2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
selam canım benimki hep böyle anlattığın gibi olduğu için gerileme mi var bilemedim 🤣🤣
Ay alemsin🤣.Her gün akşam 11de,12de mi uyuyor.Sabah kaçta uyanıyor?
🖐 bizde de aynı. Sabah 8. 8.30 da uyanıyo. Öğle uykusuna yatmak istemiyo asla Bugün saat 7 de uyudu az önce çığlık atarak uyandı şimdi uyuyo yine sabaha kadar uyur mu bilmiyorum. Dün akşam 10da zor uyumustu. Bizde 2 .3 haftadır böyle düzen filan kalmadı. 🙄🙄
Allah yardımcın olsun.Benimki uyuduktan sonra artık sabaha kadar uyuyor,sabah da 7 buçuk,8 gibi uyanıyor,bunlar iyi,ama günlük uyku süresi çok az oluyor.Akşam da 9 da uyumaya götürürdüm.Emzirdikten sonra uykuya geçerdi,şimdi bir az emip yatakta oynamaya başlıyor.Telefona,kulaklığa çok meraklı.Emzirirken telefona bakıyordum,bu gün kenara koydum onları,yoksa elimden alıp oynamaya başlıyor.

Allah yardımcın olsun.Benimki uyuduktan sonra artık sabaha kadar uyuyor,sabah da 7 buçuk,8 gibi uyanıyor,bunlar iyi,ama günlük uyku süresi çok az oluyor.Akşam da 9 da uyumaya götürürdüm.Emzirdikten sonra uykuya geçerdi,şimdi bir az emip yatakta oynamaya başlıyor.Telefona,kulaklığa çok meraklı.Emzirirken telefona bakıyordum,bu gün kenara koydum onları,yoksa elimden alıp oynamaya başlıyor.
Amin cümlemize inşallah. Bende saat 10u geçirmemeye çalışıyorum akşam uykusunda. Ne kadar uykusu olmasada bütün ışıkları kapatıp yatıyoruz birlikte. İştahı nasıl peki. Bizim ki yemek yemekte istemiyo bu aralar.

Merhaba kızlar,bebeği 18.ay uyku gerilemesi yaşayan varmı?Son 1haftadır oğlum akşamlar geç uyuyor,en geç 10da uyuyordusa,şimdi 11,11 buçuk gibi uyuyor.1 aydır öğle uykuları da sabit değil,öğlen maksimum 1,5 saat uyuyor.Genellikle,45 dk-1 saat gibi uyuyup uyanıyor,geri uyuta bilirsem bir az daha kucağımda uyuyor.
Bir çok bebekte gecenin bir yarısı uyanma ve uzun süre uyumama oluyormuş,oğlumda öyle bir şey yok çok şükür.Yukarıdaki köpek dişleri çıktı,gündüz uykularını ona yoruyordum,ama akşam her zamankinden geç uyuma beni yoruyor.
11de uyusa nimet benim içi gece ikide zorla uyuttum😁

canım valla 12den önce uyumuyor. biliyorsunuz uyku eğitimleri falan oldum bu konuya çok takılmıştım çünkü yanlış olduğunu biliyordum… ama ne yaptıysam olmadı açıkçası bizim düzenimiz de böyle olduğu için selim hiç erkenden uyuyan bir bebiş olmadı. bize uydu arada vicdan azabı çekiyorum ama takmamaya çalışıyorum 😕 babası gece 12-1 gibi geliyor ben öğleci olduğum için geç yatıp kalkıyorum. selim de 10.5tan önce uyanmıyor bazen 11-12de 🙈

canım valla 12den önce uyumuyor. biliyorsunuz uyku eğitimleri falan oldum bu konuya çok takılmıştım çünkü yanlış olduğunu biliyordum… ama ne yaptıysam olmadı açıkçası bizim düzenimiz de böyle olduğu için selim hiç erkenden uyuyan bir bebiş olmadı. bize uydu arada vicdan azabı çekiyorum ama takmamaya çalışıyorum 😕 babası gece 12-1 gibi geliyor ben öğleci olduğum için geç yatıp kalkıyorum. selim de 10.5tan önce uyanmıyor bazen 11-12de 🙈
Benimki de 1 haftadır bozdu. Dün 2de uyuttum. Umarım düzelir
.

. Gece uyusa
Ben dün sağlık ocağında baktırdım, 10500 kg, boy 79 ölçüldü .
Maşallah. Benim bebem ortalama altı dedi 81 cm. Kafaya taktım da😅 .

. Gece uyusa

Maşallah. Benim bebem ortalama altı dedi 81 cm. Kafaya taktım da😅 .
Ben de kafaya taktım, 18 aylık kıyafet aldım olmadı sonra yeniden 1 yaş aldım.
Zaten akranlarıyla bir arada iken küçük duruyor benim ki . Biz de iri değiliz diye kendimi avutuyorum 😄.

X