Arkadaşlar emzirmeyi bırakan anneler gerçekten dünya varmış dediniz mi ama aktif emzirip birden bırakanlara soruyorum. Emzirme süreci yordu sağlık sorunlarından dolayı kesicem. Bu süreçte çok halsizlik yasadim emzirm bitince enerji geliyormu
Arkadaşlar emzirmeyi bırakan anneler gerçekten dünya varmış dediniz mi ama aktif emzirip birden bırakanlara soruyorum. Emzirme süreci yordu sağlık sorunlarından dolayı kesicem. Bu süreçte çok halsizlik yasadim emzirm bitince enerji geliyormu
Ben çalışıyorum gündüz zaten evde olmadığımdan emmiyordu ama eve gelince yapışıyordu ohh be dünya varmış demedim şu açıdan biraz vicdan yaptım çünkü niyetim 2 yaşına kadar devam etmekti ama benim bebeğim iştahsız bir bebek oyüzden cumartesi günü sonkez emzirip kestim birden enerji geldi diyemem ama kendimi biraz daha iyi hissediyorum diyebilirim
Aç kalınca yiyor galiba canım bu modeller. Benim oglanda havale geçirdikten sonra tam 1 yaşında tesadüf mü iştah gitti. Ama dün mesela baya acikmisti. Baya yedi.. Aç değilse yemiyor.