• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Maşallah beta değerleriniz kaç çıkmıştı
10. Gün 380 12. Gün 682 14. Gün 1251 16. Gün dün 2484 idi beklemiyordum aslında değerlerden hatta tam iki katı artış olmuyor diye üzülmüştüm ama doktorum artışın çok iyi olduğunu ikiz gebeliğinde betayla alakası olmadığını söyledi

Selam kızlar ay bende de hiç mide bulantısı yok daha sizde nezman başladı . Bende bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım 🤣 hala kahverengi akıntı ve ara ara kanama devam ediyor malesef bende o konudan artık tedirgin oluyorm . Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır . Doktorum ay sonu iğnelerimi bıraktıyor benim .
Migde bulantisi bendede yok cok sükür cok rahat geciyorum 9.cu haftamdayim ama koku hassasiyetim özellikle firina bi yemek sürüldügünde asla duramiyorum cok kötü oluyorum kusma vs yok tabi de beni etliliyo baya ama firin kullanilmadiginda mükemmelim diebilirim😂yani tek sende bi sikinti yokmus canim benim

Özellikle bişey yapmıyorum canımm bende bazı günler yiyemiyorum bile midemin durumu çok belirsiz. Sende tedirgin olma ilk 3 ay bebek zaten anneden alıyor diye biliyorum. Bi
Şekilde beslenir zaten. Sadece suyuna dikkat et ben artık ondan bile iğrenmeye başladım. Ama en az 2 litre ki
Aslında 3-3.5 diyorlar nasıl içilir o kadar su bilemiyorum. Rabbim bi şekilde yardım eder Allah’ın izniyle Allah’a emanet bebişlerimiz . 🙏🏻
Aminn canım benım🙏🏻 dedigin gıbı ıcmeye calısmalıyız. Sen de namaz kılıyordun dıye hatırlıyorum canım ben hala oturarak kılıyorum doktotuma da sormadın aklıma gelmedı ama sen nasıl yapıyorsun

Arkadaşlar merhaba.Doktorum pazartesi günü kese etrafında kanama alanları var demişti.ara ara kasık ağrım oluyor.doktor işe gitmende bir sakınca yok dedi ama evde mi dinlensem daha iyi olur.çok hareketli değil çalıştığım yer ama korkuyorum çok.Pazartesi kontrolüm var hem kalp atışı dinlenecek inşallah sağlıcakla duyarız.ya da başına böyle bir şey gelen varsa neler tavsiye edersiniz
Ben de aynı sorunu yaşadım kanama var dedi progestan fitil iğneyi bıraktırdı prolutex kullanıyorum sabah akşam birde Duphaston. Genelde uzanıyorum ihtiyaç halindr kalkıyorum birde şimdi grip oldum parol içebilirsin dedi bağışıklıklığımız çok düşük bol bol c vitamini kullanın kızlar sıvı

10. Gün 380 12. Gün 682 14. Gün 1251 16. Gün dün 2484 idi beklemiyordum aslında değerlerden hatta tam iki katı artış olmuyor diye üzülmüştüm ama doktorum artışın çok iyi olduğunu ikiz gebeliğinde betayla alakası olmadığını söyledi
Benim de 14. Günüm bugün 1611 çıktı 11 gün 364 Tü çift embriyo transferi Salı günü kese görmeye gelebilirsin dedi doktor daha kan istemedi

Selam kızlar ay bende de hiç mide bulantısı yok daha sizde nezman başladı . Bende bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım 🤣 hala kahverengi akıntı ve ara ara kanama devam ediyor malesef bende o konudan artık tedirgin oluyorm . Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır . Doktorum ay sonu iğnelerimi bıraktıyor benim .
bende de yok bende korkuyorum

Aminn canım benım🙏🏻 dedigin gıbı ıcmeye calısmalıyız. Sen de namaz kılıyordun dıye hatırlıyorum canım ben hala oturarak kılıyorum doktotuma da sormadın aklıma gelmedı ama sen nasıl yapıyorsun
Ben de oturarak devam ediyorum. Aslında bence sorun olmaz gibi ama sürekli anlık iniş kalkış belki sorun olur diye şimdilik bu şekilde devam edeyim dedim 3 aya kadar böyle devam ederim sanırım doktora bende sormadım aklıma gelmedi 🤭

Vallah bende öyleyim hicbirsey soramadım şuan kafamda deli sorular acaba kese bosmuydu ama doktor çok sevindi hata arkada bir kese daha var belki oda gelişir dedi
Kese sanırım bebek olacağına işaret sonuçta artan Bi beta da var kimyasal gebelik de değil. Doludur keseler ferah tut içini. :) bende sürekli düşündükçe arastirdikca işler pislesiyor:)

Bir de ben 9. gün demişim ama yanlış olmuş 7. gün değeri o , benim artışlarım tam iki kat bile olmadı. Gerçi üç kere test yaptırdım ama üçü de farklı hastanelerde yapıldı belki ondan da olabilir.
7. Gün 97.55 9. Gün 186.47 11. Gün 366.1

Bu arada ben bugün gittim 5+2 olanlar var mı doktor icerden kanama yapmış dedi çok korktum olur dedi yerleşme kanamasından ama ben çok endiselendim alttan bir lekelenmem yok çok şükür ara ara kasık ağrılarım oluyor onun dışında bisey hissetmiyorum normal mi keseyi gördük ama kıpırtı yoktu bisey de demedi doktor haftaya kalp atışı duyarız dedi bir tek ona sevindim inşallah yarabbim eli yüreğinde hasretle bekleyenlere sen selamet ver aminn🤲💖

Back