2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

aleyküm selam tedaviniz hayırlı olsun. Gonapeptyl kullanımında taze transfer olmuyor diye biliyorum yani şöyle bende e2 değerim yüksek olduğu için çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullandırmışlardı zaten o iğneyi kullandığınız zaman rahim iç dokusu bozulduğu için sanırım taze transfer yapılmıyor her türlü dondurulmuş oluyor diye biliyorum ama tabi doktorların her biri farklı tedavi protokolleri de uygulayabiliyorlar

1.ci transferimdede hic bisey yapip üzmedim kendimi 4.cü de de doktorum su gün kan testi dedigi gün gittim ögrendim dier türlü kendini üzmekten baska hic bisey yapmiyosunki . Alisiyosun diosun ama inan hic alisacak bi durum degil cok zor sürecler icindeyiz burda hepimiz. Bence dogru zamani bekliyor hersey ve nasip tabiki
Ama bu benim düsüncem tabiki Herkezin kendi düsüncesi Saygi duymak gerek ama piskolojimizi burda birbirimizinkini anliyabiliyoruz o yüzden kimse üzülsün istemem. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun saglikli bi sekilde insallah

Tabiki de öyle .
Ben cok acı tecrübeler yaşadım 5 senede hayat beni acımasızlaştırdı belkide ondan stres olup üzülmüyorum buda bi hastalık aslında
Bende burda yapmak isteyenlere cıkmazsa moralini bozmayacaksan yap diyorum herkes aynı olmuyor takıyor üzülüyor doğal olarak.
İnşallah rabbim bu günleri hepimize unutturur ne diyelim gülüp geçeceğimiz günler olsun

İlk denemem aslında pozitif oldu betam yüksekti de ama kalp atışını duymadık ve düşük yaptım 29 marttta transferim oldu 21 mayısta düşük yaptım
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım Allah‘ım kolaylık versin. Ben de bu iğneden biraz korkuyorum. Diyorum Allah korusun olumlu bir cevap alamazsam hemen regli olur muyum bu ilacın etkisi ne kadar devam eder diye

Evet gercekten öyle cok iyi anliyorum seni canim. Bu bizim imtihanimiz Rabbim saga saglim gecebilmeyi nasip eylesin zor sürecler ama Rabbim sabrini da veriyor. Yasim 28 ama okadar yorgunumki. Cok sükür bu defa mucizeme kavustum Rabbim evlat hasretiyle yanip tutusan herkeze nasip eylesin cok zor sürecler..

Amin inşallah sağlıkla kucağına al sende
Bende 26 yım dolu dolu 27 demeye dilim varmıyo 5 senede 5 deneme cok yıprandık ama bitti başardık diyecegiz inşallah

Amin inşallah sağlıkla kucağına al sende
Bende 26 yım dolu dolu 27 demeye dilim varmıyo 5 senede 5 deneme cok yıprandık ama bitti başardık diyecegiz inşallah
Cok sükür insallah canim aynen bende 4 senede 4deneme iste herseyin vakti ve zamani var birazda Rabbim sevdigi kullarindan eylesin bizlerii

Kisti almak zorunda kalabilirim belki dedi bilmiyorum ne olacak

Bende gögüs hassasiyeti hiç olmadı herkesle aynı belirti olcak diye bişi yok yap gitsin test bencee

Kızlar selaamm kısa özet geçip hemen güncelimi paylaşmak istiyorum.
5.gün dondurulmuş 2adet embriyo transferimin 5.günü evde pozitifi görünce dayanamayıp kan verdim ve 126ydı sonuç dün yeniden kan verdim yani 7.günümde sonuç 340 üstelik ilk testi akşam 9da 2.testi gündüz 3te verdim. Şuan hem çok çok mutluyum hemde çok korkuyorum. Bi kaç sitede betanın ani yükselmeleri dış gebeliğe de işaret olduğu yazıyodu bende ilk kez duydum ve kese muayenesinden önce tabiki belli de olmaz ama korktumda işte. Allah sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin

Belki ikiside tutmuştur canım kötü düşünme Allahım korusun

Öyle düşünmeyin bence ikisi tutunduğu için de bu derece yükselme olmuştur sizde

Gayet güzel canım korkmana gerek yok ikiz olabilir onun için beta yüksektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…