2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar 11 gün değerim 364 çıktı çift embriyo düşük mü değer
benim 11. gün 366 ydı çift transfer , iki kese de göründü. hcg değeriyle ya da artışıyla anlaşılmıyor, 9. gün 97,55 le öğrenmiştim teki tuttu diye düşündüm hatta iki keseyi de görünce şok geçirdim.

Ay hadi inşallah perşembe günü ki artış önemli eğer iki katı olursa pazartesi keseyi görebilir miyim acaba

Ay hadi inşallah perşembe günü ki artış önemli eğer iki katı olursa pazartesi keseyi görebilir miyim acaba
benden sadece 11. gün test istediler ben 4. gün kaset testte pozitif görünce dayanamayıp yaptırmıştım hatta doktora yazdığımda tebrik ederiz ama bizim için bir önemi yok demişlerdi. bir daha da tekrarlatmadılar. 29.09 (11.gün) sonucumu öğrendim 6.10 da keseleri gördüm 16.10 da da kalp ve testler için çağırdı.

Kızlar 11. Gün değerim 740 çıktı
9. Gün 245 çıkmıştı
Ancak progesteronum düşük. Transfer sonrası progesteron değeri bakılan var mı aranızda ?
Size dışardan doktorunuz progestan iğne vermiş miydi transfer sürecinizde. Ben mesela sürekli iğne kullanıyorum transfer sürecinde ondan bakmıyorlardır zaten yüksektir diye. Size ek takviye verilmediyse baktırmış olabilirler mi ? Bu arada çook sevindim güzel ilerleyecek inanıyorum Allah kucağınıza almayı da nasip etsin

Kızlar merhaba, 4 ekimde transfer oldum elimde gebelik testi kalmamış. Kimisi ovulasyon testiyle öğrenmiş sizce yapsam çıkar mı ? Ovulasyon testiyle aranızda öğrenen var mıdır ?

Bi hafta sonra keseye çağırdılar o zaman benim doktoruma gidemem başka doktora gitmem lazım ona göre randevu alayım

Kızlar merhaba, 4 ekimde transfer oldum elimde gebelik testi kalmamış. Kimisi ovulasyon testiyle öğrenmiş sizce yapsam çıkar mı ? Ovulasyon testiyle aranızda öğrenen var mıdır ?
Ben yapmıştım buraya da sonucumu atmıştım böyle görmüştüm pozitif inşallah benimki

Eklentiler

• IMG_1565.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 48
Evet prolutex iğne kullanıyorum doktor aynen devam et dedi. Progesteron değerim sınırdaymış ama dondurulmuş transferde böyle olabilir dedi çok takılmadı benim kadar

Geçen sefer (düşükle sonuçlanan) 18 di doktorum 20nin üzerine çıkaralım diye iğneyi ikiye çıkardı. Bu transferde 11.7 yi görünce yine olmadı diye üzüle üzüle gittim baktım doktorum hiç bir şey demiyor hocam progresteronum düşük dimi dedim dondurulmuştu böyle olur çok takılma sen ilaçlarını saati saatine kullan değerlerin güzel dedi.
16 Ekim pazartesi kese görmeye gidiyoruz inşallah

Ben iğne de kullanmıyorum sadece vajinal fitil progesteron ay inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz diken üstünde hissediyor insan kendini ;( o yolunda mı bu oldu mu derken

Aynen doğru söylüyorsun ya gördüğüm kadarıyla kimseye bakılmamış neredeyse. her şey olacağına varır artık onu düşün bunu düşün kafayı yicem az kaldı
Ben iğne de kullanmıyorum sadece vajinal fitil progesteron ay inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz diken üstünde hissediyor insan kendini ;( o yolunda mı bu oldu mu derken

Doktorum yazmış gayet iyi diye.
Pazartesi ultrasona gircem
İnşallah keseyi ve bebeği görürüz
Kalp atışını da duyarız inşallah
1 hafta nasıl geçecek
Karnım agriyor regl olacak gibi

Dedim ben sana korkma diye çarşamba günü güzel sonuc alacaksin

Doktorum yazmış gayet iyi diye.
Pazartesi ultrasona gircem
İnşallah keseyi ve bebeği görürüz
Kalp atışını da duyarız inşallah
1 hafta nasıl geçecek
Karnım agriyor regl olacak gibi
Süper kalp atışını da duyacaksin Allahin izniyle darısı bana inşallah yarin belki erken gebelik testi yaparim cesaret edebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…