- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.681
O zaman sıkıntı yok. Doktorunuzun ne dediğiDoktorum çok iyi dedi 5.gün embriyosu 5bb bi tanesi 3 AB bir tanesiydi çift embriyo transferi yapılmıştı 14.gün bugün 19 ekim de kese ve kalp atışı için çağırdı
Doktorunuz. İlaç vermiş miydi hiç faydası olmuyor mu ilacın.Ya kızlar çok kötüyüm midem 7/24 bulanıyor hiç bisi iyi gelmiyor. Sadece yatıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Oo maşallah14600 çıktı dün
Prilam içiyorum ama bugün hiç etkisi olmadı daha önce iyiydim prilam etki ediyordu.Doktorunuz. İlaç vermiş miydi hiç faydası olmuyor mu ilacın.
Mm. Adetini arttırırsa etkili olur belki. Bi görüşün isterseniz. Sizin Baya ağır geçiyorPrilam içiyorum ama bugün hiç etkisi olmadı daha önce iyiydim prilam etki ediyordu.
Canım öncelikle eczacıların çoğu nasıl bu ilacı kullanılacağını bilmiyor.kızlar iyi akşamlar.Progestan kalcadan cok acıttıgı ıcın dun doktorla görüşüp deri içine gecelım dedı.Progestan dex aldım dün ücretle , yarı yarıya azalttık.2 * 25 ml vurulcam 10 gün daha.7.haftaya girmek uzereyız.Lakin ben bunun daha az acıtacagını düşünüp parayla almıstım, ucu gonal-f gıbı ıncedır dıye dusunmustum.Yanlış yaptırmadım dı mı gobekten yaptırdım ama ızı cıktı ıgnenın resmen yıne acıdı-kuzeyildizi- sen vuruluyordun göbekten sanırım acımıyor mu hıc ? bır de gobekten bebeklerımıze zararlı olmaz dı mı
Ayrıca göbekten zararlı olsa doktorlar yaptırmazkızlar iyi akşamlar.Progestan kalcadan cok acıttıgı ıcın dun doktorla görüşüp deri içine gecelım dedı.Progestan dex aldım dün ücretle , yarı yarıya azalttık.2 * 25 ml vurulcam 10 gün daha.7.haftaya girmek uzereyız.Lakin ben bunun daha az acıtacagını düşünüp parayla almıstım, ucu gonal-f gıbı ıncedır dıye dusunmustum.Yanlış yaptırmadım dı mı gobekten yaptırdım ama ızı cıktı ıgnenın resmen yıne acıdı-kuzeyildizi- sen vuruluyordun göbekten sanırım acımıyor mu hıc ? bır de gobekten bebeklerımıze zararlı olmaz dı mı
ben kendım yapamıyorum tıp merkezınde vurduruyorum her gün o yuzden almadım şırınga ama heralde ınceyle yapmıslardır dıye dusunuyorum da yıne de dıger gobek ıgnelerı kadar ınce acısız degılmısCanım öncelikle eczacıların çoğu nasıl bu ilacı kullanılacağını bilmiyor.
Önce kalın uçlu enjektör ile ilacı şırıngaya alıp ince ucu takıp onunla vurman gerekiyor değilse canın çok yanan. İnce uç dediğimiz insülin iğne ucu. Bulamıyorsan onun şırıngasını da alabilirsin ama sadece uç kullanacaksın.
Büyük şırıngaya o ucu takacaksın. Sana görüntülerini atacağım eczaneden temin etmeye çalışırsın. Sadece insülin ucu satan olmayabilir dediğim gibi şırıngasıyla insülin iğnesi alır sadece uç kısmını kullanırsın.
Yağlı olduğu için insülin şırıngası ile çekemezsin çünkü onun baya ince iğnesi. Sağdaki attığım kahverengi olan uçlar insülin ucu. Oxotide ya da cetrotide kullandıysan onun ucu gibi ucu.
Yani bilemiyorum ki siz bi sorun gene de insülin iğne ucuyla mı yapıyorsunuz diye. Ben sorun yaşamıyorum öyle delik felan kalmıyor ya da kendim yaptığım için artık Elim hafiflemiş olabilir dogru açıyı bulduğum için size başkası yapınca oda etkiliyor olabilir. Rica ederimben kendım yapamıyorum tıp merkezınde vurduruyorum her gün o yuzden almadım şırınga ama heralde ınceyle yapmıslardır dıye dusunuyorum da yıne de dıger gobek ıgnelerı kadar ınce acısız degılmısben mı yanlş yaptrdm acaba dedım de tesekkr ederım.
tesekkurler yarım soracagım tekrarYani bilemiyorum ki siz bi sorun gene de insülin iğne ucuyla mı yapıyorsunuz diye. Ben sorun yaşamıyorum öyle delik felan kalmıyor ya da kendim yaptığım için artık Elim hafiflemiş olabilir dogru açıyı bulduğum için size başkası yapınca oda etkiliyor olabilir. Rica ederim
Size detesekkurler yarım soracagım tekrarıyı geceler
Rahim bebek için büyüyormus benimde öyle oldu korkmaBel ağrısı geçiyor sonra tekrar gün içinde heo devam ediyor zaten. De rahim de batma olunca adet ağrısı gibi geldi korktum. Ayın 16 snda gel dedi doktorum ama
Azaldı çok şükür öyle sıcak bir ağrı geliyordu ki hem batma gibi hem sinirleri kopariyorlar gibiydiRahim bebek için büyüyormus benimde öyle oldu korkma
Ben suan 7+5 teyim benim haala ağrım var transferin 3.günü bi başladı haala devam ediyor ilk gebelik lerde rahim büyümeye calıstıgı için oluyomus doktor oyle dedi canımAzaldı çok şükür öyle sıcak bir ağrı geliyordu ki hem batma gibi hem sinirleri kopariyorlar gibiydi
Bı cay kasıgı kekik bol suyla yutun dıyolar ıyı gelıyomus kesıyomus bı yerde okumustum ıstersenız bı arastırınYa kızlar çok kötüyüm midem 7/24 bulanıyor hiç bisi iyi gelmiyor. Sadece yatıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Kekiğin normalde regl de felan söktürücü etkisi var. Dikkatli olun bence. Düşüğe Allah korusun sebebiyet vermesin. Kekik güçlü bir bitki. Mide bulantısı da keser kekik suyu mesela soğuk algınlığına felan çok iyi gelir şuanda ki mide bulantısını keseceğine de eminim ama içemiyorum ben.Bı cay kasıgı kekik bol suyla yutun dıyolar ıyı gelıyomus kesıyomus bı yerde okumustum ıstersenız bı arastırın
Kekik dusuge neden olabilir canım o yüzden kullanmamaya dikkat ediyorumBı cay kasıgı kekik bol suyla yutun dıyolar ıyı gelıyomus kesıyomus bı yerde okumustum ıstersenız bı arastırın
Bende de var o üşüme. Ama siz daha çok hissedersiniz yiyemediğiniz için bişey daha da çok üşürsünüz.İlaçların dozunu düşürdüm daha da kötü oldum. Allahim yardım et. Kahvaltımı zar zor yaptım. Hiç mi bulantısı kesilmez bir insanın. Günde 3 tane içiyorum prilami son çare 4 e cikaricam. Bir de çok üşüyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?