- 7 Ocak 2014
- 3.120
- 4.397
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Ben doğduğundan beri neredeyse hiç burun temizliği yapmadım.
Arada cımbızla alıyorum
Yürüse daha mı iyi benim oğlan hiç bir yerde elimi tutmuyor direk yola atlıyor artık bir de deli gibi yürüyor uyumak bile istemiyorEvet emeklemede uzman maşallah, yürümeye hiç ihtiyacı yok ama dizleri acıyor diye üzülüyorum, kızarıyor emekledikce
Evet biraz bende stres yapıyorum yürütmeye çalışıyorum ıstiyor ama ayakları titriyor hemen yere çöküyor
Maşallah, keşif yapacak çok şey var neden uyusun ki.Yürüse daha mı iyi benim oğlan hiç bir yerde elimi tutmuyor direk yola atlıyor artık bir de deli gibi yürüyor uyumak bile istemiyor
Oğlumun 4 dişi var,onlar da nisanda çıkmıştı.Daha yeni diş yok.Artk her şeyi yiye bildiği için daha çok dişi olmasını isterdimbebelerinizin kaç dişi oldu, benimki her hafta bi diş çıkarmaya başladı azılar da çıktı önler kadar huysuzlaştırmadı ama ağzına yemek sürmüyor aç aç dolanıyor.
İlk adımları hayırlı olsunKizlar benim oğlan bir iki gündür bir iki bağımsız adım atıyordu. Bugün fıldır fıldır yürümeye başladı. O kadsr hoşuna gitti ki kıkır kıkır gülüyor
Ya benimki de öyle. Merdiven inip çıkma derdindeMaşallah, keşif yapacak çok şey var neden uyusun ki.
Benimkini de parka götürdüğümde artık oynamak istemiyor, kaydırakların merdivenlerini inip çıkmaya çalışıyor.
İlk adımları hayırlı olsun
Aylardır kaydırak merdiveni inip çıkıyor benimki de ne merdiven aşkıymış bu bebelerdeki deMaşallah, keşif yapacak çok şey var neden uyusun ki.
Benimkini de parka götürdüğümde artık oynamak istemiyor, kaydırakların merdivenlerini inip çıkmaya çalışıyor.
Kilo alımı iyiyse ve ishal gibi değilse normal demişti bize doktor ama 4 5 kez yapıyodu. 6 7 olmadı hiç. Hep mi böyleydi son zamanlarda mı böyle olduArkadaşlar selam bişey soracağım benim bebeğim bişey yer yemez kaka yapıyor ve bu gün içinde 6 kez 7 kez oluyor sizce normal mi iştahı normal olduğu zamanlar da da böyle
Hep böyleydi canım çok fazla gibi gelmeye başladı ama ishal değilKilo alımı iyiyse ve ishal gibi değilse normal demişti bize doktor ama 4 5 kez yapıyodu. 6 7 olmadı hiç. Hep mi böyleydi son zamanlarda mı böyle oldu
Merhaba canim. Benimki de oyke. Mama icmeyen cocuk mamaya dustu. Genel bir istahsizlik hali varBenim kızım daha önce yediği hiçbir şeyi artık yemiyor. Bir kaç gündür tüm gün boyunca yediği sadece bir kaç parça meyve,1-2 kaşık yoğurt.
Yemekleri ağzına alıyor , sonra tiksiniyor gibi yapıp eliyle çıkarıyor.
Ne vereceğimi şaşırdım, alerji zamanı biraz kısıtlamaya gittik o mu yaptı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum .
Sut icirmeye basladiniz mi ?. Ben daha baslamdim. Ne zmana baslanir arastirmadim da . Galiba internette dolasan sut aslinda bebekler icin iyi degil gibi bir soylem vardi aklimda kaldiKızlar süt nasıl içiriyorsunuz benim kızım sevmedi bi türlü
Başladım ben bu ay 14 aylığız ama pek sevemedikSut icirmeye basladiniz mi ?. Ben daha baslamdim. Ne zmana baslanir arastirmadim da . Galiba internette dolasan sut aslinda bebekler icin iyi degil gibi bir soylem vardi aklimda kaldi
sütün faydasının pek olmadığı ve sindiriminin insan vücudu için çok zor olduğu söyleniyor. ben içirmiyorum şimdilik içirmeyi düşünmüyorum. içirirsem de badem sütü vs kullanmayı düşünüyorum bakalımmBaşladım ben bu ay 14 aylığız ama pek sevemedik
bir dönem benimki de öyle oldu özellikle yaşından beri yeme konusunda aşırı sıkıntı yaşıyor.Benim kızım daha önce yediği hiçbir şeyi artık yemiyor. Bir kaç gündür tüm gün boyunca yediği sadece bir kaç parça meyve,1-2 kaşık yoğurt.
Yemekleri ağzına alıyor , sonra tiksiniyor gibi yapıp eliyle çıkarıyor.
Ne vereceğimi şaşırdım, alerji zamanı biraz kısıtlamaya gittik o mu yaptı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum .