2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aynen doğru söylüyorsun ya gördüğüm kadarıyla kimseye bakılmamış neredeyse. her şey olacağına varır artık onu düşün bunu düşün kafayı yicem az kaldı

Diğer gebeliginde zaten yuksekmis düşüşle sonuçlanmış. Bu gebelikte değer daha dusuk ama hersey yolunda bende yarın doktoruma mesaj atayım 11.20 sınır görünüyor zaten neden duruma el atmıyorsunuz diim

kızlar progestanın hangı tarzını kullanıyorsunuz ? 6 hafta oldu baslayalı birkaç kez de yanlış vurdular sanırım bacagım şiş, uyuşuk.Kalçam hep mor, süreklı sızlıor.bugun gobekten olanı sordum 7ampul 550 lira.onu alacaktım kıyıp ama toplam 175 ml.ben gunde 100 ml vuruluyorum.Velhasıl zaten cok pahalyms.vajınal tabletkullananlar memnun musunz devlet onu öduyor sanırım.Kaldı 6 haftamız 3 ay vurulacakmz

Ödeme şu şekilde yalnızca 1 kutu alabiliyorsun sonra eczane elinde olduğunu söylüyor ve 250 gibi fiyata alıp kullanıyorsun. Açıkça banada iğnesini versin isterdim daha etkili olacağını düşündüğüm için. Fitil olduğu gibi geliyor Bi müddet sora kokuda yapiyor

Benim 1. Ve 2. Tüp bebek denemem de hem iğnesini hem fitilini kullanmıştım simdi sadece fitilini kullanıyorum ve pozitif

Kızlar merhabalar bende bugün keseyi görmeye gittim kalp atışı keseyi gördüm çok şükür. Ama etrafında kanama var dedi birde 1 hafta geriden geliyormuş bir hafta sonra tekrar gidicem çok üzgünüm
Çok şükür Allahn izniyle birsey olmaz . Hiç korkma dua et bol bol darısı benm başıma 10 gün sonra bende gidecegim kalp atısına

Evet doktorumda bakarken çok bakmamamız gerekiyor zararlı epey dedi ama yinede atışa bakmak için baktı endişelendim bende

InsAllah kızlar Rabbıme emanet, ben de hep gorurum ama dınlememıstım o doktoru, her doktorun bakıs acısı farklı sanırım.

Çok şükür Allahn izniyle birsey olmaz . Hiç korkma dua et bol bol darısı benm başıma 10 gün sonra bende gidecegim kalp atısına
Progestan bıraktırdı. Prolutex günde bir defaydı sabah akşam olucam Duphaston estrofem devam edicem çok üzüldüm umarım benimle kalır şuan tek isteğim bu rabbim yardımcımız olsun uzan diyor sadece bende ayaklarımı diktim uzanıyorum bir hafta kalkmak artık ihtiyaç halinde sadece

Kızlar sağ kasığım felaket ağrıyor kahve rengi lekelenmem var adet öncesi lekelenme gibi diğer hamileliğim de hiç lekelenme yaşamadım düşükle sonuçlandı

Testlere çok güvenme ben kaç gündür silik çıktı diye burda neler yaşadım kimyasal mı düşük mü diye bi testte var çıktı başka testte yok bugün kan da var olduğunu öğrendim
Bugune kadar cok iyi dayandim ama negatif görmeye o kadar alıştım ki korkuyorum test yapmaya persembe test günüm inşallah pozitiftir. Rabbim sizinde kucağınıza almayi nasip etsin bebisinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…