• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Acaba embriyo yapıştırmadan mı bahsediyoruz bana uygulanacak o da bunun gibi bir şey.
Beni cuma günü arayacaklar saat söylemek için
Yok Dr kontrolde pazartesi günü rahimde bir alan mi ne görünmüş dedi hemşire .. solüsyona mi koyuyorlarmış çözüldükten sora emriyolar .. emriyo yapıştırmayi biliyorum onu istemedim ben..

Özel olduğu için çabuk olmuş olabilir mi? Ücretler ne kadar tuttu sizde?
Bende devlette süre çok uzunsa bütçem yeterse özeli de düşünebilirim her iki ihtimali de araştırıyorum
devlette agustosta 4500 olan fıyata ıkı gun once 10500 ödedık zam gelmıs.ılaclar da 25 falan tuttu

Embriyo glue banada yapildi sürekli tutunamayan en son kalite embriyolarim vardi cok sükür bence faydasi var kizlar.
Ay inşallah bende de olur🥰
Benim tutuyo daha önce iki kez gebelik geçirdim.
Sadece 6 ay önceki denemem genetik taramalı embriyo ve kalitesi de iyiydi tutmadı diye bu denemede yapıştırma tercih ettik.

Kızlar sizinde göbeğinizde şişkinlik oldu mu hamile gibi çıktı göbeğim ilki kimyasal çıktığı halde böyle bisey olmamıştı ödem mi topluyorum acaba bugün 4.gunum transferin

Kızlar bizim kendi kromozomumuzda translokasyon olup olmadığı hangi testte belli oluyor? Normal kromozoma baktıkları testte mi?

Back