2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aa evet kuru fasulye iyi ki hatırlattın ilk gebeligimde de denemiştim ama etkisi oldu mu hatırlayamadım. Deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederim

Sadece dıydugumu soledim zaten arastırın dedim için demedim fikir sundum bişeyi arastırmadan yada doktora sormadan zaten içmemeliyiz bunun bilincindeyim dogrudur belki dediğiniz belkide doktor içebilirsiniz der bılmıyorum bende kontrolumde soracagım

Kızlar beslenme olarak ılk uc ay onemli mi? Doktorum cok farketmez ılk haftalar dedi ama, siz nasıl beslenıyorsunux ozel aldıgınız ekledıgınız gıdalar vs vıtamınler varmı? Folık asıt harıcı.

Zaten hep bı vesvese tedırgınlık var, hepımızın Allah yardımcısı olsun, saglıkla gelıssınler saglıklı hayırlı evlat olsunlar.Amın.ben oyle guzel beslenebılen bırı de degılım, mıdem sıkıntılıdır genelde ne yesem agır gelır.ozellıkle coronadan sonra hersey degsık kokmaya basladı yumurtayı cok severdım yıyemıyorum mesela.bılmıyorum boyle bısey yasayan varmı.

Arkadaşlar merhaba.Doktorum pazartesi günü kese etrafında kanama alanları var demişti.ara ara kasık ağrım oluyor.doktor işe gitmende bir sakınca yok dedi ama evde mi dinlensem daha iyi olur.çok hareketli değil çalıştığım yer ama korkuyorum çok.Pazartesi kontrolüm var hem kalp atışı dinlenecek inşallah sağlıcakla duyarız.ya da başına böyle bir şey gelen varsa neler tavsiye edersiniz

Doktorunuz daha iyi bilir muhakkak imkaniniz varsa pazartesiye kadar izin alin kafaniz rahat olur

Özellikle bişey yapmıyorum canımm bende bazı günler yiyemiyorum bile midemin durumu çok belirsiz. Sende tedirgin olma ilk 3 ay bebek zaten anneden alıyor diye biliyorum. Bi
Şekilde beslenir zaten. Sadece suyuna dikkat et ben artık ondan bile iğrenmeye başladım. Ama en az 2 litre ki
Aslında 3-3.5 diyorlar nasıl içilir o kadar su bilemiyorum. Rabbim bi şekilde yardım eder Allah’ın izniyle Allah’a emanet bebişlerimiz .

Çok yakın arkadaşım bu şekilde bi durum yaşadı ilaçlarını kullandı işine devam etti bi sıkıntı olmadı şuan doğuracak neredeyse. ama tabi en önemlisi Doktorun ne dediği bi de sanırım suyu çok için demişlerdi ona da. Siz nasıl rahat edecekseniz o şekilde davranın doktorunuza tekrar danışıp içiniz rahat etmesi için.

Selamm benim sürekli midem ekşiyor, yaniyor sizde de oluyor mu?
İlaçlardan mi acaba günde 5 ilaç 1 vitamin 2 iğne 6 tane de fitil kullanıyorum

Selam kızlar ay bende de hiç mide bulantısı yok daha sizde nezman başladı . Bende bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım hala kahverengi akıntı ve ara ara kanama devam ediyor malesef bende o konudan artık tedirgin oluyorm . Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır . Doktorum ay sonu iğnelerimi bıraktıyor benim .

Kizlar merhaba bugün kontrole gittim doktorum kese var 10 sonra kalp atışı için gel dedi ama kese bosmu dolumu demedi 20 eylül 5 .gün embriyo transferi olmuştum benim gibi 20 eylül transfer olup kalp atışını duyan varmı birde kaç haftaligim sizce unuttum doktora sormayı

Canım senin nasıl oldu tekrar gittin mi doktora

Ne olacak bu hallerimiz bende 21 de transfer oldum kese gördüm boş mu dolu mu kimse bir şey söylemedi niye sormadım dedim kendime. 1 hfta sonra da tekrar cagrildim kalbe mi kese de bebek var mı neye bakılacak sormadim. Hafta konusunda da benim de hemşire son adet tarihi 4+5 birseyler dedi doktor 5+1 ikiside net bir şey diyemedi sadece kese boyutu söylediler. Haftaya net haftayı da belirleyebilirker sanırım

Vallah bende öyleyim hicbirsey soramadım şuan kafamda deli sorular acaba kese bosmuydu ama doktor çok sevindi hata arkada bir kese daha var belki oda gelişir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…