- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.701
Aa evet kuru fasulye iyi ki hatırlattın ilk gebeligimde de denemiştim ama etkisi oldu mu hatırlayamadım. Deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederimBende de var o üşüme. Ama siz daha çok hissedersiniz yiyemediğiniz için bişey daha da çok üşürsünüz.
Sıcak su torbası karnınıza koymamak kaydıyla ayaklarınıza koyun baya faydası oluyor.
Normalde yola çıkarken kuru fasülye mi ne yutturuyorlar tutmasın diye acaba sizde de faydası olur mu midenin asit etkisini azaltır mı bi deneyin olmazsa.
Sadece dıydugumu soledim zaten arastırın dedim için demedim fikir sundum bişeyi arastırmadan yada doktora sormadan zaten içmemeliyiz bunun bilincindeyim dogrudur belki dediğiniz belkide doktor içebilirsiniz der bılmıyorum bende kontrolumde soracagımKekiğin normalde regl de felan söktürücü etkisi var. Dikkatli olun bence. Düşüğe Allah korusun sebebiyet vermesin. Kekik güçlü bir bitki. Mide bulantısı da keser kekik suyu mesela soğuk algınlığına felan çok iyi gelir şuanda ki mide bulantısını keseceğine de eminim ama içemiyorum ben.
Söktürücü etkisi var.
Rica ederimAa evet kuru fasulye iyi ki hatırlattın ilk gebeligimde de denemiştim ama etkisi oldu mu hatırlayamadım. Deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederim
Doktorunuz daha iyi bilir muhakkak imkaniniz varsa pazartesiye kadar izin alin kafaniz rahat olurArkadaşlar merhaba.Doktorum pazartesi günü kese etrafında kanama alanları var demişti.ara ara kasık ağrım oluyor.doktor işe gitmende bir sakınca yok dedi ama evde mi dinlensem daha iyi olur.çok hareketli değil çalıştığım yer ama korkuyorum çok.Pazartesi kontrolüm var hem kalp atışı dinlenecek inşallah sağlıcakla duyarız.ya da başına böyle bir şey gelen varsa neler tavsiye edersiniz
Yerime çalışma arkadaşı bulamadılar o yüzden geliyorum fazla hareket etmiyorum ama bilemedim.Kendimi kötü hissedersem gelmem dediğiniz gibi evde dinlenirim en güzeliDoktorunuz daha iyi bilir muhakkak imkaniniz varsa pazartesiye kadar izin alin kafaniz rahat olur
Özellikle bişey yapmıyorum canımm bende bazı günler yiyemiyorum bile midemin durumu çok belirsiz. Sende tedirgin olma ilk 3 ay bebek zaten anneden alıyor diye biliyorum. BiZaten hep bı vesvese tedırgınlık var, hepımızın Allah yardımcısı olsun, saglıkla gelıssınler saglıklı hayırlı evlat olsunlar.Amın.ben oyle guzel beslenebılen bırı de degılım, mıdem sıkıntılıdır genelde ne yesem agır gelır.ozellıkle coronadan sonra hersey degsık kokmaya basladı yumurtayı cok severdım yıyemıyorum mesela.bılmıyorum boyle bısey yasayan varmı.
Çok yakın arkadaşım bu şekilde bi durum yaşadı ilaçlarını kullandı işine devam etti bi sıkıntı olmadı şuan doğuracak neredeyse.Arkadaşlar merhaba.Doktorum pazartesi günü kese etrafında kanama alanları var demişti.ara ara kasık ağrım oluyor.doktor işe gitmende bir sakınca yok dedi ama evde mi dinlensem daha iyi olur.çok hareketli değil çalıştığım yer ama korkuyorum çok.Pazartesi kontrolüm var hem kalp atışı dinlenecek inşallah sağlıcakla duyarız.ya da başına böyle bir şey gelen varsa neler tavsiye edersiniz
Maşallah beta değerleriniz kaç çıkmıştıKızlar 25 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum bugün kese muaynesine gittim ikizmiş
Canım senin nasıl oldu tekrar gittin mi doktoraKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum benim transferim 1 eylül tarihinde oldu transfer tarihine göre 5-6haftalık olarak görünüyor ama programa göre 8 haftalık görünüyor ilk gittiğim doktor haftaya göre küçükler demişti cumartesi günü farklı bir doktora göründüm ve iki bebeğinde yolk sac beslenme keseleri oluşmuş ama kalp atışı yok boş gebelik direk kürtaj dedi tüp bebek doktorumla konuştum bu durumu anlattım neden tekrar çağırmadı dedi ve cuma günü tekrar başka bir doktora muayne olmamı istedi o gün resmen dünyam başıma yıkıldı çok üzüldüm çok ağladım ama okuduğum yorumlar yazılar yolk saç oluşmuşsa bebeğinde oluşacağı yönündeydi yolksac oluştuğunda boş gebelik sayılmıyormuş evet bebeğini kaybedip kürtaj olanda varmış yada 9.haftada kalp atışı duyanda hamişlerin ve hamiş adayların duasına talibim
Hayırlı olsun canim kaç haftalık dediKızlar 25 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum bugün kese muaynesine gittim ikizmiş
Ne olacak bu hallerimizKizlar merhaba bugün kontrole gittim doktorum kese var 10 sonra kalp atışı için gel dedi ama kese bosmu dolumu demedi 20 eylül 5 .gün embriyo transferi olmuştum benim gibi 20 eylül transfer olup kalp atışını duyan varmı birde kaç haftaligim sizce unuttum doktora sormayı
Canım şu siteye bilgileri girince hemen hemen yakın çıkarıyor https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/Kizlar merhaba bugün kontrole gittim doktorum kese var 10 sonra kalp atışı için gel dedi ama kese bosmu dolumu demedi 20 eylül 5 .gün embriyo transferi olmuştum benim gibi 20 eylül transfer olup kalp atışını duyan varmı birde kaç haftaligim sizce unuttum doktora sormayı
Vallah bende öyleyim hicbirsey soramadım şuan kafamda deli sorular acaba kese bosmuydu ama doktor çok sevindi hata arkada bir kese daha var belki oda gelişir dediNe olacak bu hallerimizbende 21 de transfer oldum kese gördüm boş mu dolu mu kimse bir şey söylemedi niye sormadım dedim kendime. 1 hfta sonra da tekrar cagrildim kalbe mi kese de bebek var mı neye bakılacak sormadim. Hafta konusunda da benim de hemşire son adet tarihi 4+5 birseyler dedi doktor 5+1 ikiside net bir şey diyemedi sadece kese boyutu söylediler. Haftaya net haftayı da belirleyebilirker sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?