2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah canım.
Hemşire de. Cevap vermedi
Cumartesi 12.30 a doğru kan vermiştim bugün saat 10 da verdim saatten de farkeder mi acaba aynı yerde verdim kani
Bence saat farketmez ama ufak bir artış değil bence katlanarak artacak sadece stres yapmamaya çalış. Benimde hafif hafif sancim başladı bugün zaten kendimde belirti falan aramiyorum belirtide yok zaten bakalim yarin 10.günüm idrar testi yapicam önce sonrada kan veririm inşallah pozitiftir adetim gelmez

Kullanılan ilaçlar adet olmanı sağlamaz enişe etme uzan dinlen

Kızlar bugun doktor ayse dumanın bır vıdeosunu ızledım kalp atısıyla ılgılı, doppler dıye bı aletle dınlemeyı 3 ay tavsıye etmedıgını sadece hareketı gormenın yeterlı oldugunu soyledı acıkcası pek bı bılgım yok oyuzden tam olarak ne demek ıstedıgını anlamadım, bu konuda bılgısı olanlar paylasabılırmı

Evet doktorumda bakarken çok bakmamamız gerekiyor zararlı epey dedi ama yinede atışa bakmak için baktı endişelendim bende

Hemşire okudu cevap vermedi.
Aradim hocadan cevap gelmemiş de ondan yazamamış.
Korkmayın dedi illa 2 katı artış gerekmez dedi.Sonucta artmış değer dedi.
Çarşamba tekrar kan verin dedi.
Hocaya da yazmistim görünce cevap verir inş beklemek ne zor ya

Kızlar bir şey soracagım 6+2 haftalık olunca 7 haftalık mı deniliyor

Korkmayın normal gebeliklerde felan oluyor iğne ile toparlanıyor.

Bende buna benzer bişey okumuştum attığını görüp dinletmiyormjş doktorlar ama benim doktorum baya dinletti. Doopler dediği bize bakılan şekli muhtemelen işte.
bişey olmaz Allah’ın izniyle. Çok sıkıntı olsa yapmazlardı zaten.

Kızlar 11. Gün değerim 740 çıktı
9. Gün 245 çıkmıştı
Ancak progesteronum düşük. Transfer sonrası progesteron değeri bakılan var mı aranızda ?

Dedim ben sana korkma diye çarşamba günü güzel sonuc alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…