Öncelikle sağlıcakla ve rahat bi şekilde kucağına alırsın inşallah
O kadar güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese yaşatsın
Benim ikinci doğumumdu ikiside normal doğumdu ama farklıydı
İlk doğumumda erken doğum riskim vardı sancım oluyordu ama ben kesinlikle hissetmiyordum bi sabah suyum geldi hastaneye gittik sancılarım tavan ama his yoktu 4 te hissetmeye başladım 6 da kucağıma aldım çok müthiş bişey bakmalara doyamamıştım ilkinde devlette doğurdum yanıma kimseyi almamışlardı sürekli dua okumuştum netten bakıp bilmediğim dualarıda okumuştum çok rahat bi doğumdu sancı sırasında hep sonrasını düşümdüm geçicek yarın kucağında olucak bu acı unutulacak öyle öyle doğurdum
İkinci de kontrole gitmiştim sancım çıktı yine ve yine hissetmiyordum ama suyum gelmemişti sonra akşama doğru kontrol sırasnda suyum geldi ve anında sancılarım başladı bi anda açılmam oldu herşey o kadar hızlı olduki doktor yetişemedi doğuma
Herşey gelip geçici ve kendine çok iyi bak dinlen ben ilkinde hemen herşeye atladım sonrasında sıkıntılarım oldu ama ikincisinde yattım bebeğim her uyuduğunda uyudum kimseye müdahale etmedim ilkinde hiçbir şeyime karıştırmadım ama ikimcisinde rahattım yani büyüklere teslim ettim kendimide bebeğimide o yüzden yorulmadım uykusuz kalmadım sana da tavsiyem kendini ihmal etme dinlenebilceğim vakitlerde dinlen ha bu arada tabi dışardan gelen olumsuz seslere kulağını kapat yok sütün az yok mama verme gibi gibi en iyisini sen bilirsin çünkü