- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.861
İnşallah Rabbim hepimize kolaylık sabır ve emeklerimizin karşılığını versinİnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım Allah‘ım kolaylık versin. Ben de bu iğneden biraz korkuyorum. Diyorum Allah korusun olumlu bir cevap alamazsam hemen regli olur muyum bu ilacın etkisi ne kadar devam eder diye
Evet çok üzücü 3 yıldır istiyorduk güzel haberi aldık ama sonrası hep stres üzüntü Rabbim herkesinkini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alsınlarBuda cook üzücü bi olay ya Rabbim bida yasatmasin canim
Amin canim benim gercekten öyle Rabbim saga saglim kucagimiza almayi nasip eylesin zor süreclerden geciyoruz ne yazikkiEvet çok üzücü 3 yıldır istiyorduk güzel haberi aldık ama sonrası hep stres üzüntü Rabbim herkesinkini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alsınlarinşallah bizde transferden sonra güzel haberler alırız sağlıkla içimizde büyürler
Hic korkma canim 2 adet oldugu icindir o benimde 10.cu günün 257 geldi 15.ci günüm 1310 geldi benimde 2 embriyo transferim oldu insallah ikiside tutunmustur , kese görmeye gidicem pazarteside insallahKızlar selaammkısa özet geçip hemen güncelimi paylaşmak istiyorum.
5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferimin 5.günü evde pozitifi görünce dayanamayıp kan verdim ve 126ydı sonuç dün yeniden kan verdim yani 7.günümde sonuç 340 üstelik ilk testi akşam 9da 2.testi gündüz 3te verdim. Şuan hem çok çok mutluyum hemde çok korkuyorum. Bi kaç sitede betanın ani yükselmeleri dış gebeliğe de işaret olduğu yazıyodu bende ilk kez duydum ve kese muayenesinden önce tabiki belli de olmaz ama korktumda işte. Allah sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin
Eylül Tüp bebek Anneleri ben grubu kurdum bileTelegram da grup falan kurulamaz mı acaba orda bilgi alışverişimiz daha güzel olabilir bence hem telegramda numara paylaşımıda olmuyorherkes rahatca katılabilir
Ben 4 defa cift embriyo oldum sonuncuda pozitifi gördüm canim cok sükürKızlar kimler 2 tane embriyo transferi olup pozitif veya negatifi gördü ?
Böyle buradan grup kurup orada takılmak yasak canım bence sil kurucu görürse seni siteden atabilir.Eylül Tüp bebek Anneleri
Eylül Tüp bebek Anneleri ben grubu kurdum bilekatılmak isteyeni beklerim gizli grup olarak oluşturdum davet bağlantısı dışında katılım sağlanmayacak
İnşallah başarıyla sonuçlanır Allah yardımcınız olsun cnmBenim transfer cumartesi günü yapılacak gebelik aşısı yaptırdım dün bağışıklık için serum yaptırdım progestan fitil ,progestan iğne, estrofem, birde bağışıklık için bir hap verdiler onada Perşembe başlayacağım kızlar
Bu işlemler hastaneye göre değişiyor mesela buradaki bir devlet hastanesinde rapor çıkartmak üç ay sürüyor.Selamın aleyküm hanımlar
4 sene sonunda artık bende tüp bebek yoluna girdim. Merak ettiğim bi kaç nokta var yardımcı olur musunuz?
Ben Balıkesirde oturuyorum tüp bebek için Bursa Uludağ üniversitesi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Direk tüp bebek bölümüne randevu alıp mı gidicem? Rapor için istenilen evraklarım falan hazır rapor ne kadar sürede çıkar? Rapor çıkınca hemen tedavi süreci başlıyor mu yoksa sıra mı beklemem gerekiyor?
Bir de ücret konusu var ne kadar tutuyor ilaçlar vs.?
Ya tamam siliyorum hemenBöyle buradan grup kurup orada takılmak yasak canım bence sil kurucu görürse seni siteden atabilir.
Özel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?Bu işlemler hastaneye göre değişiyor mesela buradaki bir devlet hastanesinde rapor çıkartmak üç ay sürüyor.
Ben medicalpark ta tedavideyim sadece rapor ücretini verip evrakları teslim ettim rapor 1- 2 güne onaylandı adetten önce başvurmuştum rapora adet olunca raporum çıkmış bulundu hemen başlamıştım o şekilde .
Altı ay geçerlilik süresi var.
Tabikide özel oldugu için 3 günde çıktı.Özel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?
Bende devlette süre çok uzunsa bütçem yeterse özeli de düşünebilirim her iki ihtimali de araştırıyorum
Ya tamam siliyorum hemen
Amin Allah razı olsun canım günde kaç tane ilaç alıyorum bende şaşırdım sürekli saate bakıyorum şükür dün gece biraz rahat uyudum ilaclardan sanırım ... Senin transfer yapıldımıİnşallah başarıyla sonuçlanır Allah yardımcınız olsun cnm
Seninle aynı gün transfer olacağızAmin Allah razı olsun canım günde kaç tane ilaç alıyorum bende şaşırdım sürekli saate bakıyorum şükür dün gece biraz rahat uyudum ilaclardan sanırım ... Senin transfer yapıldımı
Aaa ne güzel yarın arayacaklar transfer saati için emriyolari özel bir solüsyon da bekletiyolarmis çözüldükten acaba o nedir bilgin varmı sanada önerdiler mi... hemşire o kadar özet ezbere geçiyor herşeyi iki kere soruyorum sanki hergün yaptırıyoruz söyledim ama ilk kez duyuyorum bunları biraz yavaş yavaş anlatın anlamakta güçlük çekiyorum dedim bana ne anlatsın işi bu ...Seninle aynı gün transfer olacağız
Acaba embriyo yapıştırmadan mı bahsediyoruz bana uygulanacak o da bunun gibi bir şey.Aaa ne güzel yarın arayacaklar transfer saati için emriyolari özel bir solüsyon da bekletiyolarmis çözüldükten acaba o nedir bilgin varmı sanada önerdiler mi... hemşire o kadar özet ezbere geçiyor herşeyi iki kere soruyorum sanki hergün yaptırıyoruz söyledim ama ilk kez duyuyorum bunları biraz yavaş yavaş anlatın anlamakta güçlük çekiyorum dedim bana ne anlatsın işi bu ...
Embriyo glue banada yapildi sürekli tutunamayan en son kalite embriyolarim vardi cok sükür bence faydasi var kizlar.Acaba embriyo yapıştırmadan mı bahsediyoruz bana uygulanacak o da bunun gibi bir şey.
Beni cuma günü arayacaklar saat söylemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?