• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Doktorunuz belirleyemedi mi ? Betaya göre bakmadı benim doktorum.
Ultrason cıhazina bir tarih girdiler muayene öncesi bence o bizim de geçen bir site paylaşmıştı arkadaş orda ki gibi kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve tarihi yazıp ona göre bi hafta çıkıyor doktor ona göre kontrol etti sanırım.
Şu sitedeki gibi
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/
Evet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecem

Kızlar doktor keseyi gördü haftaya kalp atışı için gelin bakalım dedi ama ben sormadım kesede bebek var mı diye fln zaten kese var diyince aglamaktan ne dediğini bile algilayamadim:( kese var haftaya gel dedi ya bebekte vardır demi

Evet sizin daha önce paylaşmış olduğunuz bu linkten baktım 5 hafta 3 gun ama hemşire adete baktı 4+5 dedi bi karışıklık oldu kese boyutu ölçtuler mm söylediler. Haftaya kalp için gelin dediler. Ama anlamadım. Birde kese gördüler ben hala beta derdindeydim beta artık gerekli değil bizim için dediler. Tup bbk doktoruma gidemedim ona haftaya gidecem
Bir tane mi kese görüldü bence betayı dert etme kese göründükten sonra kendi doktorun tam zamanını söyler

Ne kadar güzel ikizler geliyooo hiç takma ikizler de genel de biri diğerinden geri de oluyormuş ilerlemesi
İnşallah Allhim ol demiştir hayırla sağlıkla kucaklarimiza alalım bugünleri gösterene şükür. Dileğim isteyen bütün herkese tez zamanda versin imkan kılsın kolaylastrsin . Dikkat etmem gerekiyormuş yat 1 hafta 10 gün çok dikkat et 2 tane sağlam tutunsunlar dedi. Allahim gün nasıl geçecekse.

İnşallah Allhim ol demiştir hayırla sağlıkla kucaklarimiza alalım bugünleri gösterene şükür. Dileğim isteyen bütün herkese tez zamanda versin imkan kılsın kolaylastrsin . Dikkat etmem gerekiyormuş yat 1 hafta 10 gün çok dikkat et 2 tane sağlam tutunsunlar dedi. Allahim gün nasıl geçecekse.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun bende yatıyorum dün ki lekeden sonra gerçekten gün geçmiyor

Beta değerleriniz kaçti sizin ?

Kızlar doktor keseyi gördü haftaya kalp atışı için gelin bakalım dedi ama ben sormadım kesede bebek var mı diye fln zaten kese var diyince aglamaktan ne dediğini bile algilayamadim:KK43: kese var haftaya gel dedi ya bebekte vardır demi
Bi terslik olsa söylerlerdi canım rahat olmaya çalış biraz.
Beta artık bi yerden sonra anlamsız gibi oluyor. Önemli olan kese ve kalp korkma inşallah sende hayırlısıyla duyarsın. Sen tüp bebek doktorunu baz al bh hafta konusunda da diğerleri şaşırabilir

Bi terslik olsa söylerlerdi canım rahat olmaya çalış biraz.
Beta artık bi yerden sonra anlamsız gibi oluyor. Önemli olan kese ve kalp korkma inşallah sende hayırlısıyla duyarsın. Sen tüp bebek doktorunu baz al bh hafta konusunda da diğerleri şaşırabilir
Teşekkür ederim. :) haftaya inşallah kalpleri de duymak nasip olur

3. Tup bebek denemem oldu 30 Eylül de, iki embriyo transferi oldu bugun sonuc 1.23 yani negatif.. adenomiyozisim var diye rahim dinlendirme yaptık bende yine de olmadi, çok üzgünüm ama benden sonrakiler icin fikir olsun diye yazıyorum sebepsiz infertilite deniyorsa lutfen adenomiyozis var mi diye özellikle sorun. Zaten psikolojik ve maddi olarak zor surec bi de bunu atlayıp surecin uzamasi ve olumsuz sonuc almaktansa bastan temkinli olmak daha iyi olur.. herkese kolay gelsin

tam yüzde 60 değil 55-56 gibi bi artış olmuş ama sorun olmaz sanırım sonraki artış daha önemli oluyor galiba bu tarz durumlarda. Doktorunuz ne diyor ?
Doktorum çok iyi dedi 5.gün embriyosu 5bb bi tanesi 3 AB bir tanesiydi çift embriyo transferi yapılmıştı 14.gün bugün 19 ekim de kese ve kalp atışı için çağırdı

Ya kızlar çok kötüyüm midem 7/24 bulanıyor hiç bisi iyi gelmiyor. Sadece yatıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Back