2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah Rabbim hepimize kolaylık sabır ve emeklerimizin karşılığını versin olumsuz düşünme iyi düşün inşallah iğne iyi gelicek ve bebeğin tutunacak Allahın izniyle

Buda cook üzücü bi olay ya Rabbim bida yasatmasin canim
Evet çok üzücü 3 yıldır istiyorduk güzel haberi aldık ama sonrası hep stres üzüntü Rabbim herkesinkini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah bizde transferden sonra güzel haberler alırız sağlıkla içimizde büyürler

Amin canim benim gercekten öyle Rabbim saga saglim kucagimiza almayi nasip eylesin zor süreclerden geciyoruz ne yazikki

Hic korkma canim 2 adet oldugu icindir o benimde 10.cu günün 257 geldi 15.ci günüm 1310 geldi benimde 2 embriyo transferim oldu insallah ikiside tutunmustur , kese görmeye gidicem pazarteside insallah Rabbim güzel güzel devam ettirsin saglikli bi sekilde insallahh

İnşallah başarıyla sonuçlanır Allah yardımcınız olsun cnm

Selamın aleyküm hanımlar
4 sene sonunda artık bende tüp bebek yoluna girdim. Merak ettiğim bi kaç nokta var yardımcı olur musunuz?
Ben Balıkesirde oturuyorum tüp bebek için Bursa Uludağ üniversitesi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Direk tüp bebek bölümüne randevu alıp mı gidicem? Rapor için istenilen evraklarım falan hazır rapor ne kadar sürede çıkar? Rapor çıkınca hemen tedavi süreci başlıyor mu yoksa sıra mı beklemem gerekiyor?
Bir de ücret konusu var ne kadar tutuyor ilaçlar vs.?

Bu işlemler hastaneye göre değişiyor mesela buradaki bir devlet hastanesinde rapor çıkartmak üç ay sürüyor.
Ben medicalpark ta tedavideyim sadece rapor ücretini verip evrakları teslim ettim rapor 1- 2 güne onaylandı adetten önce başvurmuştum rapora adet olunca raporum çıkmış bulundu hemen başlamıştım o şekilde .
Altı ay geçerlilik süresi var.

Özel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?
Bende devlette süre çok uzunsa bütçem yeterse özeli de düşünebilirim her iki ihtimali de araştırıyorum

Özel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?
Bende devlette süre çok uzunsa bütçem yeterse özeli de düşünebilirim her iki ihtimali de araştırıyorum
Tabikide özel oldugu için 3 günde çıktı.
Devlet hastanesinde bu süreç cok uzun maalesef.
Tüp bebek ücretlerine gelirsek Buda hastaneye göre merkezlere göre değişim gösteriyor özelleri soruyorsan kafadan 80 90 bini gözden çıkaracaksınız. Yıl başlarında olan zamları da göze alırsak bu fiyat dediğim rakamı da geçiyor.

Seninle aynı gün transfer olacağız
Aaa ne güzel yarın arayacaklar transfer saati için emriyolari özel bir solüsyon da bekletiyolarmis çözüldükten acaba o nedir bilgin varmı sanada önerdiler mi... hemşire o kadar özet ezbere geçiyor herşeyi iki kere soruyorum sanki hergün yaptırıyoruz söyledim ama ilk kez duyuyorum bunları biraz yavaş yavaş anlatın anlamakta güçlük çekiyorum dedim bana ne anlatsın işi bu ...

Acaba embriyo yapıştırmadan mı bahsediyoruz bana uygulanacak o da bunun gibi bir şey.
Beni cuma günü arayacaklar saat söylemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…