başlamadı ben de merak ediyorumHayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız
Hayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız
Sabahları çok fazla oluyor bende ama hamile kalmadan öncede böyle oluyordu mide bulantısı sorunlarım vardı. En kötüsü dişimi fırçalarken çok zorlanıyorum midem çok kötü oluyorHayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız
Benim şu son 2 gündür arttı çok 5+ lardayım tam net değil. Ama yani mermere de oturdum acaba ondan mı hamilelikten mi bilmiyorum.Hayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız
O kişiden kişiye göre değişiyormuş, kimi şanslı bir şey olmaz kimi benim gibi şanssız çeker ben hamile olduğumu öğrenmeden önce karnım ağrımaya başlamıştı hiç geçmeyen sürekli ağrı. Bazen hafif bazen şiddetli. Son 1 haftadır bulantı da eklendi. Ama karın ağrım neredeyse hiç geçmiyor sürekli var. Bulantı genelde sabahları oluyor. Ağzımın tadı yok en kötüsü bu, hiçbir şey yiyemiyorum her şeyin tadı kötü geliyor. Bu kötü tad son 2-3 gündür falan var. Şu an son adet tarihime göre 5+6'yım bu arada.Hayırlı kandiller kızlar, bulantı meselesini çok merak ediyorum kimisi başlasaydı başlardı diyor kimisi kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor. Siz ne durumdasınız başlayan var mı bulantıları çalıştığım için tedirgin oluyorum, umarım en rahat şekilde atlatırız