2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Maşallah ne akıllı kız, bizimki de iyice yatağımıza yerleşti uykusu gelince beni yatağa götürüyor, oda yaptık aslında ama gece defalarca uyandığı için ve hemen uyumadığı için üşeniyorum orda yatırmaya senin ki gece emmiyor mu artık zor olmuyor mu oda değiştirmek?
Genelde 4-5 arası bir kez uyanıp emiyor. 8 e kadar bir daha uyanmıyor.

Kızlar nabersiniz 😊
İyi diyelim iyi olalım🙂 diş çıkarıyoruz bu aralar biraz zor geçiyor iştah kapandı yine sürekli emiyor bir de çalışmaya başlayınca baya yoruluyorum iğne ipliğe döndüm resmen, emzirmeyi bıraktırmak istiyorum ama çok direnç gösterir başedemem gibi geliyor, yürüyor koşuyor baya iletişim kuruyor çocuk oldu birden ama uyku hala büyük bir sorun kesintisiz 3 saat uyusam şansa o gün iyi hissediyorum. Sen nasılsın?

Genelde 4-5 arası bir kez uyanıp emiyor. 8 e kadar bir daha uyanmıyor.
Benim bebemin derdi ne acaba? Gece kaçta uyuyor gündüz kaç saat uyuyor, gece 12 yi buluyor uyuması sabah da 7-8,30 arası uyanıyor, gündüz uykusunu geç yapıyor baya 2 gibi.

Benim bebemin derdi ne acaba? Gece kaçta uyuyor gündüz kaç saat uyuyor, gece 12 yi buluyor uyuması sabah da 7-8,30 arası uyanıyor, gündüz uykusunu geç yapıyor baya 2 gibi.
Akşam genelde 8-8:30 arası uyutmaya çalışıyorum bazen 9:30 oluyor. Gündüz babası evdeyse 2 de uyuyor ( 2-2,5 saat )ama evde değilse 12-3 arası 3 saat uyuyor .

İyi diyelim iyi olalım🙂 diş çıkarıyoruz bu aralar biraz zor geçiyor iştah kapandı yine sürekli emiyor bir de çalışmaya başlayınca baya yoruluyorum iğne ipliğe döndüm resmen, emzirmeyi bıraktırmak istiyorum ama çok direnç gösterir başedemem gibi geliyor, yürüyor koşuyor baya iletişim kuruyor çocuk oldu birden ama uyku hala büyük bir sorun kesintisiz 3 saat uyusam şansa o gün iyi hissediyorum. Sen nasılsın?
Kim bakıyor siz çalışırken?
Ben de eve yakın bir iş teklifi aldım ocak ayı için. Maaşı şimdilik çok yüksek değil ama haziran sonuna kadar artacak ve çok rahat bir iş . Komşum da bakarım dedi ama değer mi bilmiyorum ?

Ben de eve yakın bir iş teklifi aldım ocak ayı için. Maaşı şimdilik çok yüksek değil ama haziran sonuna kadar artacak ve çok rahat bir iş . Komşum da bakarım dedi ama değer mi bilmiyorum ?
Babaannesi ve dedesi geliyor 9-13 arası babası da evde oluyor, eğer onlar olmasaydı yabancı( Türkmenistan vs.) bakıcı düşünürdüm çünkü parkta denk geliyordum o kadar iyi bakıyorlar ki gerçek ebeveyni sanıyordum, bence değer siz çalışmadıkça iş gücü olmaktan çıkarsınız iş bulmakta zorlanırsınız sadece maaş olarak düşünmeyin.

Babaannesi ve dedesi geliyor 9-13 arası babası da evde oluyor, eğer onlar olmasaydı yabancı( Türkmenistan vs.) bakıcı düşünürdüm çünkü parkta denk geliyordum o kadar iyi bakıyorlar ki gerçek ebeveyni sanıyordum, bence değer siz çalışmadıkça iş gücü olmaktan çıkarsınız iş bulmakta zorlanırsınız sadece maaş olarak düşünmeyin.
Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Benden başka burada takılan yok galiba 😄. Kızım ve ben iyiyiz 🤗
Çok şükür yürümeye başladı bir kaç gün önce, hayatım inanılmaz kolaylaştı. Bir de konuşsa bayram olacak .
Bizim yatağımızda beraber uyuyorduk. Henüz oda yapmamıştık ama kendi isteğiyle odasını ayırdı.(Küçük odada bir koltuğumuz vardı uyku saati gelince ona çıkıyor , uzanıyordu).
İnanılmaz neşeli 🤩, herşeye kıkırdıyor.
Biz de böyle durumlar, siz de nasıl?
Gözün aydın,yürümesine çok sevindim.Yürüyünce daha zor olacak diyorlardı,bende aksine rahatlamıştım.

Gözün aydın,yürümesine çok sevindim.Yürüyünce daha zor olacak diyorlardı,bende aksine rahatlamıştım.
Çok teşekkür ederim ☺️, sürekli kucağımda gezmek istiyordu. Elimden , bacağımdan tutunarak yürüyordu hiç hareket edemiyordum, iş yapamıyordum. Şimdi her şeyi beraber yapıyoruz. Bana çocuk işçi çalıştırıyorsun diyor ailem😄😄😄.

Kızlar nabersiniz 😊
İyiyiz diyelim iyi olalım.Benim oğlumun öğlün uykusunda sorun var,1 saaat,45 dk gibi uyuyup uyanıyor,sonra kucağımda tekrar uyutuyorum.Kucağımdan yatağa koyunca uyanıyor.Gece de 1 defa uyanıyor,benimle uyuyor,ben yanındaysam sabaha kadar uyuyor.İyice büyüdü,her şeyi anlıyor,bazı hayvanları tanıyor, seslerini çıkara biliyor,bir kaç kelimesi de var.Çekmece,dolap dağıtmaya meraklı.

Benden başka burada takılan yok galiba 😄. Kızım ve ben iyiyiz 🤗
Çok şükür yürümeye başladı bir kaç gün önce, hayatım inanılmaz kolaylaştı. Bir de konuşsa bayram olacak .
Bizim yatağımızda beraber uyuyorduk. Henüz oda yapmamıştık ama kendi isteğiyle odasını ayırdı.(Küçük odada bir koltuğumuz vardı uyku saati gelince ona çıkıyor , uzanıyordu).
İnanılmaz neşeli 🤩, herşeye kıkırdıyor.
Biz de böyle durumlar, siz de nasıl?
Maşallah hayırlı olsun. Hayatın kolaylaştı mi 😁bizimki daha da zorlaştı. Ay ne.kadar akıllı lendi odasını filan ayirmis😅 bizim oğlanın uyku düzeni yine bozuldu. Diş çıkarıyor da atak dönemi var mi bu aralar merhaba.ediyorum ama bakmıyorum Google 😅

Sen bensin Kral😅😅 bazen şaşırıyorum her seyi anlıyorlar. Valla canım diş çıkarma donemiyse memede rahatlıyor olabilir. Belki çıkardıktan sonra bırakabilirsin. Bende çok süt olmadığı için meme uyku araci olarak kullanıyoruz. Beslenmene dikkat et.

İyiyiz diyelim iyi olalım.Benim oğlumun öğlün uykusunda sorun var,1 saaat,45 dk gibi uyuyup uyanıyor,sonra kucağımda tekrar uyutuyorum.Kucağımdan yatağa koyunca uyanıyor.Gece de 1 defa uyanıyor,benimle uyuyor,ben yanındaysam sabaha kadar uyuyor.İyice büyüdü,her şeyi anlıyor,bazı hayvanları tanıyor, seslerini çıkara biliyor,bir kaç kelimesi de var.Çekmece,dolap dağıtmaya meraklı.
Maşallah d3 maşallah.😁 benim oğlan 20 dk içinde uyanıyor öğle uykusundan.kimseye de anlatma. Ne güzel valla. Bahçeniz mi vardı sizin. Benim oğlan da dün elbise aşmaya çalışıyor çirpıyor minik elleriyle camasirliga seriyor. Sonra yer kalmayınca atıyor yere yenilerini asıyor 😁😁

Canim güvendiğin biri mi komşun. Neler duyuyoruz. Ben eşimle nöbetleşe bakıyoruz.

Maşallah hayırlı olsun. Hayatın kolaylaştı mi 😁bizimki daha da zorlaştı. Ay ne.kadar akıllı lendi odasını filan ayirmis😅 bizim oğlanın uyku düzeni yine bozuldu. Diş çıkarıyor da atak dönemi var mi bu aralar merhaba.ediyorum ama bakmıyorum Google 😅
Önceden yürümüyordu , desteksiz ayakta durmasına rağmen sürekli bacağıma yapışıyordu, emeklemesine rağmen sürekli odaları kucağımda gezmek istiyordu. Hiç bir şey yapamıyordum.
Şimdi hafif mızmızlanmaya başlada eline bir şey veriyor , öteki odaya götür diyorum, ya da diğer odadan bir şey istiyorum almaya gidiyor 😄😄😄.
Benimki de benimle çamaşır ve bulaşık makinesi doldurup boşaltmayı çok seviyor. Ona da iş veriyorum benimle birlikte yapıyor.Mızmızlanmıyor öyle olunca.
Tam bir kız çocuğu oldu, benim takılarımı sürekli çıkarıp kendine takıyor 😄😄😄.
Canim güvendiğin biri mi komşun. Neler duyuyoruz. Ben eşimle nöbetleşe bakıyoruz.
Evet güvenilir ama ben kıyamıyorum, hala ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Önceden yürümüyordu , desteksiz ayakta durmasına rağmen sürekli bacağıma yapışıyordu, emeklemesine rağmen sürekli odaları kucağımda gezmek istiyordu. Hiç bir şey yapamıyordum.
Şimdi hafif mızmızlanmaya başlada eline bir şey veriyor , öteki odaya götür diyorum, ya da diğer odadan bir şey istiyorum almaya gidiyor 😄😄😄.
Benimki de benimle çamaşır ve bulaşık makinesi doldurup boşaltmayı çok seviyor. Ona da iş veriyorum benimle birlikte yapıyor.Mızmızlanmıyor öyle olunca.
Tam bir kız çocuğu oldu, benim takılarımı sürekli çıkarıp kendine takıyor 😄😄😄.

Evet güvenilir ama ben kıyamıyorum, hala ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Yakında sizin terlikleri giyip çıkarır nerede biliyorsun diye sorma😁😁 bulaşık makinasina dokundurmuyorum. Deterjanli oluyor bulaşıklar.ama dün arada hemen çatal bıçak sepetine alıp kacti😅 benim oğlanın eline tornavida ver. Saatlerce oynar ama ben korkuyorum. İki haftadır deli gibi halay çekiyor benim oğlum müziği actiriyor. Dönüp duruyor yorulduğu yerde bizim kucağımıza çıkıp halay çekmek istiyor😅😅 garibim teyzesi ölüyor yorgunluktan

Maşallah d3 maşallah.😁 benim oğlan 20 dk içinde uyanıyor öğle uykusundan.kimseye de anlatma. Ne güzel valla. Bahçeniz mi vardı sizin. Benim oğlan da dün elbise aşmaya çalışıyor çirpıyor minik elleriyle camasirliga seriyor. Sonra yer kalmayınca atıyor yere yenilerini asıyor 😁😁
Bu aydaki bebekler artık öğlen en az 1,5 saat gibi uyuması lazım.Benimki uyuyor ama yarısınl yatağında yarısını benim kucağımda😃Yine de maşallah diyeyim.18.ayda uyku gerilemesi carmış,belki de ondandır.Gece sabaha kadar yatağımızda dönerek uyuyor,maşallah.Gece kesintisiz uyumak mı yoksa günde artık 2 kere emzirmek mi,yoksa 2de mi etki etdi bilmiyorum eski kiloma döndüm diye bilirim.Artık pantolonlarım tam oluyor, 2 beden büyük gibi durmuyor üzerimde,çok mutluyum😍.Benim oğlum da çamaşırları asarken yardım ediyor,çok tatlılar ya🥰.
İlk cümlesi de Bu ye?(Bu ne?) oldu.1 aya yakındır diyor,ilk zamanlar anlamamıştım,sonra anladım ki,benden öğrenmiş,ben ona bir şeyi gösterip bu nedir? diye soruyorum.Bir de bir yeri dağıtdığında,yere yemek döktüğünde abartılı,şaşırmış şekilde bu nedir?ne yaptın sen? diyorum.Hoşuna gidiyor,o da dönüp "bu ye?" diyor😃

X