- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel işte inşallah sağlıkla ilerler bebeklerimiz. ben bir şey soracağım bugün sata göre 7+2yim bebeģim tam 7 haftalık kalp atışı için gittim bugün karından baktı yok drdi sonra vajinal baktı gördü ama bana dinletemedi ses ayarını bulamamış normaldir bu durum deģil mi? Doktora sordum gayet normal sağlıklı bir sıkıntı yok dedi ama işte düşünmeden edemiyorumBugün 7+5 oldu. Ben 50 kilo üzerini ilk hamileliğimde gördüm :) 30 yaşındayım ortalama hep 48-49 kilo oldum bu yaşıma kadar :)
bende de bir hafta içinde çok şişti nedense dışarıdan baya belli 8+5 şu anda bu kadar çıkmaması lazım ama çok çıktı şişkinlik diye düşünüyorum :)Kızlar göbeği çıkan var mı ya benim ödem mi bebek mi gaz mı bilmiyorum sanki erken gibi ama pantolonların beli sıkmaya başladı normaldede biraz vardı göbeğim ama bir kaç gündür şişkinlik hissediyorum 1 kg almışım
Aynen bende öyleyim belli oluyo baya özellikle akşama doğru daha belirginleşiyobende de bir hafta içinde çok şişti nedense dışarıdan baya belli 8+5 şu anda bu kadar çıkmaması lazım ama çok çıktı şişkinlik diye düşünüyorum :)
benden 1 ay sonra istedi doktorum. genel bi kaç testi bir sürü şey yazıp verdi.selam kızlar. ben de sanırım şu an 7. haftaya geldim. 18 inde gittiğimdeki doktor 5+3 demişti, 26 sında gittiğim doktor 5+6 dedi. ikisi birbirini tutmadı.
bende de yemeklerden sonra aşırı şişkinlik ve hafif mide bulantısı var, baya rahatsız edici..
bir de doktorlar benden vitamin eksikliğini vs gösteren kan test almamışlar, e-nabızdan baktığımda göremedim. garip değil mi bu?
Prilam mi yazdı canım sanaGeçiyor bir sabah bir kalkıyorsun herşey normale dönmüş :) Az sabır gerekiyor. Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde böyle değildi az bişey bulantı oluyordu bir de bir kaç şeyden tiksinmiştim. Anacığım bunda hayatım tepe taklak oldu. Herşey mi kötü gelir. Nefes almaya bile korkar oldum :) Cuma acile gittim artık dayanamıyorum konuşsam çıkarıyorum dedim. Test yapıp ilaç yazdılar. Çok şükür kendime geldim.
Bol bol limon mandalina tüket en doğal ilaç bişe olmaz Allah'ın izniyle.. geçmiş olsun canımArkadaşlar iyi akşamlar, ben çok kötü grip oldum. Tat ve koku var ama boğazım çok kötü, burnum tıkalı. Daha çok erken, 6. haftaya girdim, sizce sorun olur mu? Sadece 1 tane parol içtim ateşim çıkıyordu. Öneriniz var mı? Başına gelen ve sorunsuz atlatan oldu mu? İlk 3 ay çok tehlikeli diye okudum
Çiğ madem,naneli şeker,beyaz leblebi,kıraker bir de açken daha çok bulanıyo mide en azından benimki öyleBu bulantı hali tiksinme bunun net bir çözümünü bulan varsa banada söylesin
Bende de aynı şekilde oldu rahat olNe güzel işte inşallah sağlıkla ilerler bebeklerimiz. ben bir şey soracağım bugün sata göre 7+2yim bebeģim tam 7 haftalık kalp atışı için gittim bugün karından baktı yok drdi sonra vajinal baktı gördü ama bana dinletemedi ses ayarını bulamamış normaldir bu durum deģil mi? Doktora sordum gayet normal sağlıklı bir sıkıntı yok dedi ama işte düşünmeden edemiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum vallah içim rahatladı hayırlısıyla bende bir duyabilsem de içim rahatlasa..Bende de aynı şekilde oldu rahat ol
Bazı doktorlar dinletmiyor sanırım gösteriyorlar küçük diye sanırım
Ya inanki zayıflık kilolu olmaktan daha iyi. Bu arada aramızda 3 gün var benimde 8+1 oldu hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBugün 7+5 oldu. Ben 50 kilo üzerini ilk hamileliğimde gördüm :) 30 yaşındayım ortalama hep 48-49 kilo oldum bu yaşıma kadar :)
İnşallah canım, teşekkür ederim.Bol bol limon mandalina tüket en doğal ilaç bişe olmaz Allah'ın izniyle.. geçmiş olsun canım