- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.841
aleyküm selamKızlar selamın aleyküm nasılsınızbende bişiler sormak istiyorum size şimdi ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay gittim ganopepty ve z fol maxiper gibi vitaminler verdi geçen hafta gittim 6 adet yumurta oluşmuş bu cumartesi tekrar gideceğim yumurta çatlatma yapacağım dedi pazartesi günüde toplarım dedi bende polikistik over ve çikolata kisti var ganol f ganopepty Pergoveris gibi iğneler kullanıyorum benim gibi olup hemen transferi olanlar varmı yoksa donduruyorlardı
1.ci transferimdede hic bisey yapip üzmedim kendimi 4.cü de de doktorum su gün kan testi dedigi gün gittim ögrendim dier türlü kendini üzmekten baska hic bisey yapmiyosunki . Alisiyosun diosun ama inan hic alisacak bi durum degil cok zor sürecler icindeyiz burda hepimiz. Bence dogru zamani bekliyor hersey ve nasip tabikiHerkes bir değil işte.
Bende 5. Transferimi olucam artık aştım her transferimde 5. Gün test yaptım iki kez hamile kaldım ikiside pozitif cıktı he devam etmedi boş gebelik kürtajiar filan.
Yani demek istediğim herkeste stres olmuyor bak ne diyorsunuz bunun içindeyim diye alışıyorsun üzüntüye de endişeye de.
Tabiki de öyle .1.ci transferimdede hic bisey yapip üzmedim kendimi 4.cü de de doktorum su gün kan testi dedigi gün gittim ögrendim dier türlü kendini üzmekten baska hic bisey yapmiyosunki . Alisiyosun diosun ama inan hic alisacak bi durum degil cok zor sürecler icindeyiz burda hepimiz. Bence dogru zamani bekliyor hersey ve nasip tabiki
Ama bu benim düsüncem tabiki Herkezin kendi düsüncesi Saygi duymak gerek ama piskolojimizi burda birbirimizinkini anliyabiliyoruz o yüzden kimse üzülsün istemem. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun saglikli bi sekilde insallah
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım Allah‘ım kolaylık versin. Ben de bu iğneden biraz korkuyorum. Diyorum Allah korusun olumlu bir cevap alamazsam hemen regli olur muyum bu ilacın etkisi ne kadar devam eder diyeİlk denemem aslında pozitif oldu betam yüksekti de ama kalp atışını duymadık ve düşük yaptım 29 marttta transferim oldu 21 mayısta düşük yaptım
Evet gercekten öyle cok iyi anliyorum seni canim. Bu bizim imtihanimiz Rabbim saga saglim gecebilmeyi nasip eylesin zor sürecler ama Rabbim sabrini da veriyor. Yasim 28 ama okadar yorgunumki. Cok sükür bu defa mucizeme kavustumTabiki de öyle .
Ben cok acı tecrübeler yaşadım 5 senede hayat beni acımasızlaştırdı belkide ondan stres olup üzülmüyorum buda bi hastalık aslında
Bende burda yapmak isteyenlere cıkmazsa moralini bozmayacaksan yap diyorum herkes aynı olmuyor takıyor üzülüyor doğal olarak.
İnşallah rabbim bu günleri hepimize unutturur ne diyelim gülüp geçeceğimiz günler olsun
Buda cook üzücü bi olay ya Rabbim bida yasatmasin canimİlk denemem aslında pozitif oldu betam yüksekti de ama kalp atışını duymadık ve düşük yaptım 29 marttta transferim oldu 21 mayısta düşük yaptım
Amin inşallah sağlıkla kucağına al sendeEvet gercekten öyle cok iyi anliyorum seni canim. Bu bizim imtihanimiz Rabbim saga saglim gecebilmeyi nasip eylesin zor sürecler ama Rabbim sabrini da veriyor. Yasim 28 ama okadar yorgunumki. Cok sükür bu defa mucizeme kavustumRabbim evlat hasretiyle yanip tutusan herkeze nasip eylesin cok zor sürecler..
Cok sükür insallah canim aynen bende 4 senede 4deneme iste herseyin vakti ve zamani var birazdaAmin inşallah sağlıkla kucağına al sende
Bende 26 yım dolu dolu 27 demeye dilim varmıyo 5 senede 5 deneme cok yıprandık ama bitti başardık diyecegiz inşallah
Amin canım inşallahCok sükür insallah canim aynen bende 4 senede 4deneme iste herseyin vakti ve zamani var birazdaRabbim sevdigi kullarindan eylesin bizlerii
Kisti almak zorunda kalabilirim belki dedi bilmiyorum ne olacakaleyküm selamtedaviniz hayırlı olsun. Gonapeptyl kullanımında taze transfer olmuyor diye biliyorum yani şöyle bende e2 değerim yüksek olduğu için çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullandırmışlardı zaten o iğneyi kullandığınız zaman rahim iç dokusu bozulduğu için sanırım taze transfer yapılmıyor her türlü dondurulmuş oluyor diye biliyorum ama tabi doktorların her biri farklı tedavi protokolleri de uygulayabiliyorlar
37 yaşındayımYaş kaçtı bu arada onu da ekleyelim.
Bende gögüs hassasiyeti hiç olmadı herkesle aynı belirti olcak diye bişi yokYaa inşallah çoook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en hayırlısını en sağlıklısını versin inşallahbacak ağrısı dışında belirtim yoktu meme hassasiyeti yazıyorlardı ama benim hala yok o yüzden korktum testi yaparken ama yapmaktan da vazgeçmedim
Benim iki transfer 5.gün embriyosu pozitif bakalım henüz muayne olmadımKızlar kimler 2 tane embriyo transferi olup pozitif veya negatifi gördü ?
İlk denemeniz miBenim iki transfer 5.gün embriyosu pozitif bakalım henüz muayne olmadım
3. Deneme ilk iki transfer tek embriyo koyulmuştuİlk denemeniz mi
Anladım canım rabbim sağ salim bebeğinizle kavuştursun3. Deneme ilk iki transfer tek embriyo koyulmuştu
Belki ikiside tutmuştur canım kötü düşünme Allahım korusunKızlar selaammkısa özet geçip hemen güncelimi paylaşmak istiyorum.
5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferimin 5.günü evde pozitifi görünce dayanamayıp kan verdim ve 126ydı sonuç dün yeniden kan verdim yani 7.günümde sonuç 340 üstelik ilk testi akşam 9da 2.testi gündüz 3te verdim. Şuan hem çok çok mutluyum hemde çok korkuyorum. Bi kaç sitede betanın ani yükselmeleri dış gebeliğe de işaret olduğu yazıyodu bende ilk kez duydum ve kese muayenesinden önce tabiki belli de olmaz ama korktumda işte. Allah sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin
Öyle düşünmeyin bence ikisi tutunduğu için de bu derece yükselme olmuştur sizdeKızlar selaammkısa özet geçip hemen güncelimi paylaşmak istiyorum.
5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferimin 5.günü evde pozitifi görünce dayanamayıp kan verdim ve 126ydı sonuç dün yeniden kan verdim yani 7.günümde sonuç 340 üstelik ilk testi akşam 9da 2.testi gündüz 3te verdim. Şuan hem çok çok mutluyum hemde çok korkuyorum. Bi kaç sitede betanın ani yükselmeleri dış gebeliğe de işaret olduğu yazıyodu bende ilk kez duydum ve kese muayenesinden önce tabiki belli de olmaz ama korktumda işte. Allah sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin
Gayet güzel canım korkmana gerek yok ikiz olabilir onun için beta yüksektirKızlar selaammkısa özet geçip hemen güncelimi paylaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?