• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Herkeste belirti hemen başlamıyor ki telaş etmeyin. Bende mide bulantısı başladı daha gitmedim birde yeni yeni artık göğüs hassasiyetim var önce hiç yoktu ama kullandığım progesteron iğne ve fitle bağlıyorum
Cuma gideceğim inşallah. Sizin ne zaman kontrolünüz.
Ben de haftaya cuma gideceğim inşallah iki kere kan verdim doktor artisi görünce bir daha vermene gerek yok dedi ama belirtide oluyor ama muhtemelen hepsi ilaçtan dolayı oluyor

Ben de haftaya cuma gideceğim inşallah iki kere kan verdim doktor artisi görünce bir daha vermene gerek yok dedi ama belirtide oluyor ama muhtemelen hepsi ilaçtan dolayı oluyor
Benede haftaya cuma gidecem 20 eylül transfer oldum pazar kanda baktım 561 dün tekrar baktım 1027 ama bugün göğüslerdeki hasasiyet gitti sizde belirtiler nasil

Ben de cuma gideceğim ben de sürekli kötü ihtimalleri düşünüyorum malesef gerçekten elimde değil . Görmeden rahat edemiycem hatta 12 hafta dolmadan sürekli bi aksilik olacak hissi geçmeyecek sanırım
Görünce rahatlarsin canim ama kendinide strese sokup bebegi kasma Rahat birak Olabildigince kendini baska seylere ver kendini ❤️🙏🏻

Benede haftaya cuma gidecem 20 eylül transfer oldum pazar kanda baktım 561 dün tekrar baktım 1027 ama bugün göğüslerdeki hasasiyet gitti sizde belirtiler nasil
Midem eksi gibi ara ara yediklerimi kusuyorum goguslerim de ki hassasiyet bugun benimde gitti baş dönmem oluyor birde sabahları bulantı çok oluyor aonra geçiyor

Tahlil sonuçlarım çıktı. İkişer gün aralıklarla yaptırdım.İlki 83, ikincisi 174 çıkmıştı.şimdi de 243 çıktı. En az yüzde 60 olmalırdı değil mi artış. Hiç yaşayan var mı böyle bişey.Doktor biraz az artmış dedi ama iki gün sonra yine artışa bakılacak

Midem eksi gibi ara ara yediklerimi kusuyorum goguslerim de ki hassasiyet bugun benimde gitti baş dönmem oluyor birde sabahları bulantı çok oluyor aonra geçiyor
Benim dün akşama kadar kasıklarımda sancı vardı şuan yok biraz tedirginim yarın yine kan vermeyi düşünüyorum haftaya cumada kendi doktoruma gidecem inşallah herkez sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alir

Kızlar taze transferde 3. Gün embriyosu hayalet çizgi varla yok arası (ilk 5 dakikada çıktı) sizce negatf mi . Test 8. Gün sabah yapıldı. 13 gün önce çatlatma iğnesi vuruldu.

Eklentiler

• FCE7DC9D-9D83-4A18-8330-5F8D9E603906.jpeg
    FCE7DC9D-9D83-4A18-8330-5F8D9E603906.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bugün transferin 6 günü eşim test yapmıyım diye hamilelik testi almıyor evde ovulasyon testi var onda hamilelik çıkar mı acaba

Kızlar taze transferde 3. Gün embriyosu hayalet çizgi varla yok arası (ilk 5 dakikada çıktı) sizce negatf mi . Test 8. Gün sabah yapıldı. 13 gün önce çatlatma iğnesi vuruldu.
3.gun embriyosu olduğu için erken yapman ben 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 9. Gün yaptım çok nett degildi

Bence daha erken çizgi çıkmazsa üzülürsünüz biraz daha sabredin ☺️
Evet gerçekten üzülüyoruz burda bir arkadaşın dördüncü günde silik çıktı dedim belki bende de çıkar ama yaptığım ovulasyon testine bile ağlıyorum Şuan hamilelik testinde yine negatifi görsem ne yaparım hiç bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_1565.jpeg
    IMG_1565.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 56
Sizin daha erken ama. Ben Geçen hafta bilet yaşamıyordum bu hafta midem bulandı mesela. Şimdi bugün daha iyiyim bende de doktor aynısını yaptı iyi diye tekrar baktırmadı. İşte 17 gün sonraya verdi randevuyu. Ama ben aile hekiminde bida bi baktırdım 3 gün sonra Cuma kısmetse hayırlısıyla sağlıklıdır Görürüz bebişi 🌸

Back