- 17 Nisan 2016
- 1.579
- 950
- 123
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.661
Evet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecemDoktorunuz belirleyemedi mi ? Betaya göre bakmadı benim doktorum.
Ultrason cıhazina bir tarih girdiler muayene öncesi bence o bizim de geçen bir site paylaşmıştı arkadaş orda ki gibi kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve tarihi yazıp ona göre bi hafta çıkıyor doktor ona göre kontrol etti sanırım.
Şu sitedeki gibi
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/
Bugün 12 dün kan verdim bi de perşembe istediKaçıncı gündesin?
Bir tane mi kese görüldü bence betayı dert etme kese göründükten sonra kendi doktorun tam zamanını söylerEvet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecem
Iki kese de göründü. Biri diğerinden daha küçük dedi ama anlamadımBir tane mi kese görüldü bence betayı dert etme kese göründükten sonra kendi doktorun tam zamanını söyler
Ne kadar güzel ikizler geliyooo hiç takma ikizler de genel de biri diğerinden geri de oluyormuş ilerlemesiIki kese de göründü. Biri diğerinden daha küçük dedi ama anlamadım
İnşallah Allhim ol demiştir hayırla sağlıkla kucaklarimiza alalım bugünleri gösterene şükür. Dileğim isteyen bütün herkese tez zamanda versin imkan kılsın kolaylastrsin . Dikkat etmem gerekiyormuş yat 1 hafta 10 gün çok dikkat et 2 tane sağlam tutunsunlar dedi. Allahim gün nasıl geçecekse.Ne kadar güzel ikizler geliyooo hiç takma ikizler de genel de biri diğerinden geri de oluyormuş ilerlemesi
Rabbim herkesin yardımcısı olsun bende yatıyorum dün ki lekeden sonra gerçekten gün geçmiyorİnşallah Allhim ol demiştir hayırla sağlıkla kucaklarimiza alalım bugünleri gösterene şükür. Dileğim isteyen bütün herkese tez zamanda versin imkan kılsın kolaylastrsin . Dikkat etmem gerekiyormuş yat 1 hafta 10 gün çok dikkat et 2 tane sağlam tutunsunlar dedi. Allahim gün nasıl geçecekse.
Şimdiki transferime göre hesaplama yapayım dedim gönderdiğin linkten nasıl duyulandım. 3hafta+4 gün gebesiniz diye ekrana patladı heyecanlandım inşallah gerçek oluuurr
Beta değerleriniz kaçti sizin ?Evet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecem
Evet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecem
Bi terslik olsa söylerlerdi canım rahat olmaya çalış biraz.Kızlar doktor keseyi gördü haftaya kalp atışı için gelin bakalım dedi ama ben sormadım kesede bebek var mı diye fln zaten kese var diyince aglamaktan ne dediğini bile algilayamadimkese var haftaya gel dedi ya bebekte vardır demi
Teşekkür ederim. :) haftaya inşallah kalpleri de duymak nasip olurBi terslik olsa söylerlerdi canım rahat olmaya çalış biraz.
Beta artık bi yerden sonra anlamsız gibi oluyor. Önemli olan kese ve kalp korkma inşallah sende hayırlısıyla duyarsın. Sen tüp bebek doktorunu baz al bh hafta konusunda da diğerleri şaşırabilir
14600 çıktı dünBeta değerleriniz kaçti sizin ?
5. GünHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) sizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Yüzde altmış yükselmesi yeterli diyorlar ama bilmiyorum ki doktorun ne dedi kaçıncı günün bugün kaçıncı gün embriyosu aynı yerde aynı saatte mi verdin bunlar hep etkiliymişKızlar 9 ekim de hcg 546 idi bugün tekrar verdim 842 olmuş sizce yükselmesi iyi mi
tam yüzde 60 değil 55-56 gibi bi artış olmuş ama sorun olmaz sanırım sonraki artış daha önemli oluyor galiba bu tarz durumlarda. Doktorunuz ne diyor ?Kızlar 9 ekim de hcg 546 idi bugün tekrar verdim 842 olmuş sizce yükselmesi iyi mi
Doktorum çok iyi dedi 5.gün embriyosu 5bb bi tanesi 3 AB bir tanesiydi çift embriyo transferi yapılmıştı 14.gün bugün 19 ekim de kese ve kalp atışı için çağırdıtam yüzde 60 değil 55-56 gibi bi artış olmuş ama sorun olmaz sanırım sonraki artış daha önemli oluyor galiba bu tarz durumlarda. Doktorunuz ne diyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?