- 5 Ocak 2017
- 1.385
- 1.026
ben de sizin gibiyimBen hiç koku hassasiyeti tiksinme yaşamadım ya benim gibi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de sizin gibiyimBen hiç koku hassasiyeti tiksinme yaşamadım ya benim gibi olan var mı ?
çok geçmiş olsun,iyi olduğunuza sevindimBen düzeldim canım bol mandalina yedim sadece bide akşamları sarımsaklı yoğurt yedim ilaç hiç tüketmedim ve bitki çayı asla tüketmedim
Kaçıncı gebeliğiniz?2ci gebelikte karın daha çabuk şişe bilir diye bir videodaki hanım diyordukızlar karnım da çok fazla şişkinlik var sanki 6 aylık karın gibi ekstra fazla şişti böyle şişip de sıkıntı yaşayan oldu mu bebek açısından bir belirti mi acaba diye tereddüt ettim kontrolumde 2 hafta sonra
2. gebelik 10. haftamızdayız 3 haftadır bi şişkinlik hali vardı ama bugün çok fazla bir anda şişti korkmaya başladım ters giden bir şey mi var diyeKaçıncı gebeliğiniz?2ci gebelikte karın daha çabuk şişe bilir diye bir videodaki hanım diyordu
Ay o halsizlik bişe yapmayı istememek bende de var akşamları işten eve gidiyorum zor yemek ye topla sonra olduğum yerden kalkamıyorumBenim de bulantı vardı ama hiç kusmadım bulantılar da giderek azalmaya başladı koku hassasiyeti ve tiksinme bende de olmadı sadece çok fazla halsizim kafamı toparlayamıyomuşum gibi canım hiç bişey yapmak istemiyor
Demekki yalnız değilmişim bu da biraz rahatlattıben de sizin gibiyim
Siz bi de çalışıyormuşsunuz ben evde olduğum halde bazen ağlayasım geliyor hiç bişey yapmak istemiyorum diye temizliği haftasonu eşimle yapıyoruz zaten gebe kaldığımdan beri. sadece yemek yapıp sofra kurup kaldırmak bile eziyet gibi geliyorAy o halsizlik bişe yapmayı istememek bende de var akşamları işten eve gidiyorum zor yemek ye topla sonra olduğum yerden kalkamıyorum
İnşallah canım güzel haberlerle dönelimYaaa hadi bakalım bende yarın gidiyorum kontrole gğzel haberler verelim ikimizde
Benim kadın doğum değil de troit kontrolüm vardı düşmüş değer ama 1 ay daha 25 mg ilaç kullanıcam çoğumuz kese kalp atışı randevularını tamamladık artık 12.haftayı bekliyoruz 2 li tarama içinSelam Kızlar bugün ilk kontrolüm vardı hem kese hem bebek hem kalp atışı vardı 6+3 haftalık sata göre 3 gün geride ama sıkıntı yok troit yüksek çıktı ilaca başlayacam bizden haberler böyle başka kimler gitti bugün kontrolü olanlar yazsın bakalım
Benimde olmadı parfüm sıktığımda kendi kokumdan rahatsız oldum sadece. Yemek vs yapıyorum sıkıntı olmuyor kokularBen hiç koku hassasiyeti tiksinme yaşamadım ya benim gibi olan var mı ?
Benimde öyle bulantı vs hiç yok hatta korkuyorum acaba sorun mu var diye geçen hafta gittim en son verişte sorun yoktu. Hala belirtim yok o yüzden randevuları iple çekiyorumKızlar 8+5yim kontrolüm haftaya. Ben de hiç bir hamilelik belirtisi yok maşallah diyim de. Ne midem bulanıyor ne koku hassasiyeti o kadar alışmışız ki hamilelikte bulantı hikayelerine acaba benim gebeliğimde mi bir sıkıntı var diye düşünüyor insan istemsizce. Var mı başka benim gibi sıkıntısız geçiren
Bu 2li taramayı nasıl yapıyorlar. Diğer gebeliklerin de yaptirmamistim. Ayrıca şimdi özel muayenehane ye gidiyorum. Bunun içinde devletten randevu mu alsam?Benim kadın doğum değil de troit kontrolüm vardı düşmüş değer ama 1 ay daha 25 mg ilaç kullanıcam çoğumuz kese kalp atışı randevularını tamamladık artık 12.haftayı bekliyoruz 2 li tarama için
Önce burun kemiğiyle ense kalınlığına bakıyolar usg de sonra kan alıyolar kana göre kalıtsal hastalık olasılığı çıkıyor özeldede yaparlar belki 11-14 haftalar arası yapılıyor zorunlu değil zatenBu 2li taramayı nasıl yapıyorlar. Diğer gebeliklerin de yaptirmamistim. Ayrıca şimdi özel muayenehane ye gidiyorum. Bunun içinde devletten randevu mu alsam?
youtubeda Ceyda Düvenci 7 haftalık hamilelik yazıb arayın,bakın,o videoda Ayşe hanım söyledi ki,2ci hamilelikte karın daha erken büyüye biliyor2. gebelik 10. haftamızdayız 3 haftadır bi şişkinlik hali vardı ama bugün çok fazla bir anda şişti korkmaya başladım ters giden bir şey mi var diye
Duyanlar var bebeğin gelişimine göre6+5 te kalp atışı duyulur mu kizlar
Ben bugün duydum cnm 6+3 de son adet tarihim 20 Eylül6+5 te kalp atışı duyulur mu kizlar