- 17 Nisan 2016
- 1.579
- 950
- 123
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.541
Aynen doğru söylüyorsun ya gördüğüm kadarıyla kimseye bakılmamış neredeyse. her şey olacağına varır artık onu düşün bunu düşün kafayı yicem az kaldı
kızlar progestanın hangı tarzını kullanıyorsunuz ? 6 hafta oldu baslayalı birkaç kez de yanlış vurdular sanırım bacagım şiş, uyuşuk.Kalçam hep mor, süreklı sızlıor.bugun gobekten olanı sordum 7ampul 550 lira.onu alacaktım kıyıp ama toplam 175 ml.ben gunde 100 ml vuruluyorum.Velhasıl zaten cok pahalyms.vajınal tabletkullananlar memnun musunz devlet onu öduyor sanırım.Kaldı 6 haftamız 3 ay vurulacakmz
Benim 1. Ve 2. Tüp bebek denemem de hem iğnesini hem fitilini kullanmıştım simdi sadece fitilini kullanıyorum ve pozitifkızlar progestanın hangı tarzını kullanıyorsunuz ? 6 hafta oldu baslayalı birkaç kez de yanlış vurdular sanırım bacagım şiş, uyuşuk.Kalçam hep mor, süreklı sızlıor.bugun gobekten olanı sordum 7ampul 550 lira.onu alacaktım kıyıp ama toplam 175 ml.ben gunde 100 ml vuruluyorum.Velhasıl zaten cok pahalyms.vajınal tabletkullananlar memnun musunz devlet onu öduyor sanırım.Kaldı 6 haftamız 3 ay vurulacakmz
Kesinlikle satten farkederİnşallah canım.
Hemşire de. Cevap vermedi
Cumartesi 12.30 a doğru kan vermiştim bugün saat 10 da verdim saatten de farkeder mi acaba aynı yerde verdim kani
Merhaba, kan değerleriniz nasıl dı?Bölünmüş olabilir tek yumurta ikizi olarak
Kizlar sizin kullandığınız testler nelerdi hangisi doğru sonuc veriyorKizlar hangi gebelik testi daha hassas daha net sonuç verir
Ben after 10 kullandım menmunum. Ama herkes predictor tavsiye ediyor ben eczanmden bulamadım.Kizlar sizin kullandığınız testler nelerdi hangisi doğru sonuc veriyor
Ben de heal point diye bir marka kullandım doğru sonuç verdiKizlar sizin kullandığınız testler nelerdi hangisi doğru sonuc veriyor
Çok şükür Allahn izniyle birsey olmaz . Hiç korkma dua et bol bol darısı benm başıma 10 gün sonra bende gidecegim kalp atısınaKızlar merhabalar bende bugün keseyi görmeye gittim kalp atışı keseyi gördüm çok şükür. Ama etrafında kanama var dedi birde 1 hafta geriden geliyormuş bir hafta sonra tekrar gidicem çok üzgünüm
Evet doktorumda bakarken çok bakmamamız gerekiyor zararlı epey dedi ama yinede atışa bakmak için baktı endişelendim bende
InsAllah kızlar Rabbıme emanet, ben de hep gorurum ama dınlememıstım o doktoru, her doktorun bakıs acısı farklı sanırım.Bende buna benzer bişey okumuştum attığını görüp dinletmiyormjş doktorlar ama benim doktorum baya dinletti. Doopler dediği bize bakılan şekli muhtemelen işte.
bişey olmaz Allah’ın izniyle. Çok sıkıntı olsa yapmazlardı zaten.
Progestan bıraktırdı. Prolutex günde bir defaydı sabah akşam olucam Duphaston estrofem devam edicem çok üzüldüm umarım benimle kalır şuan tek isteğim bu rabbim yardımcımız olsun uzan diyor sadece bende ayaklarımı diktim uzanıyorum bir hafta kalkmak artık ihtiyaç halinde sadeceÇok şükür Allahn izniyle birsey olmaz . Hiç korkma dua et bol bol darısı benm başıma 10 gün sonra bende gidecegim kalp atısına
Testlere çok güvenme ben kaç gündür silik çıktı diye burda neler yaşadım kimyasal mı düşük mü diye bi testte var çıktı başka testte yok bugün kan da var olduğunu öğrendimAnladim teşekkür ederim kizlar comfort almis eşim bakalim artik ne cikacak sonuc
Bugune kadar cok iyi dayandim ama negatif görmeye o kadar alıştım ki korkuyorum test yapmaya persembe test günüm inşallah pozitiftir. Rabbim sizinde kucağınıza almayi nasip etsin bebisiniziTestlere çok güvenme ben kaç gündür silik çıktı diye burda neler yaşadım kimyasal mı düşük mü diye bi testte var çıktı başka testte yok bugün kan da var olduğunu öğrendim
Sizin sonucunuz kac çıkmıştı belki yerleşme kanamasidirKızlar sağ kasığım felaket ağrıyor kahve rengi lekelenmem var adet öncesi lekelenme gibi diğer hamileliğim de hiç lekelenme yaşamadım düşükle sonuçlandı
364 11 günüm bugün bende negatif görücem diye bekliyordum üçüncü denemem hala da pozitif gibi gelmiyor artışın güzel olması lazım keseyi görmek lazım en ufak lekelenme de bile korkuyorum işteSizin sonucunuz kac çıkmıştı belki yerleşme kanamasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?