- 25 Aralık 2012
- 894
- 262
- 323
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.821
Kızlar sizde gaz sorunu var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec bile kaldin canim doktorunu dinlemekte ama neyse sikma canini ne diyosa öyle yap inanki daha az üzülürsün Hersey gönlünce olsunya aynen öyle katılıyorum bir de aynı merkezde yaptırmak daha önemli kan testlerini . belki bugün bir önceki yaptırdığım hastanede yaptırsam iyi bir sonuç alacağım. ama gerek yok cuma gününü bekleyeceğim. doktorum ne dediyse.
Olsun cuma günü görürüz bizde inşallahBen korkuyorum hazır hissetmiyorum anca cumaya belkioda belkiii
Var canımKızlar sizde gaz sorunu var mı
Götün aydin canim Tebrik ediyorum12.gün kan değeri 451 maşallah bebişlerim annelerine sıkı tutunuyor 10gün sonra ultrason
Maglesef bendede var caniimKızlar sizde gaz sorunu var mı
Kacinci gündesin canim ?Evet bugün 5623 eylülde kese için gidicem
Tebrik ederim canim kacinci günündesin masallah ben burdaim die bagiriyo miniginKızlar az önce dayanamadım yine test yaptım bu kez iki çizgi de kopkoyu çıktıhemde normal kaset test giderek umudum artıyor. Beta artışı olmasa neden koyulassin ki dimi
Yaa hadiiiiiiii insalalhhhhTebrik ederim canim kacinci günündesin masallah ben burdaim die bagiriyo minigin![]()
Aynen öyle maşallahKızlar az önce dayanamadım yine test yaptım bu kez iki çizgi de kopkoyu çıktıhemde normal kaset test giderek umudum artıyor. Beta artışı olmasa neden koyulassin ki dimi
12 canımKacinci gündesin canim ?
Masallah yaaa erkenmissYaa hadiiiiiiii insalalhhhhbugün 9.gunum
Maşallah tebrikler12.gün kan değeri 451 maşallah bebişlerim annelerine sıkı tutunuyor 10gün sonra ultrason
Herkes bir değil işte.KIZLAR ANLIYORUM SIZI VE HEYCANINIZI AMA BÖYLE OLMAZ KENDINIZI ÜZMEKTEN BASKA HIC BISI YAPMIYORSUNUZ GÜNÜNÜZDEN ÖNCE EVDE KASET TESTLERLE , DURAMAYIP GIDIP KOSA KOSA KAN VEREREK SONRA DÜSÜK CIKINCA BU SEFER ARTISI BEKLEYEREK KENDINIZI YIPRATIYORSUNUZ ! YAPMAYIN.. biraz sabredin anliyorum zor bende icindeyim bu olaylarin 4 kere transfer oldum ve bu sonuncuda cok sükür benimleler. Ama ne evde hamilelik testi ne günümden önce gidimde kan verin demedim ya tamam merak icindeyiz ama doktorunuz ne diyorsa bence harfiynen uyun.. ve üzülmeyin strese girmeyin. Inan sizleri okudukca ben üzülüyorum bos yere kendinizi yipratiyorsunuzz..