- 10 Ekim 2019
- 2.858
- 2.355
- 34
Doktor verebilirisn dedi. Mamayi bıraktırma için süte başlayacağım galibaben vermiyorum vermeyi de düşünmüyorum faydası yokmuş sütün ya sindirmesi de zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor verebilirisn dedi. Mamayi bıraktırma için süte başlayacağım galibaben vermiyorum vermeyi de düşünmüyorum faydası yokmuş sütün ya sindirmesi de zor
sen bilirsin ama boş ver benceDoktor verebilirisn dedi. Mamayi bıraktırma için süte başlayacağım galiba
ay benimki 77-78 falan kısacıkGünaydın kızlar bebelerinizin boyları kac
Benimki 80 cm, persentil değerine baktım, %25, küçücük gibi geliyor ama gruplara 81 cm üzeri bebek yok galibaGünaydın kızlar bebelerinizin boyları kac
Eskiden süt icirin kemikleri gelişsin, dişleri gelişsin diyorlardı, şimdi herkes süt zararlı diyor, Dr lar TV'lere gelen Dr lar, süt vermeyin diyorlar, benim kizimda hiç sevmedi 1 yastan beri ara ara deniyorum tükürüyor, benimki anne sütüne devam aşırı meme bağımlısı, birde ayranı çok seviyorKızlar günlük süt ısırıyor musnuz. Baslamak.istiyorum bende
Bizim kapanmış, biz hiç düzenli kullanamadik, ne yaptıysam iciremedim, yemeğine koydum yemezdi, içeceğe koydum icmedi, yinede kapanmışKızlar bu arada bingildaklar kapandı mı bebislerin. Biz dviti 13 ayda kesmiştik. Çok az bi açıklık kaldı.
Bizim boyda 81 cm kilo 12 baş çevresi 47.3 ebe kapanır sorun etme dedi haftaya kontrol var bakalım doktor ne dicek. Süt bende vermiyorum ama kefiri çok sevdi. Birde memeden kesme derdi var benimkide çok bağımlı canı sıkıldıkça yapışıyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Zor olacak bıraktırmak.Benimki 80 cm, persentil değerine baktım, %25, küçücük gibi geliyor ama gruplara 81 cm üzeri bebek yok galiba
Eskiden süt icirin kemikleri gelişsin, dişleri gelişsin diyorlardı, şimdi herkes süt zararlı diyor, Dr lar TV'lere gelen Dr lar, süt vermeyin diyorlar, benim kizimda hiç sevmedi 1 yastan beri ara ara deniyorum tükürüyor, benimki anne sütüne devam aşırı meme bağımlısı, birde ayranı çok seviyor
Bizim kapanmış, biz hiç düzenli kullanamadik, ne yaptıysam iciremedim, yemeğine koydum yemezdi, içeceğe koydum icmedi, yinede kapanmış
Gokceler bağımlı oluyor memeye demekki, benim kızda öyle, nasıl bırakacak bilmiyorum, gecen gün memenin ucuna sirke sürdüm, agzina aldı baktı değişik, koşarak ıslak mendil aldı geldi, sildi emmeye devam etti lütfen formülleri paylaşalımBizim boyda 81 cm kilo 12 baş çevresi 47.3 ebe kapanır sorun etme dedi haftaya kontrol var bakalım doktor ne dicek. Süt bende vermiyorum ama kefiri çok sevdi. Birde memeden kesme derdi var benimkide çok bağımlı canı sıkıldıkça yapışıyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Zor olacak bıraktırmak.
Gokceler bağımlı oluyor memeye demekki, benim kızda öyle, nasıl bırakacak bilmiyorum, gecen gün memenin ucuna sirke sürdüm, agzina aldı baktı değişik, koşarak ıslak mendil aldı geldi, sildi emmeye devam etti lütfen formülleri paylaşalım
Arkadaşımın kızı 3 yaşına kadar emmisti. Ben baygınlıklar geçiririm herhalde. Simdiden bunaldim. Halam siyaha boya korkar belki emmek istemez diyoda oda mantikli mi bilmiyorum.benimki de aşırı emiyor kızlar bu konuda sabah akşam perişanım
Yaa aynı şekildeyim, bazen gece saatlerce emiyor içim çekiliyor, gündüz her an emmek istiyor, birde kucağıma yatıp akıllıca emse, Bi ötüyor bi ters dönüyor, ayaklarını havaya kaldırıyor, memeyi bi oyana bi bu yana çekiştiriyor deliriyorumArkadaşımın kızı 3 yaşına kadar emmisti. Ben baygınlıklar geçiririm herhalde. Simdiden bunaldim. Halam siyaha boya korkar belki emmek istemez diyoda oda mantikli mi bilmiyorum.
Ah ah nasıl bırakacaklar çözüm lutfenbenimki de aşırı emiyor kızlar bu konuda sabah akşam perişanım
Benim kızda faydalı olurmu bilmiyorum, emmeden aslaaaaa geri yatmıyor, kendini kaldırıp beşiği carpiyor, kafasını kenarlara vuruyor bilerek, dün gecede saatlerce emdi besigine koyamadım bile hiç, belim tutuldu uyumadım hiç, napicam bilmiyorumBen de gece emzirmesinden bezdim. Saat başı kalkıyor. Sabah 6 civarı da uyanıyor geri yatmak bilmiyor. Bazen benim yanımda uyuyakalıyor. Azılarını bekliyordum bugün baktım 4.azı da çıkmış. Artık kesin kararlıyım gece olayını bitireceğim. Memede süt bitmiş güneş çıkınca dolacakmış diye diye vermeyeceğim.
Tamamen bıraktırmak isteyen varsa pedagog adem güneş'in youtube da pedagoji okulu 201. Videosu çok güzel anlatmış. Aşama aşama bebek üzülmeden anne mastit olmadan emzirmeyi sonlandırıyor. Benim kafama yattı tamamen bıraktıracagımda bu yöntemi kullanacağım.
3-4 gündür uykusu düzeldi diye bilirim,ama benim oğlum da iyi yemiyor.Kahvaltıyı yiyor,diğer öğünler sıkıntılı.18 aylık bebeklerde iştah sorunu oluyor galiba.Pankekler yapa bilirsin,onu da yemiyor mu?Bu ara iştahı çok yok. Yemekle çok oynuyo. Döküyor birbirine karıştırıyor bütün yemekleri. İzin vermeyince agliyo inatlasiyo yemek istemiyo. Sabah kahvaltısı çok zorluyor beni. Bizim yumurta ve süt alerjisi vardı eylül gibi açtık ama yumurtayı asla sevmedi. O yüzden ben çok zorlanıyorum sabahları. Çok şükür meyveleri benim kızda çok seviyo.
günlük ne kadar verile bilir?Ben sütten pankek,krep yapıp veriyorum,daha çok peynir veriyorum.Şimdi doktorlar 2ye ayrılmış durumda.Son zamanlar 2 yaşa kadar içirmeyin diyen çok doktor varDoktor verebilrsin dedi