• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Tekrardan selamlar kızlar. Benim kan testim ne yazık ki negatif. Üçüncü denememdi ve ilk defa her şey bu kadar düzgün gitmişti çok umutluydum o yüzden üzgünüm. Bu kadar yüksek ihtimal de bile olmamasının tek bir sebebi var Allah'ın nasip etmemesi. İnanan bir insanım o yüzden asla isyan etmeyip mücadeleme devam edeceğim. Pozitif sonuç alan herkes umarım sağlıkla evlatlarına kavuşur. Negatif olanlara ise dua etmeye devam edeceğim. Biz de bir gün buraya pozitif test atacağız inanıyorum, savaşmaya devam kızlar. Rabbim iyi ki uğraşmışım her zerresine değmiş diyebileceğimiz kadar hayırlı evlatlar nasip etsin bize🤲🏻 Hayırlı haberlerle görüşmek üzere❤️

Tekrardan selamlar kızlar. Benim kan testim ne yazık ki negatif. Üçüncü denememdi ve ilk defa her şey bu kadar düzgün gitmişti çok umutluydum o yüzden üzgünüm. Bu kadar yüksek ihtimal de bile olmamasının tek bir sebebi var Allah'ın nasip etmemesi. İnanan bir insanım o yüzden asla isyan etmeyip mücadeleme devam edeceğim. Pozitif sonuç alan herkes umarım sağlıkla evlatlarına kavuşur. Negatif olanlara ise dua etmeye devam edeceğim. Biz de bir gün buraya pozitif test atacağız inanıyorum, savaşmaya devam kızlar. Rabbim iyi ki uğraşmışım her zerresine değmiş diyebileceğimiz kadar hayırlı evlatlar nasip etsin bize🤲🏻 Hayırlı haberlerle görüşmek üzere❤️
canım Vardır elbet bir vakti.. olmuyorsa da vardır bir hayır. Elden bir şey gelmiyor ne yazık ki üzülüyoruz ama . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Allahım inşallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Benimde negatif ilk denememdi birazdan doktora gidecegim erken yaptim testi yani aslında 12.gündü ama 9.gün yaptim olsa zaten çıkardı. Gücüm yettiğince yeniden deneyeceğim nasip olmuyorsa Rabbim guzellestiriyordur🙏❣️

Allah yardımcınız olsun.Allah var gam yok vakti zamanı gelince kucağınıza ve kucağımıza alacağız bebişleri bol bol dua edelim

Kızlar ben de prolutex kullanıyorum göbekten günde iki kez . Evet pahalı ama gerçekten çok rahat ettim .hem kendim yapabiliyorum hem de ağrı olmuyor şükür . Önceki tedavide Progestan kullanmıştım kalçadan gerçekten zorlamıştı hem sürekli dışarı iğneye gitmek hem de ağrısı. Fitil de vermedi bana bu kez. Estrofem , folik asit ve duphaston var ek olarak sadece
ben de aldım bugun göbekten olanı kıydım paraya 😂😂😂 doktora da sordum taze transfer oldugu ıcın 12.haftaya kadar gerek yok 8de falan bırakabılırz dedı şimdilık on gun de gobekten yapacagım bakalm snra nokacak ;)

Kizlar beta değeri gebelik haftasını mi gösteriyor birsey anlamadım belaya göre mi son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi

Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum😔
Çok üzüldüm inşallah daha güzeli seninle olsun bir sonraki sefere pozitiflerle sağlıkla kavuşacagına eminim hissettim🤗 benim geçirdiğim kimyasalda çok yoğun bir kanama olmamıştı ağrı çok olmuştu oda bir gün sürdü günde iki ped değiştircek kadar olmuştu. İnşallah seninde en az kanama ve ağrıyla geçer sürecin🙏🏻

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül🙁
@Zeynep8793301 Eylül:anneadayı:🧿
@Pharmgirl12 Eylül☹️
M moral arayan 3415 Eylül:anneadayı: 🧿
ayse vera ayse vera 348 Eylül:anneadayı: 🧿
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:anneadayı: 🧿
@dorcha1338 Eylül:anneadayı: 🧿
@sedakaraaslan291 Eylül:anneadayı: 🧿
@busra262266 Eylül☹️
@jojumis33Ertelendi:dua:
@elifizm2514 Eylül☹️
@irem82irem4114 Eylül☹️
@Papatyammkuzumm4116 Eylül☹️
ebrar0635 ebrar0635 281 Eylül:anneadayı:🧿
@mirayyy122825 Ağustos🙁
@karamel Latte2616 Eylül☹️
@izmrgl3318 Eylül☹️
@Sibelll374 Eylül:anneadayı:🧿
@yumukgulsah292 Eylül:anneadayı: 🧿
@aysimam1993294 Eylül☹️
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 324 Eylül☹️
@Macengcans2822Eylül:anneadayı: 🧿
@zaraam397 Eylül☹️
@Yasbel319 Eylül☹️
@Senosunuzzzz246 Eylül:anneadayı:🧿
@neolurneolmaz335 Eylül:anneadayı:🧿
@tupbebekseruvenim7 Eylül☹️
@kafadadelisorular381 Eylül☹️
@ggllssrrnn301 Eylül☹️
@complex361 Eylül:anneadayı: 🧿
@geceyagmuru2611 Eylül☹️
@Yardmlslm16257 Eylül:anneadayı:🧿
@melikekoz276 Eylül☹️
@albatros23459 Eylül☹️
@Themiscan2928 Eylül:anneadayı: 🧿
@Melegim3275 Eylül:anneadayı: 🧿
@ay1515427 Eylül☹️
@lunalucy398 Eylül:anneadayı:🧿
@enerrciiii307 Eylül☹️
@ilyada353711 Eylül:anneadayı: 🧿
@Evrimdisi278 Eylül:anneadayı: 🧿
@zeus93331 Eylül:anneadayı: 🧿
@husna162820 Eylül:anneadayı: 🧿
@FLZGUL314 Eylül☹️
@avokadokadin3321 Eylül☹️
@Allah de4521 Eylül☹️
@Havva Aras3721 Eylül:anneadayı: 🧿
@Kaderella33Ertelendi:dua:
@emreko3223 Eylül:dua:
@mia20232715 Eylül:anneadayı:🧿
@funda44233315 Eylül☹️
@hafsaesma352 Eylül:anneadayı: 🧿
@Oyzg96277 Eylül:anneadayı: 🧿
Zeynep3545 Zeynep3545 3813 Eylül:anneadayı: 🧿
@Balgozlu553618 Eylül:anneadayı: 🧿
@yasayipgorelim3419 Eylül:dua:
@nurbanusultn3320 Eylül:anneadayı: 🧿
@zekkess3623 Eylül:dua:
@nlybrk3926 Eylül:dua:
@dogam65032830 Eylül:dua:
@yesimkenan4023 Eylül:anneadayı: 🧿
piner piner 4123 Eylül:anneadayı: 🧿
perikiz35 perikiz35 3230 Eylül:dua:
@beren_naz3826 Eylül:anneadayı: 🧿
@hasretim213520 Eylül:anneadayı: 🧿
Saol ama sevinemiyorum işte bu lekelenme normal mi bilmiyorum :)
Kaçıncı gündesin?

Kizlar beta değeri gebelik haftasını mi gösteriyor birsey anlamadım belaya göre mi son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi
Doktorunuz belirleyemedi mi ? Betaya göre bakmadı benim doktorum.
Ultrason cıhazina bir tarih girdiler muayene öncesi bence o bizim de geçen bir site paylaşmıştı arkadaş orda ki gibi kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve tarihi yazıp ona göre bi hafta çıkıyor doktor ona göre kontrol etti sanırım.
Şu sitedeki gibi
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/

Doktorunuz belirleyemedi mi ? Betaya göre bakmadı benim doktorum.
Ultrason cıhazina bir tarih girdiler muayene öncesi bence o bizim de geçen bir site paylaşmıştı arkadaş orda ki gibi kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve tarihi yazıp ona göre bi hafta çıkıyor doktor ona göre kontrol etti sanırım.
Şu sitedeki gibi
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/
Şimdiki transferime göre hesaplama yapayım dedim gönderdiğin linkten nasıl duyulandım. 3hafta+4 gün gebesiniz diye ekrana patladı heyecanlandım inşallah gerçek oluuurr🙏🙏🙏

Çok üzüldüm inşallah daha güzeli seninle olsun bir sonraki sefere pozitiflerle sağlıkla kavuşacagına eminim hissettim🤗 benim geçirdiğim kimyasalda çok yoğun bir kanama olmamıştı ağrı çok olmuştu oda bir gün sürdü günde iki ped değiştircek kadar olmuştu. İnşallah seninde en az kanama ve ağrıyla geçer sürecin🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Size de sağlık mutluluk diliyorum.

Back