Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun kaç haftalıksın listeye ekliyimBen bugün bebeğimi gördüm kalbini dinledim kısacık doğum tarihimiz 9.06.2023 değişti.
9+4 yani 10 haftanın içindehayırlı olsun kaç haftalıksın listeye ekliyim
1 gün var aramızda :)9+4 yani 10 haftanın içinde
Zencefil bal limon karıştırıp ılık suyla içebilirsin doktoruma sormuştum zencefil kullanabilirsin demişti birde pekmezi ısıt tereyağı ekle ara ara bir yemek kaşığı üzerinede limon sıkıp iç boğazını yumuşatırKızlar çok fena grip oldum, boğazım şiş heryerim ağrıyor, burnum tıkalı, sabaha kadar uyuyamadım, boğazımda çok fazla mukus oluşuyor bu yüzden aşırı midem bulanıyor, ilaç kullanmak istemiyorum,tavsiyelerinize ihtiyacim var lutfen
Ne güzel❤Sata göre kaç haftalıktı?Doğumu ne zamana gösteriyordu acaba?Resim atın tahmin yapalım☺Ben bugün bebeğimi gördüm kalbini dinledim kısacık doğum tarihimiz 9.06.2023 değişti.
geçmiş olaun,ben de gün geçtikce iyileşmek yerine kötüye gitdim,burnum fena akıyor,kokuları alamıyorum.Bol meyve,portakal mandalina yeyin,limonlu,ballı zencefilli su içinKızlar çok fena grip oldum, boğazım şiş heryerim ağrıyor, burnum tıkalı, sabaha kadar uyuyamadım, boğazımda çok fazla mukus oluşuyor bu yüzden aşırı midem bulanıyor, ilaç kullanmak istemiyorum,tavsiyelerinize ihtiyacim var lutfen
İlk hamileliğimde öyleydim ben de :) hiçbir sıkıntı olmadı merak etmeKızlar 8+5yim kontrolüm haftaya. Ben de hiç bir hamilelik belirtisi yok maşallah diyim de. Ne midem bulanıyor ne koku hassasiyeti o kadar alışmışız ki hamilelikte bulantı hikayelerine acaba benim gebeliğimde mi bir sıkıntı var diye düşünüyor insan istemsizce. Var mı başka benim gibi sıkıntısız geçiren
Yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor teşekkürler:)İlk hamileliğimde öyleydim ben de :) hiçbir sıkıntı olmadı merak etme
Maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bana bugğn ilaç gibi geldi1 gün var aramızda :)
Sata göre bakmıyor ben regli olmuyordum pcos vardı. Yumurtlama takip yaptık tam gününde yani vajinal ultrason tahminlerinizi alayım topaç sırtını dönüştü buradaNe güzel❤Sata göre kaç haftalıktı?Doğumu ne zamana gösteriyordu acaba?Resim atın tahmin yapalım☺
sağ tarafta olduğu için kız diyorum,amma sizin kese uzun ve dar gibi,öyle olunca erkek mi kız mı onu tam bilmiyorumSata göre bakmıyor ben regli olmuyordum pcos vardı. Yumurtlama takip yaptık tam gününde yani vajinal ultrason tahminlerinizi alayım topaç sırtını dönüştü burada
Bakalım o an çektiği açıya göre değişiyor kese bazen yuvarlak bazen uzundu uzun halindeyken aldı fotoyu ben tüm muayeneyi videoya çektim şuan izleyip duruyorum topaç dönüp durdu ben cinsiyet tahmini sayfası var tecrübeli bir bayan ona attım bakalım o değerlendireceksağ tarafta olduğu için kız diyorum,amma sizin kese uzun ve dar gibi,öyle olunca erkek mi kız mı onu tam bilmiyorum
aaa aynıymışız ben bugün çok kötüyüm kusuyorum ilk defa bu kadar kötü oldum. hani zamanla azalıyorduuu9+4 yani 10 haftanın içinde
Ne yaptın canım gittin mi dr a9+4 yani 10 haftanın içinde
Benimki azaldı biraz ilaç alıyorum ya birde B vitaminine başladık o azalttıaaa aynıymışız ben bugün çok kötüyüm kusuyorum ilk defa bu kadar kötü oldum. hani zamanla azalıyorduuu