- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.881
Yok Dr kontrolde pazartesi günü rahimde bir alan mi ne görünmüş dedi hemşire .. solüsyona mi koyuyorlarmış çözüldükten sora emriyolar .. emriyo yapıştırmayi biliyorum onu istemedim ben..Acaba embriyo yapıştırmadan mı bahsediyoruz bana uygulanacak o da bunun gibi bir şey.
Beni cuma günü arayacaklar saat söylemek için
Ne dediklerini artık takip edemiyorum algim gitti vallahhiYok Dr kontrolde pazartesi günü rahimde bir alan mi ne görünmüş dedi hemşire .. solüsyona mi koyuyorlarmış çözüldükten sora emriyolar .. emriyo yapıştırmayi biliyorum onu istemedim ben..
İntrapilit yapıldı canım ... Nevpogene de yapıldı rahime sormadım önerdi Dr yaptırın faydası var dediler tamam dedimEmbriyo glue banada yapildi sürekli tutunamayan en son kalite embriyolarim vardi cok sükür bence faydasi var kizlar.
devlette agustosta 4500 olan fıyata ıkı gun once 10500 ödedık zam gelmıs.ılaclar da 25 falan tuttuÖzel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?
Bende devlette süre çok uzunsa bütçem yeterse özeli de düşünebilirim her iki ihtimali de araştırıyorum
Amann hangi birini sorucaz dünya kadar adini dahi bilmedigimiz yöntemler var sonu güzel olsunda gerisi önemli degilİntrapilit yapıldı canım ... Nevpogene de yapıldı rahime sormadım önerdi Dr yaptırın faydası var dediler tamam dedim
Ozaman nice güzel seneleri bebeginle birlikte devirmen dilegimizle canim beniimDaha bugün girdim kızlar 41 yaşıma şimdi listede görünce yaşımi garipsediminşallah yeni yaşım hayırlı gelir ...
Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun yeni yaşınız size bebeğinizi de getirsin .Daha bugün girdim kızlar 41 yaşıma şimdi listede görünce yaşımi garipsediminşallah yeni yaşım hayırlı gelir ...
Teşekkür ederim. Yok belli değil, henüz Gonalf kullanıyorum cuma sabah kontrole gidecegim bakalım.Nasil ilerlicek süreçTabi ekleyelim taze transfer mi olacaksınız belli mi.
İlk kez duydum senden canm bilmiyorum o dediğiniYok Dr kontrolde pazartesi günü rahimde bir alan mi ne görünmüş dedi hemşire .. solüsyona mi koyuyorlarmış çözüldükten sora emriyolar .. emriyo yapıştırmayi biliyorum onu istemedim ben..
Ay inşallah bende de olurEmbriyo glue banada yapildi sürekli tutunamayan en son kalite embriyolarim vardi cok sükür bence faydasi var kizlar.
Nice yaşlara inşallah mutluluklaDaha bugün girdim kızlar 41 yaşıma şimdi listede görünce yaşımi garipsediminşallah yeni yaşım hayırlı gelir ...
Merhaba nerde tedavi göruyosunuz hemen hemen aynı seyleri yaptırmışızCanımsın benim çok teşekkür ederim gerçekten
Acıbadem sağlık GrubuMerhaba nerde tedavi göruyosunuz hemen hemen aynı seyleri yaptırmışız
Doktorunuz kım?Bende aynıların kullanıyorum.Bantı yapıştırmakta cok zorluk cekıyorum ya yapışmıyor ne yapa bılırım acaba gobekten yaparsam olurmuEvet güne 4 estrofemdi 5 E çıkardı bir de climara bant taktım
Söyledikleri sey embryo yapıştırma ozamanAcıbadem sağlık Grubu
Hadi insallah güzel haberlerle dönersin ozaman canim benimAy inşallah bende de olur
Benim tutuyo daha önce iki kez gebelik geçirdim.
Sadece 6 ay önceki denemem genetik taramalı embriyo ve kalitesi de iyiydi tutmadı diye bu denemede yapıştırma tercih ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?